Eminönü FOTO ALBÜM :)
Re: Eminönü FOTO ALBÜM :)
ATILLAHUN yaw senın ATV var ARABAN war off zenqınsın reıS
)))
esra kız bu ne guseLLık x))) :mrgreen:
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları

oğlum [GM]CaptanATX ve ben
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı

Hardoctorxşifa,Hardoctor,Emin,Emoo,Amajestic(ben),xTheConquererx
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
- Xxxfethiyelixxx
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar
Foruma koyduğunuz fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır. Lütfen ,Kurallara uygun bir fotoğrafınızı foruma koyunuz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..
Foruma koyduğunuz fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır. Lütfen ,Kurallara uygun bir fotoğrafınızı foruma koyunuz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..
- Xxxfethiyelixxx
- Salgın Koruyucusu
Oo son noktayı koymuşsun memo
Kısmet olursa birlikte götürürüz bi gün
[/quote]
Her zaman beklerim.Yaza toparlarız bütün ekibi,bi mangal rakı yaparız
Her zaman beklerim.Yaza toparlarız bütün ekibi,bi mangal rakı yaparız
-
- Acemi Savaşçı
daa önce beyaz köşkteydim şim eminönünde başLadım bütün aRkadaşLara başaRıLar diLeRm ve kendiLeriNe dikkat etmeLerini tavsiye edeRm..xD
- xIspidermanIx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
:mrgreen:
eskı forumdakı foto albümü konu sahibi olarak albümü açan arkadaşa hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum inşallah yeni forumdaki bölesine güzel amaçla açılmış bu konu kirletilmeden amacına ulaşır... ayrıca bütün beni tanıyan arkadaşlarımada yunanistan=milos dan bol bol selam olsun... en kısa zamanda resmimi eklicem
Deepoceanx & Mcansız saygılarımla ......
Deepoceanx & Mcansız saygılarımla ......
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Forum ilk açıldıgında bi kaç konu vardı baktım unutulan bir konu FOTO Albumüydu bnde açtım haliyle
Umarım yorumdan çok foto koyulur herkes için daha iyisi budur çünkü..