Koşkte 16 eminonude 6 tilsim maden olarakda baya iyi durumdayim en cok sevinenlerden biriyim R olarak aldiginiz tilsimlar cope gidicek diyeasgsdga yazdı: ↑25 Tem 2017 11:32 Bu konuda gerçekten duyarlı insanları tenzih ederek söylüyorum ki forumdaki fakirleri zevkten kudurtmuş güncellemedir. Aferim şimdi ilk 2. Kademe tılsımınızı üretmeye başlayın zaten toplamda 4 tane takıcaksınız. Hatta siz hiç üretmeyin zaten oyun ilk geldiğinde tılsım falan yoktu böyle adaletsizlik olmasın
Ayrıca burda sevinenlerin yarısı ilk 49 zamanlarında tek item urban giyerek full büyücüleri kovalayan kanser savaşçı oyuncuları, yani biz sizi biliyoruz boşuna şeyapmayın![]()
Güncellemeye gelirsek para sorununu ortadan kaldırmışlar gayet iyi olmuş, tılsım düzeltmesi ile de oyuna yeni başlayanların 2-3 ay içinde sadece m1 üreterek bölgelere girebilme imkanı olmuş ki bu da süper, eskiye göre daha az vurup daha az tılsım takacak olanlar da bi süre sıkılacak ama olması gereken olmuş devamı gelir inşallah diyelim
Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Bu işlem diğer sunuculara ne zaman uygulanacak.AFRASiYAB yazdı: ↑25 Tem 2017 14:03 Merhaba arkadaşlar;
Bugün itibariyle yapılan değişiklikler hakkındaki fikir paylaşımlarınızı, görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bu başlık altından devam ettirmenizi rica ederiz. Göz kirliliğine sebebiyet vermemek adına forum platformunda muhtelif kanallarda yer alan tüm konular bu başlık altında toplanmıştır. Fikirlerinizi, önerilerinizi ve eleştirilerinizi yazarken, paylaşım yaparken; argo, küfür ve benzeri içerikli söylemlerden kaçınmanız, forum kurallarımızın çerçevesinden çıkmamanız gerektiğini de hatırlatırız.
Hepinize iyi eğlenceler dileriz.
Her ne kadar bu düzenleme getirilmeden önce defalarca test edilmiş ve stabilize edildiğine emin olunmadan getirilmemiş olsa da, Kuklacı sunucusunu pilot sunucu olarak seçmemizdeki amaç kısa bir süre gözlemlemek ve olası hatalara anlık müdahale bulunmaktır. Gözlemlemelerin bitmesinin ardından en geç önümüzdeki hafta içerisinde tüm sunucularımızda da bu düzenlemelerin aktif olmasını planlamaktayız. Bilgilerinize sunarız.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
İnşallah kısa süre içerisinde bu işlem devreye girer.AFRASiYAB yazdı: ↑25 Tem 2017 14:13Her ne kadar bu düzenleme getirilmeden önce defalarca test edilmiş ve stabilize edildiğine emin olunmadan getirilmemiş olsa da, Kuklacı sunucusunu pilot sunucu olarak seçmemizdeki amaç kısa bir süre gözlemlemek ve olası hatalara anlık müdahale bulunmaktır. Gözlemlemelerin bitmesinin ardından en geç önümüzdeki hafta içerisinde tüm sunucularımızda da bu düzenlemelerin aktif olmasını planlamaktayız. Bilgilerinize sunarız.
Play store kazananları gibi olmamasını temenni ederiz.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Düzenleme sonrası olası tılsım kombinasyonları
Evet yeni güncelleme sonrası Hol,çemberlitaş,KS,em,vs gibi yerlerde hangi tılsım kombinasyonlarını tercih edeceksiniz?
Büyücüler için m1,y2,bb3,Kons 1 3 ihtiyaç duyulan bölgeye göre vazgeçilemeyeceğini gösterdi.
Savaşçılar ve şifacılarda olay biraz daha karmaşık. Çünkü zehir gazapçıları ve defansif savaşçılar 8 tılsım yerinin hepsini kullanıyorlardı
Büyücüler için m1,y2,bb3,Kons 1 3 ihtiyaç duyulan bölgeye göre vazgeçilemeyeceğini gösterdi.
Savaşçılar ve şifacılarda olay biraz daha karmaşık. Çünkü zehir gazapçıları ve defansif savaşçılar 8 tılsım yerinin hepsini kullanıyorlardı

Re: Düzenleme sonrası olası tılsım kombinasyonları
Def 2 3 ü takacaksın büyücüleri gördüğün yerde salcan ayıyı vurcan kırbacı.
Re: Düzenleme sonrası olası tılsım kombinasyonları
Trolleme normal boyut o kadar bizde spoiler olmaz. Konu dışında tartışırız. Adamın birisi imza işini bırakmış her yazdığı yazının altına aynı resmi paylaşıyor. Çözüm yolu çok.
İlk cümlemde dediğim gibi gerçekten duyarlı kişileri kastetmiyorum, ayrıca dediğinin 5 katı tılsımım var ve akçe dahil oyundaki hiçbir şeyi R almıyorum onu nerden çıkardın çözemedim.Parlementxx yazdı: ↑25 Tem 2017 14:03
Koşkte 16 eminonude 6 tilsim maden olarakda baya iyi durumdayim en cok sevinenlerden biriyim R olarak aldiginiz tilsimlar cope gidicek diye
Tılsım güncellemesi için de ben zaten iyi olmuş, olması gereken olmuş dedim geçtim
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Playstore kazananlarına ne oldu harbiden açıklandı da ben mi göremedimSeven yazdı: ↑25 Tem 2017 14:21İnşallah kısa süre içerisinde bu işlem devreye girer.AFRASiYAB yazdı: ↑25 Tem 2017 14:13Her ne kadar bu düzenleme getirilmeden önce defalarca test edilmiş ve stabilize edildiğine emin olunmadan getirilmemiş olsa da, Kuklacı sunucusunu pilot sunucu olarak seçmemizdeki amaç kısa bir süre gözlemlemek ve olası hatalara anlık müdahale bulunmaktır. Gözlemlemelerin bitmesinin ardından en geç önümüzdeki hafta içerisinde tüm sunucularımızda da bu düzenlemelerin aktif olmasını planlamaktayız. Bilgilerinize sunarız.
Play store kazananları gibi olmamasını temenni ederiz.