RaMiz DaYı gibi konuşmuşsun adem o nasıl bi laftır ölebLaDexm yazdı: Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
İlleqalxxintikam--İLLeGaLxxİnTiKaM--İllegalxxintikam

Ramiz Yanımda Öğrendi Zaten O Laflarıilleqal91 yazdı:RaMiz DaYı gibi konuşmuşsun adem o nasıl bi laftır ölebLaDexm yazdı: Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.![]()
![]()
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
bLaDexm yazdı:Ramiz Yanımda Öğrendi Zaten O Laflarıilleqal91 yazdı:RaMiz DaYı gibi konuşmuşsun adem o nasıl bi laftır ölebLaDexm yazdı: Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.![]()
![]()
Yiğen, mesele lafı doğru sölemek değildir aslında , Lafı nasıl söyliyeceğini bilmektir. :lol:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Bu Lafıda Yanımda Gezerken Öğretmiştimseagle yazdı:bLaDexm yazdı:Ramiz Yanımda Öğrendi Zaten O Laflarıilleqal91 yazdı:RaMiz DaYı gibi konuşmuşsun adem o nasıl bi laftır ölebLaDexm yazdı: Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.![]()
![]()
Yiğen, mesele lafı doğru sölemek değildir aslında , Lafı nasıl söyliyeceğini bilmektir. :lol:
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
Sa Lonca alımlarıınz varmı _????...
SeqqilerimLe Rapleks....
SeqqilerimLe Rapleks....
bLaDexm yazdı:Ramiz Yanımda Öğrendi Zaten O Laflarıilleqal91 yazdı:RaMiz DaYı gibi konuşmuşsun adem o nasıl bi laftır ölebLaDexm yazdı: Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.![]()
![]()
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Selam Lonca Nasılsınız Ben Yokken DEngeisizime İyi Bakın Fazla Uçmasın.Tugay la DEngesiz Ejderleriniz Hayırlı Olsun
bu arada 1 menekse 1 iridyum 3 mavi topaz lazım elınde olan varsa arada bir giriyorum bana ulaşssın.Hadi Allah ' a Emanet Olun.5 Hafta Sonra Aranızdayım=)...
Crazysedat
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM
Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM
Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...
-
- Teşkilat Neferi
Tüm lonca ekibine merhaba;
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
Göçmentürk
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
Göçmentürk
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Brkxintikam
- Sahaf Yardımcısı
Selamun Aleykum Biricik İNTİKAM Loncam.. Sizleri Özledim Bi Foruma Bakayım Dedim.. İnşallah Her ŞEy Yolunda Gidiyordur.. Hepiniz Allah'a Emanet Olun.. Saygı Ve Sevgilerimle..!!
Gidene Kal Demek Zavallılara, Kalana Git Demek Terbiyesizlere, Dönmeyene Dön Demek Acizlere, Hak Edene Git Demek ASİL'lere Yakışır..!!
--> Azrail Kırmızı Işıkta Durmayı Bilmez PAŞAM..!! <--
!!..' вєякχχιηէιкαм '..' вєяqχχιηէιкαм '..' мαηιzχχιηէιкαм '..!!
Gidene Kal Demek Zavallılara, Kalana Git Demek Terbiyesizlere, Dönmeyene Dön Demek Acizlere, Hak Edene Git Demek ASİL'lere Yakışır..!!
--> Azrail Kırmızı Işıkta Durmayı Bilmez PAŞAM..!! <--
!!..' вєякχχιηէιкαм '..' вєяqχχιηէιкαм '..' мαηιzχχιηէιкαм '..!!

ஐ к•σ•я•к•υ•ℓ•α•я -- ѕ•ι•z•ι•η -- ι•η•т•ι•к•α•м-- в•ι•z•ι•м.. ஐ
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba;
Keyifler nasıl arkadaşlar...
arkadaşlar lonca üyelerimizden Tskxhxalbay calınmıştır alışverış yapmayınız lütfen iyi formlar...
Keyifler nasıl arkadaşlar...
arkadaşlar lonca üyelerimizden Tskxhxalbay calınmıştır alışverış yapmayınız lütfen iyi formlar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.