Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen Herakles »

Karakter Adı: Frantico / Powerloflhealthl
Tarih: 08.01.2014

Merhaba sevgili günlüğüm.

Oyuna savaşçım olan "Frantico" ile başladım. Oyuna girince bir gruba dahil oldum ve "Motorin"i kesmek üzere 1 şifa,2 büyücü,2 tank yola koyulduk. Motorin'i bir güzel kesmiştik. İstediğim ayakkabı düşecek diye umut ediyordum. Ama sonuç her zaman ki gibi hüsrandı.

Resim

Çıkar çıkmaz 3 kişi ile şifasız tekrar girdik. Ben her zaman ki gibi onları sadece izliyordum. Boşu boşuna tank olmuştum. :) Motorin'i kestiğimizde poşeti almadan aklım kurcalanmaya başladı "Acaba ne düştü?" diye. Elbette ki sorunun cevabını poşeti açarak öğrenebilirdik. Poşeti açtığımda "Madalya + İksir + Motorin + Arsenikli Halit Girmenç İcadi Osmiridyum Rünlü Balyoz " bu itemleri gördüm. Çaresiz ve bir o kadar üzgün bir şekilde bana düşen eşyaları çantama aldım,oyundan çıktım...

Resim

Savaşçımdan sonra şifacım olan "Powerloflhealthl"a girdim. Şifacımı tekrardan "Lodos Klan"ına üye etmiştim. Maksat hava değişikliği. :) Bugün düzenlecek bir etkinliğin olduğunu öğrendim. Yetenekleri sıfırlamam için vaktim yoktu. 1. alımlara katılamadım. 2. alımlara karakterim gazap bir şekilde katıldım. İçeride karakterimin yeteneklerini sıfırlayarak iğleştirmeci oldum. Ve sonunda savaş başladı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kısa bir mücadelenin ardından kazanan taraf biz olduk. Yöneticilerimiz bizleri "Hidrojen" ile ödüllendirdiler.

Resim

Yöneticilerimizle birlikte bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekildik. Aramızda bulunan "ASİLsoyluDERVİŞ" arkadaşımız kendini zeki sanarak ödülünü almadığını iddia etti. Sonra ödülünü aldığını öğrendik. Arkadaşımız [Etkinlik]Lahkesis arkadaşımıza seslenirken sanırım "Kahkesis" demişti. İşte orada hepimiz gülmeye başladık :) Hiç bu kadar gülmemiştim açıkçası :) Hemen ardından [Etkinlik]Lahkesis arkadaşımız "Tövbeler olsun" diye cevap verdi. :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Biz fotoğraf çekilirken [Etkinlik] Fuerte uzakta durmuştu. Onuda yanımıza çağırarak o anları ölümsüzleştirmek üzere tekrar fotoğraf çekildik... Bu anı hiç unutmayacağım. Özelikle "Kahkesis"i :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Adımı değiştirip "İsimsiz" yapacağım. :evil: :)
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Lahkesis yazdı:Adımı değiştirip "İsimsiz" yapacağım. :evil: :)
Hahaha :D :D
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Resim

Sanırım burada [Etkinlik]Alaimisema'nın canı börek çekmişti. Fotoğraf çekilirken Böööörek yazıyordu :) :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Alaimisema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alaimisema »

''Bööörek'' derken resim çekilirsem daha güzel çıkıyorum. :) Denenmiş ve onaylanmıştır. Size de öneririm. :P
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Alaimisema yazdı:''Bööörek'' derken resim çekilirsem daha güzel çıkıyorum. :) Denenmiş ve onaylanmıştır. Size de öneririm. :P
En kısa sürede deneyeceğim :D

Bu arada Herakles başarılı bir günlük pes etmemen ve devamını getirmen dileği ile
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Alaimisema yazdı:''Bööörek'' derken resim çekilirsem daha güzel çıkıyorum. :) Denenmiş ve onaylanmıştır. Size de öneririm. :P

Süper bir poz çıkıyor ortaya :) 8-)
Sayenizde kızlar durmadan mesaj atıyor o gülmeyi nasıl beceriyorsun diye .. :) :) :)
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güzellik her halükarda sizde olan bir şey :) Bu önerinizi deniyeceğim. :) Umarım sizin güzel çıktığınız gibi bende yakışıklı çıkarım :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

EYUNAL yazdı:Bu arada Herakles başarılı bir günlük pes etmemen ve devamını getirmen dileği ile
Henüz pes etmiş değilim 8-) Şu aralar derslerimle ilgilendiğimden dolayı yazmaya vakit bulamıyorum. Bulabildiğim boş zamanlarımda günlüğüme devam edeceğim,teşekkürler :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

IRifatSrkyI yazdı:

Süper bir poz çıkıyor ortaya :) 8-)
Sayenizde kızlar durmadan mesaj atıyor o gülmeyi nasıl beceriyorsun diye .. :) :) :)
Hahahaha :D :D
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön