Hepimizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Kurban Bayramlarına.
Dostluğu, Sevgiyi ve Geleceği . . Aşkımızı, Ekmeğimizi, Soframızı. . Hüznümüzü, Acımızı, Yalnızlığımızı Paylaştığımız; Birlik ve Beraberliğimizi, Kardeşlik ve Dostluğumuzu En Sıcak Şekilde Hissedeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Mutluluklar DileriZ ~
Selamın Aleyküm .
Lonca İçi Alınan Kararlarla Bir Kaç Arkadaşımız Loncadan Ayrılmıştır. Tekrar Hatırlatmak İsterimki '' RebeLsxIERİSI - RebeLsxDieHarD - RebeLsxTaTaRiaN - Rebelsxtatarin - RebeLsxSiRCaN - RebeLsxKaRTaNeSi '' İsimlerinin RebeLs Loncasıyla Hiçbir Alakası Bulunmamaktadır.
Gerekli Hatırlatmalar Gerek Oyundan Gerek Forum Üzerinden Yapılmaktadır.
Dolayısıyla Bu Saydığımız Kişilerden Mesuliyet Kabul Etmiyoruz !! Gelelim Lonca İçi Görev Dağılımına ;
En Kısa Zamanda Yeni Bir Düzenleme Yapılacak .
Bazı Kişilere Yeni Görevler Verilmekle Birlikte , Bazı Kişilerin Görevi Değiştirilecektir .
Selamın Aleyküm .
Lonca İçi Alınan Kararlarla Bir Kaç Arkadaşımız Loncadan Ayrılmıştır. Tekrar Hatırlatmak İsterimki '' RebeLsxIERİSI - RebeLsxDieHarD - RebeLsxTaTaRiaN - Rebelsxtatarin - RebeLsxSiRCaN - RebeLsxKaRTaNeSi '' İsimlerinin RebeLs Loncasıyla Hiçbir Alakası Bulunmamaktadır.
Gerekli Hatırlatmalar Gerek Oyundan Gerek Forum Üzerinden Yapılmaktadır.
Dolayısıyla Bu Saydığımız Kişilerden Mesuliyet Kabul Etmiyoruz !! Gelelim Lonca İçi Görev Dağılımına ;
En Kısa Zamanda Yeni Bir Düzenleme Yapılacak .
Bazı Kişilere Yeni Görevler Verilmekle Birlikte , Bazı Kişilerin Görevi Değiştirilecektir .
Selamlar,
Öncelikle lonca birliğimizden ayrılan arkadaşlarımıza İKV Dünyasında başarılar dilerim. Umarım doğru bir karar almışlardır.
Ve her zamanda belirttiğimiz gibi, lonca birliğimizden ayrılan arkadaşlarımız ila loncamız arasında hiç bir zaman ve hiç bir şekilde zıt karşıtlı olunmayacaktır (bu bizden diğer oyunculara karşı olan adistir. Loncamızdan ayrılan oyuncuların bizlere karşı düşmanlığı/zıtlığı olabilir fakat bizlerin hiç bir şekilde olmayacağını tekrarlıyoruz..)
Aramızda (ben gibi iş hayatı dolayısıyla) izinli olan üyelerimiz bulunmaktadır. İzinli üyeler loncadan ayrılmış demek değildir. Belirli bir süreden sonra oyuna tekrar dahil olacaklardır.
Bu 2. oldu rebels ailesi. Bu konuyu açmak zorunluluğu gördüm.
İki kez Forum sayfasına selam verdim sohbet açmak istedim ama kimse bir Allah'ın selamını bile almadı.
Bu nasıl bir kardeşliktir böyle yahu, Hadi benimle konusmuyosunuz nedenini bile bilmiyorum ,
Oyundan , Skype'den , Forumdan Bir selamımı alan olmuyor
Anlamıyorum ben size ne yaptım ama
Eğer bu durum böyle giderse hem benim hemde sizin kalbiniz kırılacak dostlarım
-Artık benden bu kadar Ne haliniz varsa görün Hoşçakalın-
İki kez Forum sayfasına selam verdim sohbet açmak istedim ama kimse bir Allah'ın selamını bile almadı.
Bu nasıl bir kardeşliktir böyle yahu, Hadi benimle konusmuyosunuz nedenini bile bilmiyorum ,
Axiomplace
Konum: RebeLsxLoncası Kalıcı üyesi * # Üyelerimizin çoğunluğu foruma girmemekte. Giriş yapanlarda sadece bilgilendirme ve duyuruları takip etmekte (mesela ben genelde bir duyuru veya önemli bir durum olmadığı sürece forumu sadece okur geçerim.)
# Oyun içerisinde sadece bizim üyelerimiz değil, normalde diğer oyuncularda oyuna o kadar dalıyorlar ki Sohbet Panelini görmeyenler var..
Dendiği Gibi Foruma Giren Oyuncu Sayısı Az , Genelde Duyuruları Takip Amaçlı Giriliyor.
Gereksiz Yere Atar Yapmamalısın !
Kim Oyuna Girdiğinde Selam Verdiğinde Almadı ? - Kimse
Kim Bir Yardım İstediğinde Müsait Olupta Yardım Etmedi ? - Kimse
Boş Yere Atarlanmayın , Sen Oyunu Takip Etmiyorsun Onlar Forumu , Açıp Telefon Etmediğin Sürece Görüşmeniz Zor Olur . Benle Niye Böyle Bir Sorun Yaşamıyorlar ? Bence Düşün , 2 Düşün 1 Konuş .