Alparslan Türkeş
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
Alparslan Türkeş
Alparslan Türkeş
29 Haziran'a Kadar Bu Hesaptayım*
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
14 Gün Sonra Bu Hesapla Yeniden Mesaj Yazmak Çok Güzel 
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Sıcak bastı millete bi hal olmuşDDD
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Bundan sonra İkv Forumlarına bir daha girmeyi düşünmüyorum. Oyuna başlayacağımı da pek düşünmüyorum. Bu yazdığın belki de son mesaj. Kıymetini bilin. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Sivrisinek avi baslamis.Bir kac tane gecti ama onlar kesif ucagi gibiler birazdan onlarcasi gelir
RAİDDDDDD
RAİDDDDDD
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Bir Angara ziyaretinde bir araya geldik. 3 kişiydik, ama özdük. Güldük, eğlendik, sohbet ettik, çay içtik, dertleştik, özellikle İhsan ile ben çok oturaklı küfürler ettik (paşalara) :twisted:. 2 gün beraber zaman geçirdik ama doyamadık. Siz değerli arkadaşlarımıza da güzel bir kareyi göstermek istiyoruz.

Solda ben (RuTKaY), ortada İhsan (Atsız), sağda Hakan (Soulfly)
Ogün Bugün Şugün'e benim ayağımın altına yapışan sakızıma sevgiler..

Dipnot: Resimde kilolu gösteriyor olabilirim fakat prof. olarak basketbol ve bir süredir de body sporlarını yapıyorum. Biraz kalıp var o kadar

Solda ben (RuTKaY), ortada İhsan (Atsız), sağda Hakan (Soulfly)
Ogün Bugün Şugün'e benim ayağımın altına yapışan sakızıma sevgiler..

Dipnot: Resimde kilolu gösteriyor olabilirim fakat prof. olarak basketbol ve bir süredir de body sporlarını yapıyorum. Biraz kalıp var o kadar

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ayakkabısının altına sakız yapışmışmış. Hangi ara pantolonla ayakkabıyı değiştirdin?
İhsanla oturaklı küfürler etmeniz çok dikkat çekti. Genelde metrobüste gibi bizim küfürler hep ayakta. Millete fortluyorlar mı yoksa toyotalıyorlar mı özellerine girmek istemiyorum.
Albaraka'nın önünde ne işiniz vardı. Baraka yapmaya mı karar verdiniz? (Bu espriden sonra intihar etmek isteyenler olabilir sabretsinler.)
İhsan, gözünün yağını yediğim o nasıl bir bakıştır? En mutlu sen bakıyorsun.
Emre, bitse de gitsek havası verdin bana.
Hakan kim bilmiyorum ama onu da kendinize benzetmişsinizdir.
Siz askerde çok dayak yersiniz ha.
Unutmadan bir kaç tane karı kız yok muydu? 3 tane sap - ıspanak sapı - foto çekilmiş.
İhsanla oturaklı küfürler etmeniz çok dikkat çekti. Genelde metrobüste gibi bizim küfürler hep ayakta. Millete fortluyorlar mı yoksa toyotalıyorlar mı özellerine girmek istemiyorum.
Albaraka'nın önünde ne işiniz vardı. Baraka yapmaya mı karar verdiniz? (Bu espriden sonra intihar etmek isteyenler olabilir sabretsinler.)
İhsan, gözünün yağını yediğim o nasıl bir bakıştır? En mutlu sen bakıyorsun.
Emre, bitse de gitsek havası verdin bana.
Hakan kim bilmiyorum ama onu da kendinize benzetmişsinizdir.
Siz askerde çok dayak yersiniz ha.
Unutmadan bir kaç tane karı kız yok muydu? 3 tane sap - ıspanak sapı - foto çekilmiş.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
İnternetten çaldım o fotoyu ballı sütüm.SkyBlue yazdı:Ayakkabısının altına sakız yapışmışmış. Hangi ara pantolonla ayakkabıyı değiştirdin?
Biz oturarak ediyoruz ayakta olduğumuzda başımız dönüyor. Nefes almadan ediyoruz ondan.SkyBlue yazdı:İhsanla oturaklı küfürler etmeniz çok dikkat çekti. Genelde metrobüste gibi bizim küfürler hep ayakta. Millete fortluyorlar mı yoksa toyotalıyorlar mı özellerine girmek istemiyorum.
Bence bu espiriden sonra sen ihtihar etmelisin nerden buluyorsun anlamıyorum :ugeek:SkyBlue yazdı:Albaraka'nın önünde ne işiniz vardı. Baraka yapmaya mı karar verdiniz? (Bu espriden sonra intihar etmek isteyenler olabilir sabretsinler.)
Adam gülerek gelmiş dünyaya yapacak bir şey yok.SkyBlue yazdı:İhsan, gözünün yağını yediğim o nasıl bir bakıştır? En mutlu sen bakıyorsun.
Keşke hiç bitmese dediğim günlerden birisi la o fotoğrafı çekildiğimiz gün.SkyBlue yazdı:Emre, bitse de gitsek havası verdin bana.
Hakan İhsan'ın tayfadanmış bende orada tanıştım. Çocuk çok uslu sessiz sakin kendi halinde. Korkma hala aynı Hakan.SkyBlue yazdı:Hakan kim bilmiyorum ama onu da kendinize benzetmişsinizdir.
Eğer komutanımız sen olursan yeriz kesin yani.SkyBlue yazdı:Siz askerde çok dayak yersiniz ha.
Karı kız vardı da o fotoları buraya koyamazdım. Uygunsuz içerik diye ban atarlardıSkyBlue yazdı:Unutmadan bir kaç tane karı kız yok muydu? 3 tane sap - ıspanak sapı - foto çekilmiş.

aLpoS
xScHooLBoyx