Aynen demek istediğim sadece bir oyun odaklı toplanmıyor bu paralar.Vezirx27 yazdı:Para Sobee'ye değil TTnet'e gidiyor Sobee şuan TTnet'in gölgesinde sadece adı olan bir stüdyo diye biliriz.Yorukefe yazdı:Ya anlamak istemiyorsun ya da anlama yetin yok. Sen İKV'ye para yatırmıyorsun Sobee'ye yatırıyorsun ve Sobee bu parayla istediğini yapar. Sen ikv ye para yatırdın diye ikv ye güncelleme getirmek zorunda değil.kekikserp yazdı:Adam hala diyor ki 3 sene boyunca bu oyunu geliştirdiler , siz İKV'ye o kadar para yatırımı yaptınız İKV'ye güncelleme mi getireceklerdi. Yeni bir oyun varken İKV ne ki diyor.
Ulan bu insanlar bu oyunun gelişimi için harcadılar o kadar parayı başlatma yeni oyununa.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Yorukefe yazdı:MaHKuMII yazdı:
Yaw sen nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunKahin misin yoksa aşırı hayalperest mi
:?:
Benim gibi düşünen oyun kitlesine göre mi hareket ediyorlar da oyunlar gelişmiyor. Bu kadar basit yazılar yazmayın. Oyun kitlesi 3 yıldır bas bas bağırıyor güncelleme getirin diye. Yönetimin umrunda mı bizim bağırış çağırışlarımız.Burda kimsenin avukatlığını yapma kendi kendine takıl herkes kendince bir şeyler yazmaya çalışıyor.
3 yıldır güncelleme gelmemesinin sebebi zaten bu oyunun geliştirilmesinden kaynaklanıyor ki demek istediğim de bu bir projeleri var sizin için yarıda kesip İKV ye güncelleme getirmek için mi uğraşacaklar?
Bu yorumunuza katılmıyorum Yorukefe. Asıl onlar kim? Biz olmadan onlar var mı? Sen katkıda bulunmadıkça bu işi yapabilirler mi? Kendinizi bir hiç olarak görmeyin lütfen. Bizler memnun olmak zorundayız sonuna kadar ve bu insanlar bize bu güveni vermediler yanlış mıyım? En azından bu oyun ile benim onlara olan güvenim sarsıldı. Türk oyunu dedik, hikaye güzel dedik oynadık. Yahu biz bu oyunu yıllarca güncellemesiz oynadık her şeye rağmen. Tamam, kimse silah dayamadı kafamıza ama az buçuk çok değil bakın az buçuk düşününce bu ekibin sarsmış olduğu bu güvenin yeni oyunda tekrar sarsılmayacağı ve tekrardan hüsranla sonuçlanmayacağı ne malum sormak istiyorum bunu. Bu yapılan hatalar hafif değil arkadaşlar. Benim fikrimce yeni bir oyun projesinin tutulması için bir önceki çalışmalarının tutulmasa bile insanlar tarafından memnun olunarak sonlanmış olması gerekmekte. Objektif olarak bakınca da ben bu İKV projesi böyle sonlanırsa şayet memnun kalmam, kalamam. Bu sebeple de ben bu ekibin yeni projesinde böyle bir sıkıntı ile tekrar karşılaşmamak için oyunlarını bilgisayarıma kurmam.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun o kadar övüyorsun falan yeni oyunu ama o kadar övdüğün yeree göğe sığdıramadığın bir oyun için koskoca TT kasadan para çıkarmıyorda ikvden gelen 3-5 kuruşla yapıyor? Hımm pekiYorukefe yazdı:Aynen demek istediğim sadece bir oyun odaklı toplanmıyor bu paralar.Vezirx27 yazdı:Para Sobee'ye değil TTnet'e gidiyor Sobee şuan TTnet'in gölgesinde sadece adı olan bir stüdyo diye biliriz.Yorukefe yazdı:Ya anlamak istemiyorsun ya da anlama yetin yok. Sen İKV'ye para yatırmıyorsun Sobee'ye yatırıyorsun ve Sobee bu parayla istediğini yapar. Sen ikv ye para yatırdın diye ikv ye güncelleme getirmek zorunda değil.kekikserp yazdı:Adam hala diyor ki 3 sene boyunca bu oyunu geliştirdiler , siz İKV'ye o kadar para yatırımı yaptınız İKV'ye güncelleme mi getireceklerdi. Yeni bir oyun varken İKV ne ki diyor.
Ulan bu insanlar bu oyunun gelişimi için harcadılar o kadar parayı başlatma yeni oyununa.
-
- FareAdam Düşmanı
Doğru, alakaya maydonoz durabilir ama bunun bi oyun olduğunu unutmamak lazım. Velhasıl mini etekli adamlar başrolde olucaksa anadoluda tutmaz bu oyun ya da ikvdeki kadar vefalı, oyunu sahiplenen bi kitle yakalayamaz kanımca.Yorukefe yazdı:
Sonuçta eski çağları (milattan önce) konu alan bir oyun her şey buna uygun olmalı. Yani bizim daha Orta Asya'da yaşadığımız dönemleri konu alıyor. Gelip bunlara Türk kıyafetleri koyarlarsa bariz saçmalamış olurlar.
Anlaşılan Atx zwartan Zulaya Geçti Bu yeni çıkan oyunada gogar geçer ikvdeki görevinden ayrılır Bu yeni Yapılan oyuna Geçer Geriye Orti nerull ve ronaldo kalır geliştirici görünümlü kişi olarak sanırsam Bunca Sene ikv'ye dair çalışma yapılmamışsa eğer Oyunun Sonudur bu Herkez Bir Yere Dağılıyor geliştiricilerden 
http://www.transforgamers.com/sobee-stu ... muhurleri/
Şöyle düşünün şu ana kadar her sene güncelleme gelecek diye atıp tuttular. 3 Senedir yenilik gelmiyor diye sitem ettiler. Ama başka bir proje üzerinde çalıştıkları için gelmediğini öğrendik. Yani o kadar para veriyoruz güncelleme gelmiyor demek mantıksız. En azından PARA VERİYORUZ BOŞ BOŞ YATIYORLAR durumu olmadığını anladık. Bu şirket sadece İKV ile sınırlı değil.mukosito yazdı: Bu yorumunuza katılmıyorum Yorukefe. Asıl onlar kim? Biz olmadan onlar var mı? Sen katkıda bulunmadıkça bu işi yapabilirler mi? Kendinizi bir hiç olarak görmeyin lütfen. Bizler memnun olmak zorundayız sonuna kadar ve bu insanlar bize bu güveni vermediler yanlış mıyım? En azından bu oyun ile benim onlara olan güvenim sarsıldı. Türk oyunu dedik, hikaye güzel dedik oynadık. Yahu biz bu oyunu yıllarca güncellemesiz oynadık her şeye rağmen. Tamam, kimse silah dayamadı kafamıza ama az buçuk çok değil bakın az buçuk düşününce bu ekibin sarsmış olduğu bu güvenin yeni oyunda tekrar sarsılmayacağı ve tekrardan hüsranla sonuçlanmayacağı ne malum sormak istiyorum bunu. Bu yapılan hatalar hafif değil arkadaşlar. Benim fikrimce yeni bir oyun projesinin tutulması için bir önceki çalışmalarının tutulmasa bile insanlar tarafından memnun olunarak sonlanmış olması gerekmekte. Objektif olarak bakınca da ben bu İKV projesi böyle sonlanırsa şayet memnun kalmam, kalamam. Bu sebeple de ben bu ekibin yeni projesinde böyle bir sıkıntı ile tekrar karşılaşmamak için oyunlarını bilgisayarıma kurmam.
Türk Telekom yatırım yapmıyor demedim. Bu söylemlerimi İKV'den gelen paralarla o oyunu yaptılar diyenlere dedim. Bir şirket kendi 'X' ürününden gelen geliri sadece o 'X' ürünü geliştirmek üzere kullanacak diye bir mantık yürütülemez.istanbulunsesi yazdı:
Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun o kadar övüyorsun falan yeni oyunu ama o kadar övdüğün yeree göğe sığdıramadığın bir oyun için koskoca TT kasadan para çıkarmıyorda ikvden gelen 3-5 kuruşla yapıyor? Hımm peki
Artık bu sektör üzerinde ülke olarak dünyada adımızı duyurmanın vakti geldi de geçiyor bile. Senin ülkenin diğer ülkelerden ne eksiği var? Diğer ülkeler sayılarca çevrim içi oyun çıkartırken bizim sadece İKV'miz var sizce yeterli mi bu ?
