İyi forumlar/oyunlar
ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
toplantı saatimiz 27 KASIM 2010 YANİ CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 21:00 DE YAPILACAKTIR.Toplantıya sadece yönetim katılacaktır alınan kararlar yöneticilerin biri tarafından forum sayfasına yazılacaktır.
İyi forumlar/oyunlar
İyi forumlar/oyunlar
Carismatixlyder yazdı:DJ Numberone & John Dahlback - Blink (Remix)
Bu mixi son ses dinliom kulaklıkla beynime beynime vuruo bende ağrıya inat gidiom artık
son ses derken yani hoparlörü son seste kulağnamı getirion xD bıkmadın alışkanlığından sonunda öle yaparken bulcan kafayı dağıtcan her tarafı
Uzun zaman önce çalınan Carismatixlyder ve yanındaki Deathxsalvadore ve yanındaki karakterler kurtarılmıştı ama çalan kişi Deathxsalvadore charında çok küfür ettiği için hesap bloklanmıştı bir kaç gün önce görevli biri ile görüşüp
hesabın açılması istenilmişti kabul edilmişti ve bu gün açıldı hesap hayırlı olsun ben girdim baktım 3 adet char vr 3 ündede doğru düzgün birşeyler yok
iyi forumlar/oyunlar
hesabın açılması istenilmişti kabul edilmişti ve bu gün açıldı hesap hayırlı olsun ben girdim baktım 3 adet char vr 3 ündede doğru düzgün birşeyler yok
iyi forumlar/oyunlar
27 Kasım 2010 Akşamı Carismatixlyder Tayfaxcemal Monsterdarker Müdür ve Harponxlider aralarında toplantı düzenlenecektir herkes oyuna giremeyeceği için Facebook veya Msn den yapılacaktır. Bilginize toplantı çok önemlidir 1 kişi gelmediği durumda iptal olma durumu var.
1SAAT10DAKİKA VAR HENÜZ BÜYÜK ÖNEMLİ TOPLANTIYA BU ÇAĞRIDAN ÖNCEKİ HATIRLATMA DİKKATE ALIN
TOPLANTIYA YARIM SAAT VARKEN ÇAĞRI YAPILACAKTIR HAZIRLAYIN KENDİNİZİ
TOPLANTIYA YARIM SAAT VARKEN ÇAĞRI YAPILACAKTIR HAZIRLAYIN KENDİNİZİ
son 18 dk toplantı başlıycak herkes gelsin
sn çağrı sadece Carismatixlyder ve Tayfaxcemal birde ben hazırız dier 2kişiye de ulaşamassak 3 kişi kararlar alınacaktır
toplantımız bitti kararlar alındı kararlar herkesi şaşırtıck şekildeydi sayfamızı takip edin ve görün toplantımız oundaki herkesi etkilyicek gibiydi çok önemliydi 3 kişi yaptık ilk meyvelerini veriyor toplantı
dediğim gibi izleyin takip edin ve görün 
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
DaRKNiqHT yazdı:toplantımız bitti kararlar alındı kararlar herkesi şaşırtıck şekildeydi sayfamızı takip edin ve görün toplantımız oundaki herkesi etkilyicek gibiydi çok önemliydi 3 kişi yaptık ilk meyvelerini veriyor toplantıdediğim gibi izleyin takip edin ve görün
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz