>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
selamun aleyküm arkadaşlar şimdi artık bazı şeyleri konuşma zamanı solucan görevim vardiyenler vardı oyunda yok tamam işi çıkmıştır da bir haber verilir lonca üyelerinden oyunda ben kardeşxhakans kardeşxmahmut var bu loncada adamı yok başka çarlarda geziyorsunuz laha geldimi ahkam kesiyorsunuz nerdesiniz milet işin cılkını çıkarıyonuz bukadar yeter harbiden yeter ok haftaya pazar öylen 15.30 da lonca toplantısı var loncada olanlar gelir bende gelen adamları lonca sayfasına yazıcam kardeş loncasının listesini çıkaracam sıkıldım bu işten herkez kendi aleminde ben uraşamam çabalamayan adamlarla ok ben loncamla alakalı adamlar istiyorum ben ozamanda yazmıştım bu şartlarla loncada olacak varsa yazsın dedim nerde yazanlar yok adem nerdesin yok bir çok kişi yok böyle olmaz bu iş oyunu ögrenen kaçıyor kaçan yazsın arkadaş ben yokum desin bende bileyim bu son uyarı toplantıya gelenler loncada kalıcaktır gelmeyen arkadaşlara gule gule bunu bir tehtit olarak alan varsa bu bir tehtit ben loncadan adam atmayı sevmem ama yeter bir etkinlik yapamıyoruz sayenizde insan bir bahane uydurur gelemiyorum diye oda yok ben söyledim söyleyecegimi üç kişi belirti oyunda olamayacagını lonca başkanlarından alp serkan abi kardeşxhakannnn bu kişiler dışındakilerden ses yok ben kime guvenim yola çıktıgımı görmek istiyorum artık biz ne pilanlar yaptık ama galiba bu iş bu adamlarla zor pazargunu görucez 15.30 da Kardeşxorhan
tum arkadasları pazar gunu yapılcak olan toplantıya beklıyoruz lutfen herkes katılsın önemlı kararlar alıncaktır katılamayacak arkadaslar mutlaka sebebını belırtsın toplantıda görusmek uzere!
Kardeşxalp
Kardeşxalp
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
orhan abi bnm akşam saat 19.30/21.00 oarası girmem zor çnki yemek vakti oluyor e peşinden çay içiyorm derken saat 9/10 oluyor kusuruma bakma.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar bir konu daha var arkadaşlar lodoslara kesilip küfreden arkadalşar varmış aranızda size veya aylenize küfur etmedikleri surece lonca çarlarından kufur etmeyin edeninde mutlaka resmini alın kesildim diye o lodosa küfür eden arkadaş olursa atarım loncadan bunları duymak istemiyorum benim loncamda bunu yapacak adam yok sanıyorum öyle umuyorum çunku onları ayıkladım sanıyorum varsada ayıklarım saygılar sevgiler pazar gunu antırepoda yapılacak toplantıda dedigim kişileri bekliyorum Kardeşxorhan
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı
ABİ ingilizce ödevler içok zor o yğzden vakit bulamıyorum bişrde 2. hikayem bu kdar kısa olmasın istiyorum şimdiden 2 sayfa yazdım ama daha bitirmedim.... ailemde pc ye hafta içi yasakladı cuma cumartesi pazar oynuyabilcem arada misafir gelirse oda bu gün oldugu gibi
:D:D:D
Saygılarımla Bu arada pazar gununku solucana abi antremana gıtmıstım biraz yorgundu m yattım uyudum kalktıgımda 9 du aksam sordum ızın vermedı bızımkıler bende tv karsısında vakıt oldurdu m gercekten uzgunum ama hep sızınleyım.
KARDEŞXZAFER
Saygılarımla Bu arada pazar gununku solucana abi antremana gıtmıstım biraz yorgundu m yattım uyudum kalktıgımda 9 du aksam sordum ızın vermedı bızımkıler bende tv karsısında vakıt oldurdu m gercekten uzgunum ama hep sızınleyım.