Haklı olabilirsin ama kanımca oyuncular eteği sorun etmez. Bana kalırsa grafikler daha önemli.EklentiPaketi yazdı: Doğru, alakaya maydonoz durabilir ama bunun bi oyun olduğunu unutmamak lazım. Velhasıl mini etekli adamlar başrolde olucaksa anadoluda tutmaz bu oyun ya da ikvdeki kadar vefalı, oyunu sahiplenen bi kitle yakalayamaz kanımca.
Zula başka bir şirketin yapımı fakat bu oyun Sobee'ye ait olacağı için yönetici geçimi vb. olmaz yani 2 oyunu birden geliştirirler.V1Pasa yazdı:Anlaşılan Atx zwartan Zulaya Geçti Bu yeni çıkan oyunada gogar geçer ikvdeki görevinden ayrılır Bu yeni Yapılan oyuna Geçer Geriye Orti nerull ve ronaldo kalır geliştirici görünümlü kişi olarak sanırsam Bunca Sene ikv'ye dair çalışma yapılmamışsa eğer Oyunun Sonudur bu Herkez Bir Yere Dağılıyor geliştiricilerden
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Andaval herif hala anlamamakta ısrar ediyor , ulan bir adam bilmediği bir proje için mi çekti o akçeleri. Bu oyunun gelişimi için çekti 3 sene güncelleme gelmedi , güncelleme umudu ile yaşadı o adam . Yeni oyunu görünce ne diyecek. Ah ben o kadar akçe çektim karakterimin gelişimi ve güçlenmesi için İKV'de bunlarla yeni oyun yapmışlar ne kadar güzel hemen bu verdiğim emekleri sıfıra sayıp oyunu silip o oyuna geçmeliyim mi diyecek be angus

Aynı Firma Oldugunu Biliyorum Ancak 4 Kişi İle Çok Zor Birden fazla oyun geliştirmek Bizim Gördüğümüz kadarını söylüyorumYorukefe yazdı:Şöyle düşünün şu ana kadar her sene güncelleme gelecek diye atıp tuttular. 3 Senedir yenilik gelmiyor diye sitem ettiler. Ama başka bir proje üzerinde çalıştıkları için gelmediğini öğrendik. Yani o kadar para veriyoruz güncelleme gelmiyor demek mantıksız. En azından PARA VERİYORUZ BOŞ BOŞ YATIYORLAR durumu olmadığını anladık. Bu şirket sadece İKV ile sınırlı değil.mukosito yazdı: Bu yorumunuza katılmıyorum Yorukefe. Asıl onlar kim? Biz olmadan onlar var mı? Sen katkıda bulunmadıkça bu işi yapabilirler mi? Kendinizi bir hiç olarak görmeyin lütfen. Bizler memnun olmak zorundayız sonuna kadar ve bu insanlar bize bu güveni vermediler yanlış mıyım? En azından bu oyun ile benim onlara olan güvenim sarsıldı. Türk oyunu dedik, hikaye güzel dedik oynadık. Yahu biz bu oyunu yıllarca güncellemesiz oynadık her şeye rağmen. Tamam, kimse silah dayamadı kafamıza ama az buçuk çok değil bakın az buçuk düşününce bu ekibin sarsmış olduğu bu güvenin yeni oyunda tekrar sarsılmayacağı ve tekrardan hüsranla sonuçlanmayacağı ne malum sormak istiyorum bunu. Bu yapılan hatalar hafif değil arkadaşlar. Benim fikrimce yeni bir oyun projesinin tutulması için bir önceki çalışmalarının tutulmasa bile insanlar tarafından memnun olunarak sonlanmış olması gerekmekte. Objektif olarak bakınca da ben bu İKV projesi böyle sonlanırsa şayet memnun kalmam, kalamam. Bu sebeple de ben bu ekibin yeni projesinde böyle bir sıkıntı ile tekrar karşılaşmamak için oyunlarını bilgisayarıma kurmam.
