Veli ve Ali paşa akşamki için k.bakman acil çıkmam gerekdi umarım yerime bırakdığım adamlar işlerini iyi yapmışlardır acil olmasaydı biliyon yarı yolda kimseyi satmadığımızı
hadin ben kaçdım Allah ( c.c ) yardımcınız olsun
Aleyküm selam İbo.ParduS yazdı:Slm arkadaşlar
Öncelikle belirtmek isterim Cesurzade (veli abi ) tşk etmek istiyorum öncelikle tanıstığımıza cok sevindim umarım senye daha iyi bir sekilde sohbet ümidiyle herkeze iyi oyunlar ..
Pardus !
Aleyküm selam serdar paşasenolmadan yazdı:S A dostlarım gününüz aydın olsun nasılsınız umarım yaramaz bişeyler yokdur
Veli ve Ali paşa akşamki için k.bakman acil çıkmam gerekdi umarım yerime bırakdığım adamlar işlerini iyi yapmışlardır acil olmasaydı biliyon yarı yolda kimseyi satmadığımızıeyse paşa akşam telafi ederiz artık denk gelirsek
Aleyküm selam değerli kardeşim. Bizi sevenlerin varlığını görmek oldukça fazla sevindiriyor Bizleri... Umarım bir sonraki sene , fazlaca zaman bulup daha fazla sohbet etme imkanına erişiriz...ParduS yazdı:Slm arkadaşlar
Öncelikle belirtmek isterim Cesurzade (veli abi ) tşk etmek istiyorum öncelikle tanıstığımıza cok sevindim umarım senye daha iyi bir sekilde sohbet ümidiyle herkeze iyi oyunlar ..
Pardus !
A.s serdarim. Ne demek kardesim lafimi olur. Umarim sende iyisindir. Oyun önemli degil kardesim önemli olan kalblerimiz bir olsun. Kendine iyi bak. aksam grsrz. Allaha emanetsin.senolmadan yazdı:S A dostlarım gününüz aydın olsun nasılsınız umarım yaramaz bişeyler yokdur
Veli ve Ali paşa akşamki için k.bakman acil çıkmam gerekdi umarım yerime bırakdığım adamlar işlerini iyi yapmışlardır acil olmasaydı biliyon yarı yolda kimseyi satmadığımızıeyse paşa akşam telafi ederiz artık denk gelirsek
Onaylandı...Beyzade yazdı:Cesurzade yaptigi bu acikla yüzünden 100.000 oyun parasina cezalandirmisdir. Kendisi ilk uyarisini bende bu sekilde almisdir.Umarim ilerde böyle aciklamarda bulunmaz kendisi. Böyle davranislari tekrarladigi takdirde cezalar katlanacakdir. Alinan para cezasi Eminönüdeki agah bulundugu yerdeki yer calisma fayanslama islerinde kullanilacakdir