Şu anda süren iki tane oylamamız var katılımlarınızı bekliyoruz.Oylamaya katılmayıpta daha sonra ben bu kişiyi loncada istemiyorum diyenlerin görüşleri dikkate alınmayacaktır.İyi forumlar...
Selam Millet Bu Gün Onlıne Olamıyacağım Biliorsunuz Yarın Matematik Sınavı Var
Dün Akşam en çbk 42 en geç 45 dk da kestiğimiz (düşünen-motor-kenan) 3 lüsünü 4 kere kestik Bugracım Sana Yine İksir Düştü Allah'dan Sabır Diliyorum Gökaya Nucleus Düşmüştü h.o Gökay Bugra Gökay önüne geçti
Kendinize İyi Bakın Belki Gelirim Bu gün Belli Olmaz
Bu Arada Bugra Oylama Sonucunu Bu gün Bitirip Foruma yazın!!!!
Ben size ne diyorum boşuna benim çara girip şaheser düşürmeye çalışmayın kaç kere boss kestiğimi hatırlayamaz oldum hepsinden iksir düşürüyorum. Tek tesellim Çemberlitaş etklentisiyle beraber şaheserlerin bir işe yaramayacak ve iksirlerin çok para edicek olması
Chammur loncamıza kabul edilmiştir.Hayırlısı olsun.Kendisini Compex te ikna etmiştik hem oyunda hem reelde sevdiğimiz bir kişiydi zaten. Gökay Yusufu listede yeni karakter ismiyle (OttomanWarrior) güncelle.
Bu arada birkaç gün oyuna giremeyebilirim.Benim PC yine kafayı yedi.Ulaşmak isteyenler buradan veya anadoluakincilari.com dan ulaşabilir.İyi forumlar...