Unruly Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Unruly Loncası

Mesaj gönderen Fighter »

Öncelikle Selamun ALeykum Gangsta (Kazım) Demişsin ki sayfamıza gelıp rahatsız etmeyın kufur etmeyın.Yazdığın cumlelere bakıyorumda aklı başında bir insansın.Neden Unruly Ailesinden kımseyle şu ana kadar kavgamız olmadı.2.5 yıldır Fast Loncası var.Baronxunruly Kendı Loncasıyla ılgılı Olmayan bır seye Karıstı.Senınde dediğin gibi olay dahada çirkinleşmeden kısa kesmek en iyisi ancak bunuda bil ki O küfür eden kişi bizim Loncamızdan değil ve Olayı ilk klana taşıyan Baron olayı forma taşıyan ilk baron ilk küfür eden baron.Bunları göz önünde bulundurmanı rica ediyorum.Loncanın Liderisin ki belirli bir otoriten var bu otoriteni göstermeni istiyorum.Barışçıl davranışından dolayı senide tebrik ediyorum.Ama BaronxUnruly den Tek sıkayetcı olan bız değiliz bunuda bil.[/b]

İYİ FORMLAR
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Fighter yazdı:Öncelikle Selamun ALeykum Gangsta (Kazım) Demişsin ki sayfamıza gelıp rahatsız etmeyın kufur etmeyın.Yazdığın cumlelere bakıyorumda aklı başında bir insansın.Neden Unruly Ailesinden kımseyle şu ana kadar kavgamız olmadı.2.5 yıldır Fast Loncası var.Baronxunruly Kendı Loncasıyla ılgılı Olmayan bır seye Karıstı.Senınde dediğin gibi olay dahada çirkinleşmeden kısa kesmek en iyisi ancak bunuda bil ki O küfür eden kişi bizim Loncamızdan değil ve Olayı ilk klana taşıyan Baron olayı forma taşıyan ilk baron ilk küfür eden baron.Bunları göz önünde bulundurmanı rica ediyorum.Loncanın Liderisin ki belirli bir otoriten var bu otoriteni göstermeni istiyorum.Barışçıl davranışından dolayı senide tebrik ediyorum.Ama BaronxUnruly den Tek sıkayetcı olan bız değiliz bunuda bil.[/b]

İYİ FORMLAR

Bosuna Yazıyorsun ...
Kullanıcı avatarı
BaRoNxUnRuLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaRoNxUnRuLy »

Oyunda gıcık olduğum 6 kişi var:Vatankxlawokato, Kuklacıxhalil , Yaşlıxxkurt , Dangerking , Cezorapx , Rivalxmelodi bunların ne b*k olduğunu cümle alem biliyor bana bunlar için kimse laga luga yapmasın kalbinizi kırarım.
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]

ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Rivalxmelodi yazdı:Bu BaRoN Dan adam olmaz bak ben bunla kaç defa tartıstım bilmiyorum.Kazımada Söyledim.Ama Beni Takan Yokkı Bu adamla fazla ugrasma Evulation Bos muhabbet
Kardeşim Kazım İstesede Onu Loncasından ATAMAZ..
Atsa zaten Lonca kapanır...Sonuçta adamın akrabası Destek Ekibinden..
Bana Yaptıkları gibi loncadaki herkese susuturulma verir bu kadar.
Kullanıcı avatarı
BaRoNxUnRuLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaRoNxUnRuLy »

Hee öyle evet tamam sensin dur akrabama söyleyimde senin en büyük hayalini forum yetkilisi olmanı sağlasın :mrgreen: Ama işin kötü yanı yaşının tutmuyor olması :lol:
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]

ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

Splash yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Bu BaRoN Dan adam olmaz bak ben bunla kaç defa tartıstım bilmiyorum.Kazımada Söyledim.Ama Beni Takan Yokkı Bu adamla fazla ugrasma Evulation Bos muhabbet
Kardeşim Kazım İstesede Onu Loncasından ATAMAZ..
Atsa zaten Lonca kapanır...Sonuçta adamın akrabası Destek Ekibinden..
Bana Yaptıkları gibi loncadaki herkese susuturulma verir bu kadar.
Çok yakın tanıdığım abim ve ablam destek ekibindendi ;) ben o kadar susturulma yedim niye açmadılar ;) her şeyin olduğu gibi bu destek ekibininde kuralları var :D
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

neyse kapatın konuyu :D eee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım :D izmir veya Tunceli' ye yolu düşücek olan varmı ya da .p :)
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Ssplendorr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ssplendorr »

Ganqstaaxunruly yazdı:neyse kapatın konuyu :D eee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım :D izmir veya Tunceli' ye yolu düşücek olan varmı ya da .p :)

:D :D :D
Kontrealçik.....///.....Thenirvana....///....Bodyxredbulll

KaTy PeRRy <3 <3 [ ( - E.T-) ]
ŞebNeM FeRaH <3 <3
Caroline Wozniacki <3 <3
AnDreA PeTkoViç <3 <3 <3 <3 [{ PeTko DanCe }] <3 <3

Love You ;)

Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Oyunda gıcık olduğum 6 kişi var:Vatankxlawokato, Kuklacıxhalil , Yaşlıxxkurt , Dangerking , Cezorapx , Rivalxmelodi bunların ne b*k olduğunu cümle alem biliyor bana bunlar için kimse laga luga yapmasın kalbinizi kırarım.

BaRoN ölüm oyunundan sonra benle Skype gelip Drelıghtoxxx senmıydın.Kusura bakma sana daldık diye özür dileyen kimdi hatırlatıyımda Bunu yalanlama .Bunların ne oldugunu Cümle alem biliyor diyorsun..Hmm Peki ben neymişim şurada 2 veya 3 satır cümle ile tanımlarmısın.MeLoDİİxUnRuLy dim bende bir zamanlar tanımla bakalım ben neymişim ??
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

Ganqstaaxunruly yazdı:neyse kapatın konuyu :D eee Gençler Yazın tatil falan gidicekmisiniz oyundan biraz uzaklaşacak falan olan olursa ulaşsın bana ha haberimiz olsun habersiz kaçanı mıhlarım :D izmir veya Tunceli' ye yolu düşücek olan varmı ya da .p :)
Ok by kazım :)

“Lonca İletişim” sayfasına dön