KARDEŞXZAFER
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bir Felaketin Hikayesi :
Yıl 20. yüzyılın sonlarına doğruydu. Felaketin yaraları henüz yeni sarılmaya başlamıştı. İnsanlık kendi acılarını dindirmeye çalışırken yerin altından türemiş, asırlardır üstlerinde yaşadığı yeni medeniyetler ortaya çıkmıştı. Teşkilat yeni türler için önlem almış, eli silah tutan bütün erkek ve kadınlar için seferberlik başlatmıştı. Artık acı dolu çığlıklar sokaklarda yankılanıyordu.
İnsanoğlu yeni türler ile mücadele verirken her zamanki gibi birbirine kıymaya devam ediyordu...
Dökülen İlk Kan:
Yavuz seferberliği duyduğu zaman koşarak Agah'ın yanına gitmişti. Ona savaşa hazır olduğunu bildirip teşkilata katılmıştı. Yavuz kendini sürekli kendini geliştirirdi. Günden güne güçlendii güçlendiiii... Ama henüz hiçbir cana kıymamıştı. O zamanlar iki büyük klan çıkmıştı ortaya... Arz'ın Çocukları ve Lodos klanı. Yavuz uzun süre düşünüp iyilerin yanı olan Arz'ın Çocukları klanına katılmıştı. Handan Hanım'ın verdiği görevleri eksiksiz yerine getirdi en güvenilir adamlarından birisi olmuştu. Handan Hanım Yavuz'un savaşa hazır olduğuna karar verdiği zaman onu odasına çağırdı ve ona olanları anlattı.
Handan Hanım : Yavuz Lodos klanından birkaç kendini bilmez Antrepo taraflarında klanımızın mensuplarına saldırmış. 2 ölü 1 yaralımız var. Güvendiğin 2 arkadaşını yanına al ve yola koyulun. Size güveniyorum. Yüzümü kara çıkarmayın arslanlarım !
Yavuz : Emredersin hanımım ! Bu kan bu damarda durdukça gücümüz herkese yeter evelallah sen meraklanma.
Yavuz ilk savaşına gidiyordu. Heyecanla avluya koştu Kadir ve Enes'e seslendi. Onlara durumu anlattı 1 saat sora kale kapısında buluşmak üzere anlaştılar. Yavuz odasına girdi. Eline babasından kalma Kriprazlı Ecel Getirenini aldı. Biledi keskinleştirdi. Zırhını parlattı artık ilk çatışmasına hazırdı.
Eminönüne çıkmışlardı Lodos devriyelerini uyandırmadan antrepo tarafını temizlemeliydiler. Ara sokaklardan İlerlerken ilerden bazı seslerin geldiğini duydu arkadaşlarını uyardı. Pozisyon alıp beklemeye başladılar. Elinde lodos flaması olan bir herif belirdi. İşte Bu Yavuz'un beklediği andı. Kan beynine sıçramış, gözleri alev alev yanıyordu. Sonra 2 kişi daha belirdi. 3'e 3'tüler. Yavuz bedenini saran savaşma arzusuyla kendini kaybedip bir nara attı öyle bir naraydı ki sokaklar inledi. Üzerlerine doğru koşmaya başladılar. Yavuz zıpladı ve elinde flama tutan herife ağır bir darbe indirdi daha sonra bir oyunla açığını yakalayıp adamı ortadan ikiye ayırdı. Kadir kendine yapılan hamleleri savuşturup darbeler indiriyordu işi uzun sürmedi. Enes herifin boyun tarafındaki boşluğu yakalayıp kafasını vücudundan ayırdı. O sırada yandan gelen bağırmasesleriyle irkildiler. Yavuz'un kendini kaybederek attığı savaş naralarını Lodos devriyeleri duymuşta 10'a 3'tüler. Belkide sonları gelmişti... Henüz İlk görevinde hayatından olacaktı...
Devamı Bir Sonraki Hikayede...
Bekleyin
Saygılarımla
Emeğe Saygı
Yıl 20. yüzyılın sonlarına doğruydu. Felaketin yaraları henüz yeni sarılmaya başlamıştı. İnsanlık kendi acılarını dindirmeye çalışırken yerin altından türemiş, asırlardır üstlerinde yaşadığı yeni medeniyetler ortaya çıkmıştı. Teşkilat yeni türler için önlem almış, eli silah tutan bütün erkek ve kadınlar için seferberlik başlatmıştı. Artık acı dolu çığlıklar sokaklarda yankılanıyordu.
