Ya benim yorum yazdığım konuda veya seninle alakalı olmayan bi konuda sesini kesiceksin yada hırsız olduğunu sürekli yüzüne vurucaz. Karar senin genç adam..
xJoKeRx yazdı: sen önce kendi hırsızLıqını kabuLLen sanaLın qozLuqunu caLdıqını herkes bılıyo
Konuyla Bir Alakam Yok Ama Yorum Yapmak İstedim...JuaquiN yazdı:xJoKeRx yazdı: sen önce kendi hırsızLıqını kabuLLen sanaLın qozLuqunu caLdıqını herkes bılıyo
Kamil senden başka bide kankanmı her kimse ondan başka ne acayiptir ki kimse bilmiyor ne ilginç
Benim arkadaşlarımın bildiği bişey var oda şifremi vermedim diye böyle bi oyun yaptığınız.
Foto ortada yorum yoq :mrgreen:JuaquiN yazdı:xJoKeRx yazdı: sen önce kendi hırsızLıqını kabuLLen sanaLın qozLuqunu caLdıqını herkes bılıyo
Kamil senden başka bide kankanmı her kimse ondan başka ne acayiptir ki kimse bilmiyor ne ilginç
Benim arkadaşlarımın bildiği bişey var oda şifremi vermedim diye böyle bi oyun yaptığınız.
Sana yanlış gördüğümü söylemiştim normalde "Ferhat da" diye ayrı yazılır bitişik yazdığından ben onu "ferhatla" diye gördüm.JuaquiN yazdı:Casperr seninle dalga geçti demedim ferhat iyi okumanı tavsiye ederim. Demek orada olan herşeyden haberin var her söylenene karşılık birşey söylemiştin fakat NE İLGİNÇTİR Casperr denen balkabağın orada bizim loncamıza söylediği o kelimeden haberin yok vallahi çok ilginç..Ayrıca sırf arkadaşın diye yaptığı yanlışları iyi bişey olarak görmen senin kişiliğini gösterir.Casperr denen kavunuda geçtik orda ferhatta dalga geçer gibi konuşuyodu