Bir süredir bildiğiniz gibi şahsi iş ve gerekçelerimiz sebebiyle Lonca Yönetimi olarak lonca ve sitemiz ile gerektiği kadar ilgilenemedik.
Bu süre içerisinde bir çok üyemizin Loncayı ve Oyunu takip edemediğini, bir kısmının farklı loncalara yöneldiğini yada iletişimini tamamen kopardığını üzülerek gözlemledik.
Bu sebeple loncamız ile ilgili yeni bir yapılanma süreci başlamış olup güncel bir liste oluşturulacak, kurallarda değişiklikler yapılacak ve ivedi şekilde yeni organizasyonlar, etkinlikler planlanarak hayata geçirilecektir.
Tüm bu gelişmelerin ışığında siz değerli bireylerimizden hala loncamız çatısı altında olmak isteyenlerin güncel bilgilerini almamız, güncel ve yeni bir liste oluşturmamız için şahsıma lonca sitesi üzerinden yada msn adresi üzerinden ulaşmanız önemle rica olunur.
Bilgilerini güncellemeyenlerin loncamızdaki varlıkları son bulacak, yeni listede yer almayacaklardır.
Bize ulaşmayanlar ile ilgili herhangi bir sorumluluk almayacağımız bu vesile ile bildirir, dikkatinize sunarız.
İyi bir Beyazköşk için elele çalışmanın verceği faydayı hiçbirşey vermez. Bu hususda en büyük destek Beyazköşk'ün ev sahipliği yaptığı siz loncalara düşmektedir. Lonca lideri ve lonca üyelerine düşen ise kendilerinin saygı ve sevgi çerçevesi altında, yardıma açık iyi birer kullanıcı olarak diğer lonca ve kullanıcılara örnek olmasıdır. Unutmayalım ki ne kadar güçlü bir karaktere sahip olursak, o kadar güçlü ve saygın bireyler oluruz.
cemal sen bilirsin ama benim kampüste net sorunu var ayrıca laptop oyunu kaldırmıyo sadece evime gidince oyuna girebiliyorum istersen listeden sil beni
girdaba daldı duygularım,boşluğa baktı bakışlarım
ellere atar kalp atışlarım,derelere aktı göz yaşlarım
kara gecelerde daldım düşlere düşlerim olmadı benimle
seninle gelirim ölüme diyenlerin cesaretleri nerde?
yalandır belki dünya zaten yalana dönmüş be kanka
bu benim dünyam, benim rüyam, benim rüyamda geniş zaman
senin paralarının buralarda geçmez,yaralarına merhem yetişmez
kendimde değilim, dostumu düşmanı, seçemedim yalanını yakaladım
aralayın kapıları, bozun tuzakları, serbest bırakın tutsakları
ölüme ramak kala kalbine yama, öleceksin ahmak kalbine dama
tamam anlaştık zaman ilaç olsun ama dozunu fazla kaçırmadık mı?
Bu kez yetiştik,yarın kaçırırız,dünde kaçırdık kara treni
dün susturulduk, bugün sustuk, susmamız lazım yarına
tamam dedik yemin ettik,ayıp ettik, geri gittik
yollar uzak elbet gidilir, yollar tuzaksa takat sefil
sev,sevilme.. bil,bildirme.. sus,konuşma! dur,yaklaşma!
yeter artık! mağlup olma! yenilmekten geldi gına!