Bak dostum. Biz neler gördük neler geçirdik kimleri eledik burda saysam sayılmaz söylesem söylenmez adı lazım değil bir çok kişi.. Loncanız tmm iyi güzel resmi olmuş ve köklü. Ama sizin loncanız tek değil! Bir loncanın açılması için resmiliğe gerek yok! Öyle olsa önüne gelen lonca açamazdı değilmi. Ama Yeniçeri loncası bu sunucunun en eski loncalarındandır ve en az Roa kadar köklüdür.
Tolga benim can dostumdur. Ama lonca lafı karıştırması olaya canımı epeyce sıktı. Hüseyin abi öz abim gibi severim. Ben sizle laf ta yetiştirmek istemiyorum olayı büyütmekte. Fakat yapılan bir saygısızlık var aşikar! Yeniçeri isimli hiç bir karakter başka bir loncada faaliyet gösteremez! O listede Yeniçerix tagı taşayan kimseyi görmemek bizim en doğal isteğimizdir. Olumlu karşılanmasını talep ediyorum. En azından yeni karakter açtırarak loncaya sokabilirdiniz...
Tolga sninle ayrıyetten konusucaz kardeşim. Lütfen bu konu hakkında en azından sen yorum yazma..
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı

..
.\.Emre./.
- Denizgezmis
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar loncadan ayrılıyorum hepiniz a.e.o
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Karar Senin Sende a.e.oDenizgezmis yazdı:Arkadaşlar loncadan ayrılıyorum hepiniz a.e.o
FaTiH
RuTkaY yazdı:Bak dostum. Biz neler gördük neler geçirdik kimleri eledik burda saysam sayılmaz söylesem söylenmez adı lazım değil bir çok kişi.. Loncanız tmm iyi güzel resmi olmuş ve köklü. Ama sizin loncanız tek değil! Bir loncanın açılması için resmiliğe gerek yok! Öyle olsa önüne gelen lonca açamazdı değilmi. Ama Yeniçeri loncası bu sunucunun en eski loncalarındandır ve en az Roa kadar köklüdür.
Tolga benim can dostumdur. Ama lonca lafı karıştırması olaya canımı epeyce sıktı. Hüseyin abi öz abim gibi severim. Ben sizle laf ta yetiştirmek istemiyorum olayı büyütmekte. Fakat yapılan bir saygısızlık var aşikar! Yeniçeri isimli hiç bir karakter başka bir loncada faaliyet gösteremez! O listede Yeniçerix tagı taşayan kimseyi görmemek bizim en doğal isteğimizdir. Olumlu karşılanmasını talep ediyorum. En azından yeni karakter açtırarak loncaya sokabilirdiniz...
Tolga sninle ayrıyetten konusucaz kardeşim. Lütfen bu konu hakkında en azından sen yorum yazma..
Emre Yanlıs Anlama Ben Hava Atmıyorum Loncam Resmi Diye Ama Ortada Lonca Sistemi Yok Köklü Olup Olmaması Önemli Değil Ortada Lonca Var Ama Lafta Sistem Gelmeden Hiçkimse Bunu Değiştiremez Sende Biliyorsun Konusuruz Kardeşim Oyuna Girdiğinde Bul Beni
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Saol kardeşim sende.Denizgezmis yazdı:Arkadaşlar loncadan ayrılıyorum hepiniz a.e.o
Rutkay loncamız kuralları arasında karakter isimleriyle ilgili bir kural yoktur.Oyunda kurallara uygun her türlü karakter ismi ile loncamıza katılmak mümkündür.Yeniçerixscary de karakter ismini değiştirmediği ve bunu bize bildirmediği müddetçe aynı nickle listede güncellenecektir.Bilginize...
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Kaptanmagaradami yazdı:
Raiders Of Anatolia Loncası Geçmiş Sunucu Başkanları Ve Onursal Üyeler
[DEV] Orti
[DES] Kfygfb
Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Sunucusu Üyeleri
aNeKToDx [Sunucu Temsilci]
NeFxRoAŞK [Sunucu Temsilcisi]
CaSqueRoA [Forum Sözcüsü]
Widerchrist
XxDiRTYCaSHxX
Esedullahşifa
Xyanlızxkurtx
Türkiyemxneon
Fberkayyyy
Darkforeverr
Pardox
Xsarrafcıxsifax
Constantine
Yeniçerixscary
YENİSAHRA
Dboyguray
XxDeLLyxX
Kfygfb
Lonca Başvurularınız için
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
Raiders of Anatolia
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Ay hev gat elat of Klassenarbeit 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Tolga Fatih Buğra Egemen fuarda görüştük bilseydim olayı orada söylerdim.
Halil ile bir muhabbetiniz olduğu sürece beni değil dosttan yoldan geçen adamdan saymayın . Konuşmak isteyen olursa ulaşmasını zaten bilir .
Halil ile bir muhabbetiniz olduğu sürece beni değil dosttan yoldan geçen adamdan saymayın . Konuşmak isteyen olursa ulaşmasını zaten bilir .
Roa Locası Eğer Forum Sayfanızı Kirtletisem Af Olaa..
Sercan Eğer benle bir Sorunun varsa Gel benle Çöz Kendin Çözemiyorsan Milletide Kendin Gibi Dönek Görüp Değişeceğinii sanma Roa Locasından Sevdiğim kardeşlerim var Bana Tavır alırlarsa Eyw cekerim ama SercAN Sen bunun bii oyun olduğunu hala anlamamışsın .. yapıcak bişe yoq..
Sercan Eğer benle bir Sorunun varsa Gel benle Çöz Kendin Çözemiyorsan Milletide Kendin Gibi Dönek Görüp Değişeceğinii sanma Roa Locasından Sevdiğim kardeşlerim var Bana Tavır alırlarsa Eyw cekerim ama SercAN Sen bunun bii oyun olduğunu hala anlamamışsın .. yapıcak bişe yoq..