İnsanoğlu yeni türler ile mücadele verirken her zamanki gibi birbirine kıymaya devam ediyordu...
Dökülen İlk Kan:
Yavuz seferberliği duyduğu zaman koşarak Agah'ın yanına gitmişti. Ona savaşa hazır olduğunu bildirip teşkilata katılmıştı. Yavuz kendini sürekli kendini geliştirirdi. Günden güne güçlendii güçlendiiii... Ama henüz hiçbir cana kıymamıştı. O zamanlar iki büyük klan çıkmıştı ortaya... Arz'ın Çocukları ve Lodos klanı. Yavuz uzun süre düşünüp iyilerin yanı olan Arz'ın Çocukları klanına katılmıştı. Handan Hanım'ın verdiği görevleri eksiksiz yerine getirdi en güvenilir adamlarından birisi olmuştu. Handan Hanım Yavuz'un savaşa hazır olduğuna karar verdiği zaman onu odasına çağırdı ve ona olanları anlattı.
Handan Hanım : Yavuz Lodos klanından birkaç kendini bilmez Antrepo taraflarında klanımızın mensuplarına saldırmış. 2 ölü 1 yaralımız var. Güvendiğin 2 arkadaşını yanına al ve yola koyulun. Size güveniyorum. Yüzümü kara çıkarmayın arslanlarım !
Yavuz : Emredersin hanımım ! Bu kan bu damarda durdukça gücümüz herkese yeter evelallah sen meraklanma.
Yavuz ilk savaşına gidiyordu. Heyecanla avluya koştu Kadir ve Enes'e seslendi. Onlara durumu anlattı 1 saat sora kale kapısında buluşmak üzere anlaştılar. Yavuz odasına girdi. Eline babasından kalma Kriprazlı Ecel Getirenini aldı. Biledi keskinleştirdi. Zırhını parlattı artık ilk çatışmasına hazırdı.
Eminönüne çıkmışlardı Lodos devriyelerini uyandırmadan antrepo tarafını temizlemeliydiler. Ara sokaklardan İlerlerken ilerden bazı seslerin geldiğini duydu arkadaşlarını uyardı. Pozisyon alıp beklemeye başladılar. Elinde lodos flaması olan bir herif belirdi. İşte Bu Yavuz'un beklediği andı. Kan beynine sıçramış, gözleri alev alev yanıyordu. Sonra 2 kişi daha belirdi. 3'e 3'tüler. Yavuz bedenini saran savaşma arzusuyla kendini kaybedip bir nara attı öyle bir naraydı ki sokaklar inledi. Üzerlerine doğru koşmaya başladılar. Yavuz zıpladı ve elinde flama tutan herife ağır bir darbe indirdi daha sonra bir oyunla açığını yakalayıp adamı ortadan ikiye ayırdı. Kadir kendine yapılan hamleleri savuşturup darbeler indiriyordu işi uzun sürmedi. Enes herifin boyun tarafındaki boşluğu yakalayıp kafasını vücudundan ayırdı. O sırada yandan gelen bağırmasesleriyle irkildiler. Yavuz'un kendini kaybederek attığı savaş naralarını Lodos devriyeleri duymuşta 10'a 3'tüler. Belkide sonları gelmişti... Henüz İlk görevinde hayatından olacaktı...
Devamı Bir Sonraki Hikayede...
Bekleyin
Saygılarımla
Emeğe Saygı

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pek olmamış sanırım ama inşallah daha iyileri gelecek yavaş yavaş ilham gelmeye başlıyor devamını getireceğim zafer yazmıo bari biz yazalım dedik
:ugeek: :geek: :mrgreen:

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
şu herif lafına bittm knka
emeğe saygı güzel olmuş
bi tnede bn yazaym diorum ama vaktm yok malesef
bu arada yavuz knka çarşamba günü saat öğlen 5 gibi oyunda olsan işim var snle
bu arada yavuz knka çarşamba günü saat öğlen 5 gibi oyunda olsan işim var snle
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx

- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
Orhan Abi ve Diğer Kardeşlerim Kankalarım Nasılsınız İyimisiniz ben Dersler Yüzünden Giremedim ???
:=)
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
Bu Toplantıya Gelemicem Kusura Bakmayın Çünkü Dersane var.... Mümkün Olduğunca foruma Giriyorum
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı