MasumHellBlazer yazdı: ↑27 Eki 2017 11:55 oyuna ilk başladığımda lodos kalesini ev sanmıştım. arada gidip oradaki kanepelerde uzanıyordum![]()
İKV İtiraf
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: İKV İtiraf
Oyunda yaratık kesince düşen poşeti herkesin gördüğünü zannediyordum bu yüzden almak için acele ediyordum
Everything is about math just math
Yalnız değilmişim.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Grubumda biri vardı, Kenan keserken ölmüştü; "Torbama tıklamayın geliyorum." Demişti.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Hesabına girerken “karakteriniz kaydediliyor” hatası almadın mı? Diğer tarafta açık olan çarın da hata kodu 183 alıp düşmedi mi?Nixita yazdı: ↑27 Eki 2017 23:34 BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
tabikide hayır
düşseydi zaten 2 hesaptada malzemeler durmazdı mantıken.
bunu birkaç kere daha denedim lakin 100 yada 150 denemeden sonra 1 kere daha yapabildim sonra birdaha asla olmadı
bunu birkaç kere daha denedim lakin 100 yada 150 denemeden sonra 1 kere daha yapabildim sonra birdaha asla olmadı
CHAPPIE yazdı: ↑28 Eki 2017 00:00Hesabına girerken “karakteriniz kaydediliyor” hatası almadın mı? Diğer tarafta açık olan çarın da hata kodu 183 alıp düşmedi mi?Nixita yazdı: ↑27 Eki 2017 23:34 BİR ZAMANLAR MENEKŞENİN MENEKŞE OLDUĞU DÖNEMLERDE BİR ARKADAŞA PARA VE MENEKŞE BORCUMU VERMEK İÇİN OYUNA GİRDİM LAKİN HESABIM BAŞKA PCDEDE AÇIKTI AYNI ANDA AYNI KARAKTERE GİRİP BORCUMU ÖDEMİŞTİM ÇIKTIĞIMDA İSE HEM KARŞIDA HEMDE BENDE PARA VE MENEKŞELER DURUYORDU... (KISMET)

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Canım sıkılınca bazı konu ve iletileri şikayet ediyorum. Tabii ayrım yapmadan arkadaşım da olsa sevmediğim bir insan da olsa hiç tanımadığım birisi de olsa fark etmez şikayet ederim
.
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Yüreğim
Khuseyn nickinde biri Bana er meydanında 1 Büyü bozma III 1 Meteorit 2 III Birde M1 Vermişti yanlışıkla bende Nickimi o görmeden Alt F4 Cekip cıkmıştım sonrasında forumda ve facebook'ta paylaştığını görüp faceden mesaj attım oyna girip tılsımlarını geri vermiştim