Türk Telekom yatırım yapmıyor demedim. Bu söylemlerimi İKV'den gelen paralarla o oyunu yaptılar diyenlere dedim. Bir şirket kendi 'X' ürününden gelen geliri sadece o 'X' ürünü geliştirmek üzere kullanacak diye bir mantık yürütülemez.istanbulunsesi yazdı:
Arkadaşım iyi güzel yazıyorsun o kadar övüyorsun falan yeni oyunu ama o kadar övdüğün yeree göğe sığdıramadığın bir oyun için koskoca TT kasadan para çıkarmıyorda ikvden gelen 3-5 kuruşla yapıyor? Hımm peki
Artık bu sektör üzerinde ülke olarak dünyada adımızı duyurmanın vakti geldi de geçiyor bile. Senin ülkenin diğer ülkelerden ne eksiği var? Diğer ülkeler sayılarca çevrim içi oyun çıkartırken bizim sadece İKV'miz var sizce yeterli mi bu ?
Haklı olabilirsin ama kanımca oyuncular eteği sorun etmez. Bana kalırsa grafikler daha önemli.EklentiPaketi yazdı: Doğru, alakaya maydonoz durabilir ama bunun bi oyun olduğunu unutmamak lazım. Velhasıl mini etekli adamlar başrolde olucaksa anadoluda tutmaz bu oyun ya da ikvdeki kadar vefalı, oyunu sahiplenen bi kitle yakalayamaz kanımca.
Zula başka bir şirketin yapımı fakat bu oyun Sobee'ye ait olacağı için yönetici geçimi vb. olmaz yani 2 oyunu birden geliştirirler.V1Pasa yazdı:Anlaşılan Atx zwartan Zulaya Geçti Bu yeni çıkan oyunada gogar geçer ikvdeki görevinden ayrılır Bu yeni Yapılan oyuna Geçer Geriye Orti nerull ve ronaldo kalır geliştirici görünümlü kişi olarak sanırsam Bunca Sene ikv'ye dair çalışma yapılmamışsa eğer Oyunun Sonudur bu Herkez Bir Yere Dağılıyor geliştiricilerden
-
- FareAdam Düşmanı
İkv kitlesinin grafikleri çok üst düzey görmek isteyeceğini sanmıyorum, sobe ninde grafikleri çok düşük tutcağını sanmıyorum ama görsellik, atmosfer önemli tabi. Acaba mmorpg ye mi odaklanacaklar e spora mı. dengeyi tutturamazlarsa tek kanatlı koyuna dönebilir oyunYorukefe yazdı:Haklı olabilirsin ama kanımca oyuncular eteği sorun etmez. Bana kalırsa grafikler daha önemli.EklentiPaketi yazdı: Doğru, alakaya maydonoz durabilir ama bunun bi oyun olduğunu unutmamak lazım. Velhasıl mini etekli adamlar başrolde olucaksa anadoluda tutmaz bu oyun ya da ikvdeki kadar vefalı, oyunu sahiplenen bi kitle yakalayamaz kanımca.
Andaval, angus? İlk olarak hitap şekline dikkat et. Kimse sana yeni bir proje geliştireceği bilgisini vermek zorunda değil. Bu oyunda o kadar insan akçe çekmeden oynuyor. Kimse seni zorlamıyor çekmen için. Sen bu oyuna para yatırdın diye güncelleme getirmek zorunda da değil.kekikserp yazdı:Andaval herif hala anlamamakta ısrar ediyor , ulan bir adam bilmediği bir proje için mi çekti o akçeleri. Bu oyunun gelişimi için çekti 3 sene güncelleme gelmedi , güncelleme umudu ile yaşadı o adam . Yeni oyunu görünce ne diyecek. Ah ben o kadar akçe çektim karakterimin gelişimi ve güçlenmesi için İKV'de bunlarla yeni oyun yapmışlar ne kadar güzel hemen bu verdiğim emekleri sıfıra sayıp oyunu silip o oyuna geçmeliyim mi diyecek be angus
Mustafa Kemal Atatürk