İKV İtiraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: İKV İtiraf

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

HellBlazer yazdı: 27 Eki 2017 11:55 oyuna ilk başladığımda lodos kalesini ev sanmıştım. arada gidip oradaki kanepelerde uzanıyordum ':)
Masum 👼👼👼👼
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Oyunda yaratık kesince düşen poşeti herkesin gördüğünü zannediyordum bu yüzden almak için acele ediyordum :')
Everything is about math just math
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

movie yazdı: 27 Eki 2017 12:46 Oyunda yaratık kesince düşen poşeti herkesin gördüğünü zannediyordum bu yüzden almak için acele ediyordum :')
Yalnız değilmişim. ':) İlk başladığım zamanları hatırladım.

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

movie yazdı: 27 Eki 2017 12:46 Oyunda yaratık kesince düşen poşeti herkesin gördüğünü zannediyordum bu yüzden almak için acele ediyordum :')
Grubumda biri vardı, Kenan keserken ölmüştü; "Torbama tıklamayın geliyorum." Demişti.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Nixita yazdı: 27 Eki 2017 23:34 BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)
Hesabına girerken “karakteriniz kaydediliyor” hatası almadın mı? Diğer tarafta açık olan çarın da hata kodu 183 alıp düşmedi mi?
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

tabikide hayır :) düşseydi zaten 2 hesaptada malzemeler durmazdı mantıken.

bunu birkaç kere daha denedim lakin 100 yada 150 denemeden sonra 1 kere daha yapabildim sonra birdaha asla olmadı :)
CHAPPIE yazdı: 28 Eki 2017 00:00
Nixita yazdı: 27 Eki 2017 23:34 BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)
Hesabına girerken “karakteriniz kaydediliyor” hatası almadın mı? Diğer tarafta açık olan çarın da hata kodu 183 alıp düşmedi mi?
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Canım sıkılınca bazı konu ve iletileri şikayet ediyorum. Tabii ayrım yapmadan arkadaşım da olsa sevmediğim bir insan da olsa hiç tanımadığım birisi de olsa fark etmez şikayet ederim 😂.
DERSIMLII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Yüreğim

Mesaj gönderen DERSIMLII »

Khuseyn nickinde biri Bana er meydanında 1 Büyü bozma III 1 Meteorit 2 III Birde M1 Vermişti yanlışıkla bende Nickimi o görmeden Alt F4 Cekip cıkmıştım sonrasında forumda ve facebook'ta paylaştığını görüp faceden mesaj attım oyna girip tılsımlarını geri vermiştim
Kullanıcı avatarı
benmusti
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Anadolu Fırtınaları

Mesaj gönderen benmusti »

Küçükken herkes doktor mühendis olmak isterken ben gm olmak istiyordum :grinning:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön