Tangriss'in içeriği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Re: Tangriss'in içeriği

Mesaj gönderen MAOTUN »

haydegidelumm yazdı:
KRaLeX yazdı:
haydegidelumm yazdı:
KRaLeX yazdı:EVVET arkadaşlar içerik konusunda tartıştıklarımız doğru çıkmıştır.

Tangriss'e 6 ARZ- 6 LODOS olmak üzere toplam 12 kişi girecek.

Giriş Şahkobradan olacak dile getirdiğimiz gibi.

Ayrıca bir sürprizi de var ekibin.

Galiba Oyun Grupsallaşmaktan Bireyselliğe tekrar dönüyor.

hem diosun 6-6 girilecek hem diyorsun bireysel :mrgreen: çelişkiyi kes
1.si Emin olduğumu söylemedim.
2.si 39 levellerde grup olarak görev yaparken, oyun bireysel değilmiydi?

ama 12 kişi girecek diyorsun bireysel dediğin örn : çeteci mağrası 50 kişide giriyo 100 kişide aynı anda ?
tangrise 12 kişilik 6-6 şeklinde girilecek yani grup !
emin olduğumu söylemedim diosun " içerik konusunda tartıştıklarımız doğru çıkmıştır." gibi cümle kuruyorsun
;)
6 kişi olcak gruplar.En net bilgi ise büyücüler çok söylencek , kp ile alınabilcek bazı eşyalar gelebilir , örs yerini ilk girişte bulunmayacak ve lodos ve arz muhafızlar orda olcak :) ;)
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

KRaLeX yazdı: Grupsallaşmaktan bireyselliğe dönüyor derken cümlenin Başında ''Galiba'' kelimesini kullanarak diğer cümleden ayırdığımı anlayamadıysan ben napayım.

Ve de Ekibin açıklamasıda aynen şöyle: ''Ancak bunun da ötesinde İKV'de oynanışı tamamen değiştirecek ve zenginleştirecek devrimsel bir yenilik sizlerle buluşacak.''

Ben burdan o anlamı çıkarttım.Kusur bulmak senin vazifen değil.

Allah'tan Tangris Diye bi Konu Açtın Bi Tarafın Kalkmış :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Şu Konuyuda Kilitlemeyen Yönetim Oyunun Gizli Dosyaları Zart Zurt Ötüyor İlk Önce Bunu Kitleyinde Sorna Oyununuzun Dosyalarına Sahip Çıkın. Adam 2 Eleştiride Hemen Atarlanıyor.. Ohooo İşimiz İş Valla
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Benim sen gibi erkeklere bir tarafım kalkmıyor dostum kendinle karıştırma beni :)

Bu arada ben düşüncemi söyledim buna saygı göstermek yerine muhalefet olup kusur arayacaksan sayfadan çektirip gidiceksin.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Resim

Ruh taşları Arz-Lodos'u temsil ediyor bence. Buda ayrı ayrı girileceğinin kanıtı zaten.

Resim
İçerideki Arz bölgesi Tapınak

Resim
İçerideki Lodos bölgesi Tapınak

Tapınaklar gördüğünüz üzere Şah Kobranın ordaki Tapınakla aynılar. Buda demek oluyorki Şahkobranın ordan girileceğini kanıtlar nitelikte.

Eğer şu durumdada bunları paylaşmak yasak ise hemen kaldırılsın amacım sadece oyunculara bilgi vermek.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

Merhaba ;

Aradığınız cevaplar bu adrestedir ...

viewtopic.php?f=46&t=99935

İyi forumlar ...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

yha herkes sövecek işte bu kadar
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serhan »

KRaLeX yazdı:Evet arkadaşlar Tangriss mapını şuan forumda bulunan bir çok arkadaşımız görmüştür.Ama gelecek olan materyal ve skilleri birçoğumuz görmemiştir fotoğrafını paylaşmak isterdim ama biliyorsunuz banned var işin sonunda :D

Bu bölgenin içeriğini yürüttüğüm mantıkla açıklamak istedim lakin sizin düşüncelerinizi de bu paylaşımda belirtmenizden gurur duyarım.Ama benim düşündüğüm gibi olacağına %90 eminim. Nasıl mı dersiniz?

Evet TANGRİSS bölgesi bir GRUP BÖLGESİ olacak malesef ama,

2 BÜYÜCÜ,2 SAVAŞÇI,2 ŞİFACI olarak toplam 6 kişi girmek zorundayız. Ama bu bölgeyi diğer gblerden ayıran en büyük unsur ise;Takımın ikiye ayrılması olacaktır.

1.MAVİ TAKIM
1 ŞİFACI 1 SAVAŞÇI 1 BÜYÜCÜ

2.KIRMIZI TAKIM'DA
1 ŞİFACI 1 BÜYÜCÜ 1 SAVAŞÇI olarak yani aynı olarak ayrılacaklardır.

görüldüğü gibi haritada da zaten maden ocağı adında 2 bölgevar birbirinin simetrisi biri mavi diğeri kırmızı

Tangrisste sadece yaratık öldürmekle kalmayacağız içerideki bosslardan veya MADEN OCAKLARI'ndan maden toplayacağız veya madenlere saldırarak çıkanı almak zorundayız.

TAHMİNİMCE bölgesini ilk bitiren ve ilk büyük Şef yaratığı kesen gruptan herhangi birine şans faktörüne göre TAKI düşecektir ama bu yalnızca bir tahmindir.Trans Kolye,Bıçak sırtı yüzük gibi.

Bitiremeyen grup ise maden ocaklarından sağladıkları madenlerle yetineceklerdir herhangi bir item almayacaklardır.

Benim Tahminlerim ve fikirlerim bu yönde çünkü gelecek olan materyal-skiller bunu gösteriyor mesela Şifacıyı sembolize eden İksir Şekli,biri mavi diğeri kırmızı olarak 2 renge ayrılmış, Savaşçıların sembolü olan çapraz kılıç şeklide biri mavi diğeri kırmızı olarak ayrılmış bulunmakta,büyücülerde de durum aynen geçerli.Materyallerde ise İşlenmiş altın tarzı materyaller var.

Tangriss şimdiden hepimize hayırlı olsun.

Fikir belirtmek isteyen arkadaşlarda cevap yazarlarsa belki de daha net sonuçlar alabiliriz.

İyi forumlar.

gördüğüm kadarıyla son bosslarda takım birleşiyodu benim gördüğüme göre öylede olabilir
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Serhan »

KRaLeX yazdı:Evet arkadaşlar Tangriss mapını şuan forumda bulunan bir çok arkadaşımız görmüştür.Ama gelecek olan materyal ve skilleri birçoğumuz görmemiştir fotoğrafını paylaşmak isterdim ama biliyorsunuz banned var işin sonunda :D

Bu bölgenin içeriğini yürüttüğüm mantıkla açıklamak istedim lakin sizin düşüncelerinizi de bu paylaşımda belirtmenizden gurur duyarım.Ama benim düşündüğüm gibi olacağına %90 eminim. Nasıl mı dersiniz?

Evet TANGRİSS bölgesi bir GRUP BÖLGESİ olacak malesef ama,

2 BÜYÜCÜ,2 SAVAŞÇI,2 ŞİFACI olarak toplam 6 kişi girmek zorundayız. Ama bu bölgeyi diğer gblerden ayıran en büyük unsur ise;Takımın ikiye ayrılması olacaktır.

1.MAVİ TAKIM
1 ŞİFACI 1 SAVAŞÇI 1 BÜYÜCÜ

2.KIRMIZI TAKIM'DA
1 ŞİFACI 1 BÜYÜCÜ 1 SAVAŞÇI olarak yani aynı olarak ayrılacaklardır.

görüldüğü gibi haritada da zaten maden ocağı adında 2 bölgevar birbirinin simetrisi biri mavi diğeri kırmızı

Tangrisste sadece yaratık öldürmekle kalmayacağız içerideki bosslardan veya MADEN OCAKLARI'ndan maden toplayacağız veya madenlere saldırarak çıkanı almak zorundayız.

TAHMİNİMCE bölgesini ilk bitiren ve ilk büyük Şef yaratığı kesen gruptan herhangi birine şans faktörüne göre TAKI düşecektir ama bu yalnızca bir tahmindir.Trans Kolye,Bıçak sırtı yüzük gibi.

Bitiremeyen grup ise maden ocaklarından sağladıkları madenlerle yetineceklerdir herhangi bir item almayacaklardır.

Benim Tahminlerim ve fikirlerim bu yönde çünkü gelecek olan materyal-skiller bunu gösteriyor mesela Şifacıyı sembolize eden İksir Şekli,biri mavi diğeri kırmızı olarak 2 renge ayrılmış, Savaşçıların sembolü olan çapraz kılıç şeklide biri mavi diğeri kırmızı olarak ayrılmış bulunmakta,büyücülerde de durum aynen geçerli.Materyallerde ise İşlenmiş altın tarzı materyaller var.

Tangriss şimdiden hepimize hayırlı olsun.

Fikir belirtmek isteyen arkadaşlarda cevap yazarlarsa belki de daha net sonuçlar alabiliriz.

İyi forumlar.

benm gördüğüm son bosslarda takım birleşiyodu öylede olabilir
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

6 kişilik arz ve 6 kişilik lodos grupları halinde girilcek ama 2 savaş 2 büyü 2 şifa zorunluluğu olacak yeni arz lodos eklenti paketinin resminde fark ettiyseniz yeni silahlar gelcek aynı zamanda zırh ve materallerde gelebilir bu eşyaları üretmek için bence tünellerde takımlar canavar değil rakip klanın BOT versiyonlarını kesecek örneğin ''Bot Lodos Askeri'' olacak ve bunları arz oyuncular kesecek tam terside lodoslar için geçerli.Yeni skiller gelebilir ama bunlar sadece bu bölgede kullanılabilir.m3 gözlükler gelebilir.Ve tünelin sonunda boss olacak bence yılanların şefi olabilir ve zorluğu ifliss gibi olabilir bu boss materyal ve çemberlitaş takıları verir (bıçak sırtı yüzük,mavlana kolye gibi.)ve tünelden çıkmasıda olcak harita görenler bi maden kömür taşıma aracı görecektir o araca binip çıkan ilk grup kazanır bu yoldada arz ve lodoslar kapışcak em deki gibi ve kp de gelcek :D
biraz saçma olabilir ama benim fikirlerimde bunlar :D
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Bir ihtimal de benden gelsin. Ben de diyorum ki Arz'ın Çocukları ve Lodoslar karşı karşıya gelecek. Bildiğiniz üzere Arz'ın Çocukları klanı meteor felaketinden sonra ortaya çıkan yaratıklarla beraber yaşanabileceğini savunur, Lodoslar ise bunun tam tersini. Ben de diyorum ki, bu bölgede Meranlar olacak ve Arz'ın Çocukları onları Lodoslara karşı savunacak, yani kısacası klan savaşları olacak. Bir diğer husus oyun hikayesinde okumuşsanız bilirsiniz ki Arz'ın Çocukları'ndan olan iki kişi Meran'a ışınlanır ve orada "Bizler Arz'ın Çocuklarıyız, dostuz!" gibisinden bir açıklamada bulunurlar fakat Meranlar tarafından öldürülürler. Bu da benim tezimi biraz zorlayan, biraz da mümkünatını azaltan bir dipnot. Belki de benim bunu hayal etme sebebim oyundan isteğimdir, bilmiyorum. :) Şu ana kadar Arz'ın Çocukları'nın klan felsefesini oyuna yansıtan hiçbir paket eklendiğini göremedik. Belki bu paketle onu görürüz diyorum. Kim bilir, belki de bir bölgede Arz'ın Çocukları Meran'larla dost olurlar, saldırgan insan ırkını öldürürler. Lodoslar da öteki bölgede o insan ırkıyla beraber olurlar ve Meranları öldürürler. Ortada da bir EM havasında savaş olur. Hatta şu son dediğim bana bayağı mantıklı geldi. Son olarak ekleyeyim kimseden bir duyum filan almadım sadece kendi görüşlerim. :) Bu arada konu yaklaşık iki aylık ama konuyu açan arkadaş birkaç foto atmış önceden. Onlar da silinmişler. Konuyu açan arkadaş o fotoğrafları bana yollayabilirse çok mutlu olurum, teşekkürler. Bayağı da uzun oldu hani. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön