Tılsım hatalarının çoğu biliniyor ama farklı bir şey olarak buz oku 1.3 deki hata dikkat eden var mı bilmiyorum
Yaratıklara karşı kritik attığında 2.5 sn donması güzel ama herhangi bir karakter üzerinde kritik attığında başka bir yere tıkladığı an donma saniyede geçiyor buda tılsımım işlevini pwp karşılaşmalarında tamamen yok ediyor
SnooW yazdı:meteorda takılırken 7bin500 canla önümde kalkan vahşiye 5binvurunca vahşinin ölmesi dikkat edin böyle gerçekten
7 bin 500 le kalkmasi onun 7 bn 5oo canda oldugu anlamina gelmiyo yalniz.mesela cin bombaci buyucuyu patlatti ne yapar eksi 18 bin olur buyunun cani ve kalkarken yesil renkte 30 bin yazar bu bi hata degil yani vahsiyede birisi 8
bin vurursa 8 binle kalkar
Equalero yazdı:Tılsım hatalarının çoğu biliniyor ama farklı bir şey olarak buz oku 1.3 deki hata dikkat eden var mı bilmiyorum
Yaratıklara karşı kritik attığında 2.5 sn donması güzel ama herhangi bir karakter üzerinde kritik attığında başka bir yere tıkladığı an donma saniyede geçiyor buda tılsımım işlevini pwp karşılaşmalarında tamamen yok ediyor
Kesinlikle katılıyorum loncamdan bi abimlr vs atarken farketmiştim ama buz oku 3-3 ü de olduğu için dikkat 3 etkisi gibi bişi çift ma ile yürüdüm resmen