**__Rulers of the World__**
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: **__Rulers of the World__**
15 Ocak Cumartesi günü düzenlediğimiz Row mangal partisine ait fotoğraflara yeni forumumuz(ikvrow.forumup.com)da "Lonca Üye Resimleri" bölümünde bulabilirsiniz..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Yazdıkları tüm iletileri rapor etmeme rağmen hala bir moderasyon yapılmış değil.
Şaşkınlıkla beklemekteyim.
Şaşkınlıkla beklemekteyim.

Carpe Diem

Carpe Diem
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
S.ALEYKUM ROW LAR NASILSINIZ BAKALIM MANGAL FALAN NE İŞLER YAPARSINIZ LENN 
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
saw55 yazdı:S.ALEYKUM ROW LAR NASILSINIZ BAKALIM MANGAL FALAN NE İŞLER YAPARSINIZ LENN
aS Sende katıLırsın bıdahakıne bende katılıcam İNŞ
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Teşekkürler.IstanbulKartali yazdı:Konu içerisindeki uygunsuz mesajlar silindi.Konunun amacından sapmaması için tartışma ortamı yaratacak cevaplar vermekten kaçınınız.Uygunsuz gördüğünüz mesajları rapor ediniz.
İyi Forumlar

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
1 Ay içinde çok çok büyük bir Row buluşması düzenleyeceğiz eğer güzel bir mekan bulup kapatabilirsek çünkü katılım çok yüksek olacak 

Carpe Diem

Carpe Diem
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Melankolik yazdı:1 Ay içinde çok çok büyük bir Row buluşması düzenleyeceğiz eğer güzel bir mekan bulup kapatabilirsek çünkü katılım çok yüksek olacak
Nerede Buluşucaz
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Melankolik yazdı:Loncamızın yeni forumu ikvrow.forumup.com hepimize hayırlı olsun arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz.
Yeni Tasarımla Forum Sitemiz Hizmetinize Hazırdır. Tüm Dostlarımızı ve Lonca üyelerinin KatıLımLarını bekliyoruz...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Melankolik yazdı:İnsanın lonca sayfası 2 kere kapanınca dayanamıyor tabi diğer lonca sayfalarının da kapatılmasını istiyor
Arkadaşım varmı böyle bişey, oyunda MİT diye lonca var adamlar mit mensubumu oluyor ? Bu bir oyun ve lütfen tadında bırakalım size şikayet edenleri az biraz takip ederseniz ki oyunda bir tane yönetici bulamıyoruz çoğu 10 küsür yaşlarında çocuk ve içlerinde bir çok hırsız ve ahlaksız var, sizlerin görevini bizler yerine getirmeye çalıştığımız için bu tür sıkıntılara maruz kalıyoruz, TİT loncasında eski yöneticiler Sycla ve Cess te var, biz yasadışı örgüt olsak ne işimiz var oyunla... TİT olarak yolumuza devam edeceğiz lütfen size gösterdiğimiz saygıyı bizlerede gösterin. Titxdelikurt.Nocomment yazdı:
Merhabalar
Loncanızın İsim kıslatılmış hali Farklı bir anlam çağrıştırmıştır . Açıklamanız üzerine , size istinaden yazılan yazı ve sizin cevaben yazmış olduğunuz yazı sonucunda bir yanlış anlama olduğu kanaatine varılmıştır . Aynı düşünce ile hareket eden oyuncularımız şikayette bulunmuşlardır.
Bu yanlışlığı ortadan kaldırmak için Konu başlığındaki Kısaltmayı kaldırıyorum .
Loncanıza ve size iyi forumlar iyi eğlenceler diliyorum
[GM]Nocomment
Tarih: 25 Şub 2010 18:17
Gönderen Nocomment
Merhaba
Bir yanlış anlama olduğunu size mesajımda da yazmıştım
Takdir edersinizki bizlerde robot değiliz , sizin yanlış anlama yorumlama durumları zaman zaman bizim içinde geçerlidir.
Konu başlığınızı değiştirdim sadece , konu içerisinde forum kurallarına uyması koşulu ile istediğiniz değişiklik yada materyali yayaınlayabilirsiniz.
Anlayış ve yardımlarınız için teşekkür ederim
selamlar
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı B/DTarih: 25 Şub 2010 18:20
Gönderen Nocomment
Tekrar merhaba
Yeni Konunuzu sizde uygun görürseniz
Türk İstihbarat Tugayı ( T.İ.T ) şeklinde açın.
Onaylarsanız . diğer konuyu komple sileceğim
Tarih: 25 Şub 2010 18:36
Gönderen Titxdelikurt
Sağduyunuz ve tarafsız yaklaşımınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin
Sanırım GM. Nihat' ın bu cevabı, Lonca sayfamızın yanlışlıkla kapatıldığını açıklamaya yeter.Re: Türk İstihbarat Teşkilatı B/D
Tarih: 25 Şub 2010 18:17
Kimden: Nocomment
Kime: Titxdelikurt
Merhaba
Bir yanlış anlama olduğunu size mesajımda da yazmıştım
Takdir edersinizki bizlerde robot değiliz , sizin yanlış anlama yorumlama durumları zaman zaman bizim içinde geçerlidir.
Konu başlığınızı değiştirdim sadece , konu içerisinde forum kurallarına uyması koşulu ile istediğiniz değişiklik yada materyali yayaınlayabilirsiniz.
Anlayış ve yardımlarınız için teşekkür ederim
selamlar
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Rowxkomando'nun Row loncasıyla ilişkisi kesilmiştir.
Bilginize..
Bilginize..

Carpe Diem

Carpe Diem