Öncelikle Selamun ALeykum Gangsta (Kazım) Demişsin ki sayfamıza gelıp rahatsız etmeyın kufur etmeyın.Yazdığın cumlelere bakıyorumda aklı başında bir insansın.Neden Unruly Ailesinden kımseyle şu ana kadar kavgamız olmadı.2.5 yıldır Fast Loncası var.Baronxunruly Kendı Loncasıyla ılgılı Olmayan bır seye Karıstı.Senınde dediğin gibi olay dahada çirkinleşmeden kısa kesmek en iyisi ancak bunuda bil ki O küfür eden kişi bizim Loncamızdan değil ve Olayı ilk klana taşıyan Baron olayı forma taşıyan ilk baron ilk küfür eden baron.Bunları göz önünde bulundurmanı rica ediyorum.Loncanın Liderisin ki belirli bir otoriten var bu otoriteni göstermeni istiyorum.Barışçıl davranışından dolayı senide tebrik ediyorum.Ama BaronxUnruly den Tek sıkayetcı olan bız değiliz bunuda bil.[/b]
İYİ FORMLAR
Unruly Loncası
Re: Unruly Loncası
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Fighter yazdı:Öncelikle Selamun ALeykum Gangsta (Kazım) Demişsin ki sayfamıza gelıp rahatsız etmeyın kufur etmeyın.Yazdığın cumlelere bakıyorumda aklı başında bir insansın.Neden Unruly Ailesinden kımseyle şu ana kadar kavgamız olmadı.2.5 yıldır Fast Loncası var.Baronxunruly Kendı Loncasıyla ılgılı Olmayan bır seye Karıstı.Senınde dediğin gibi olay dahada çirkinleşmeden kısa kesmek en iyisi ancak bunuda bil ki O küfür eden kişi bizim Loncamızdan değil ve Olayı ilk klana taşıyan Baron olayı forma taşıyan ilk baron ilk küfür eden baron.Bunları göz önünde bulundurmanı rica ediyorum.Loncanın Liderisin ki belirli bir otoriten var bu otoriteni göstermeni istiyorum.Barışçıl davranışından dolayı senide tebrik ediyorum.Ama BaronxUnruly den Tek sıkayetcı olan bız değiliz bunuda bil.[/b]
İYİ FORMLAR
Bosuna Yazıyorsun ...
- BaRoNxUnRuLy
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyunda gıcık olduğum 6 kişi var:Vatankxlawokato, Kuklacıxhalil , Yaşlıxxkurt , Dangerking , Cezorapx , Rivalxmelodi bunların ne b*k olduğunu cümle alem biliyor bana bunlar için kimse laga luga yapmasın kalbinizi kırarım.
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]
ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Kardeşim Kazım İstesede Onu Loncasından ATAMAZ..Rivalxmelodi yazdı:Bu BaRoN Dan adam olmaz bak ben bunla kaç defa tartıstım bilmiyorum.Kazımada Söyledim.Ama Beni Takan Yokkı Bu adamla fazla ugrasma Evulation Bos muhabbet
Atsa zaten Lonca kapanır...Sonuçta adamın akrabası Destek Ekibinden..
Bana Yaptıkları gibi loncadaki herkese susuturulma verir bu kadar.
- BaRoNxUnRuLy
- Sahaf Yardımcısı
Hee öyle evet tamam sensin dur akrabama söyleyimde senin en büyük hayalini forum yetkilisi olmanı sağlasın :mrgreen: Ama işin kötü yanı yaşının tutmuyor olması :lol:
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]
Çok yakın tanıdığım abim ve ablam destek ekibindendiSplash yazdı:Kardeşim Kazım İstesede Onu Loncasından ATAMAZ..Rivalxmelodi yazdı:Bu BaRoN Dan adam olmaz bak ben bunla kaç defa tartıstım bilmiyorum.Kazımada Söyledim.Ama Beni Takan Yokkı Bu adamla fazla ugrasma Evulation Bos muhabbet
Atsa zaten Lonca kapanır...Sonuçta adamın akrabası Destek Ekibinden..
Bana Yaptıkları gibi loncadaki herkese susuturulma verir bu kadar.
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
neyse kapatın konuyu
eee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım
izmir veya Tunceli' ye yolu düşücek olan varmı ya da .p 

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- Ssplendorr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ganqstaaxunruly yazdı:neyse kapatın konuyueee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım
Kontrealçik.....///.....Thenirvana....///....Bodyxredbulll
KaTy PeRRy
[ ( - E.T-) ]
ŞebNeM FeRaH

Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
[{ PeTko DanCe }]

Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
KaTy PeRRy
ŞebNeM FeRaH
Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Oyunda gıcık olduğum 6 kişi var:Vatankxlawokato, Kuklacıxhalil , Yaşlıxxkurt , Dangerking , Cezorapx , Rivalxmelodi bunların ne b*k olduğunu cümle alem biliyor bana bunlar için kimse laga luga yapmasın kalbinizi kırarım.
BaRoN ölüm oyunundan sonra benle Skype gelip Drelıghtoxxx senmıydın.Kusura bakma sana daldık diye özür dileyen kimdi hatırlatıyımda Bunu yalanlama .Bunların ne oldugunu Cümle alem biliyor diyorsun..Hmm Peki ben neymişim şurada 2 veya 3 satır cümle ile tanımlarmısın.MeLoDİİxUnRuLy dim bende bir zamanlar tanımla bakalım ben neymişim ??
BaRoN ölüm oyunundan sonra benle Skype gelip Drelıghtoxxx senmıydın.Kusura bakma sana daldık diye özür dileyen kimdi hatırlatıyımda Bunu yalanlama .Bunların ne oldugunu Cümle alem biliyor diyorsun..Hmm Peki ben neymişim şurada 2 veya 3 satır cümle ile tanımlarmısın.MeLoDİİxUnRuLy dim bende bir zamanlar tanımla bakalım ben neymişim ??
Ok by kazımGanqstaaxunruly yazdı:neyse kapatın konuyueee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım