bana karışırsan istediğimi söylerim o yüzden çekilebilirsinZowieN yazdı:Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Gerrard8 yazdı:bana karışırsan istediğimi söylerim o yüzden çekilebilirsinZowieN yazdı:Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
Ahahahaha sana mı karışmışım
Never beleive someone who tells who they are.
Gerrad8 cevap vermezsen iyi olur yoksa konu tartışmaya dönüp yok yere kapanacak, yapmayın yazık.Gerrard8 yazdı:bana karışırsan istediğimi söylerim o yüzden çekilebilirsinZowieN yazdı:Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Zula ile ikvnin arasındaki bağ nedir?.Zula başka bağımsız şirketin yaptığı oyun.İkv ise Türk telekoma esir düşmüş bir oyun.Zwartan bey en dogrusunu yaptı ya da kavga felanda çıkmış olabilir.Nihat özpaya ne zaman sorsak ekipte neler oldugunu bilmiyordunuz diyordu.Büyük ihtimal has bi kavga çıkmış.Neyse efenim konumuz bu degil zula ile ikvnin hiçbir bagı yoktur.İcf ikv km dene bu masum üçlü birbiriyle dogrudan baglantılı ve telekoma esirdir.Sonuç ikvye sunucu isterik.
umutlarınızı silin ne demek ? daha kurduğun cümleyi algılayamadan bana laf yapman ironik neyse uzatmıyorum daha fazla cahille tartışmayı asla kazanamassın xd hadi git Yasuo oyna senZowieN yazdı:Gerrard8 yazdı:bana karışırsan istediğimi söylerim o yüzden çekilebilirsinZowieN yazdı:Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
Ahahahaha sana mı karışmışım.Sadece nacizane fikrimi söyledim boşa umut ediyorsunuz dedim anlama organizman sorunlu belli ki.Birde laf soktuğunu zannetin sen şimdi değil mi çekbilebilirsin falan? ehehehehe anlıyorum hocam.
not:mod varsa tartışma içeren iletileri silebilirse iyi olur konu amacından sapmasın
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Bana cahilsin diyene bakın hele oynadığım şeyle beni yargılama hükmünü kim verdi?Neyse cahillere kazanamazsın doğru dedin.Tartışma iletileri silinirse sevinirim.Gerrard8 yazdı:umutlarınızı silin ne demek ? daha kurduğun cümleyi algılayamadan bana laf yapman ironik neyse uzatmıyorum daha fazla cahille tartışmayı asla kazanamassın xd hadi git Yasuo oyna senZowieN yazdı:Gerrard8 yazdı:bana karışırsan istediğimi söylerim o yüzden çekilebilirsinZowieN yazdı:Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
Ahahahaha sana mı karışmışım.Sadece nacizane fikrimi söyledim boşa umut ediyorsunuz dedim anlama organizman sorunlu belli ki.Birde laf soktuğunu zannetin sen şimdi değil mi çekbilebilirsin falan? ehehehehe anlıyorum hocam.
not:mod varsa tartışma içeren iletileri silebilirse iyi olur konu amacından sapmasın
Never beleive someone who tells who they are.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Abi ben karsıym bu nostalji sunucusuna acılmasına hıc gerek yok bi kaç kişinin zevki var diye böyle bir adım atılması saçma
ne guzel ıste tılsmlar var savascılar harika mareşal olmak afk kalmak harika 39 olunca ne olacak saçma sapan kıytırık bi fikir zaten o dönemleri atlatmışız zevkini almışımız eskiye dönmek ne alaka
ne guzel ıste tılsmlar var savascılar harika mareşal olmak afk kalmak harika 39 olunca ne olacak saçma sapan kıytırık bi fikir zaten o dönemleri atlatmışız zevkini almışımız eskiye dönmek ne alaka
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Yemelikin sorusuna cevabim su sekilde;
Ttnet hukumet yanlisi bir firma .. gezi olaylarindaki tutumu belli zwartan gezi yanlisi bir insan oldugu icin (ayrica bknz; zwartandan gecikmis veda) adli konuya bakarsaniz gorursunuz bunu hem bir yetkiliden hemde kanit olarak zwartanin yazdiklari.. bu olayla birlikte tamamen koptu is zwartanin gitmesi tabii
Ttnet hukumet yanlisi bir firma .. gezi olaylarindaki tutumu belli zwartan gezi yanlisi bir insan oldugu icin (ayrica bknz; zwartandan gecikmis veda) adli konuya bakarsaniz gorursunuz bunu hem bir yetkiliden hemde kanit olarak zwartanin yazdiklari.. bu olayla birlikte tamamen koptu is zwartanin gitmesi tabii
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
şu konuya 6 yorum yaptım 3ünü silmişler nasıl bir akıl tutulması bu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Güzel kardeşim sen tılsımınla grup bölgenle oyna sunucunun sana ne zararı var? Bana şunu söyle ne zararı var sana? Sen yine at gaffarını sana karışan yok ki. Ha diyorsan sunucuda adam kalmaz öyle bir şey olursa herkes o sunucuya gider diye demek ki insanlar bunu istiyor ve çoğunluk ne istiyorsa onun olması bence daha mantıklıdır. Zaten bir avuç insan kalmış oyunda.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü