Samuraixbizans yazdı:Çok su verilince ölür ya çiçekler
Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer
Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum
Sen ne güzel güldün solmuyordun
hem çok seviyordun hem beni yormuyordun
Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür
Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür
Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme
Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme
Gitmek çözecekse biri gidecekse buralar gitsin
Sen gitme... Sen gitmee
Sen ne güzel güldün solmuyordun
hem çok seviyordun hem beni yormuyordun
Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür
Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür
Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme
Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme
Gitmek çözecekse biri gidecekse buralar gitsin
Slm RDM Ailesi
Ruhumm cnm senle özel konusmak istiyordum aslinda ama zamanim olmadiginda kendi sitemizdeki kendi kurdugum kurallari sizin forumunuza koyma geregi duydum elifte olsun gamzede olsun onlar burda sahit olsunlar cnm bizlerden size dokunan olmasin diye konu acmistim uzun zamandir sunucuda yokdum oyunda yani.. Ama bügün bana dalan oldugu icin sizin loncadan birisi onun icin böyle bir seye gerek duydum..
Dikkat Tayfa AiLesi KuraLLar
1. Görevi olana dalinmiyacak oyunda lodos olsa bile!!!
2. Kp kasanlara ellenilmiyecek!!!
4. Rdm ve Gencfb Loncasina hic bir sekilde dalma olmuyacak size dalmadiklari ve ellemedikleri sürece hic kimse dalmiyacak!!!
deneoooo yazdı:Nergiz Abla, Ben Sizden Olan Tayfaxkemal ile daha Rdmx loncasına girmeden Arzken den Beri Kavgalıyız. Onuda Hallet Bari. Özkan Abi Barıştıramadı.
Ok tatlim görürsem konusurum kendisiyle gerekirse 3'müz konusuruz
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
Nergizim inan bende bu şekilde olmasını çok isterim yani lonca üyelerimiz hep kardeş olsunlar. Ama her iki tarafta da genç arkadaşlar var ve daha önce şahit olduğumuz gibi haklı ya da haksız kızgınlıklarına yenilebiliryorlar. Bu yüzden ben bu gibi şartlar koymayalım derim kişileri lonca olarak değilde birey olarak değirlendirmeliyiz bence. Bu gibi bir kural koyulduğu halde oyunun heyecanında fark etmeyen biri araya girdiğinde karşıdan yanlış anlaşılma olabiliyor.
Örneğin bir kere bende Lodos kale etrafında Arz var diye ismine cismine bakmadan tamamen tesadüf dalmıştım ve O kişilerden biri (sizin loncanızdan) bana çok çok kızmıştı. Bu malesef düşünülmeden yapılmış ama sonucu kötü biten bir durumdu.
Umarım bu anlayışı herkes gösterir ama gösterilmezse de bunu kural bozuldu olarak değilde oyun heyecanı olarak değerlendirelim derim .
Ve son olarak Nergizim seni çok çok seviyorum ve ince fikirlerin için teşekkür ediyorum.