TANGRİS
Re: TANGRİS
Bence orası olmaz aynı şeyi kopyalamış hissi verir ama neden olmasın sonuçta maden.bbsnake yazdı:Meran köprüsünün altında 1 adet köprü daha var dikkat edenler görmüştür![]()

Jeova Sanctus Unus
Tangris (muratpolat içeri )
bilgi edinmek için bu konuyu açtım en cok bilgisi olan arkadaşımız muratpolat görünüyo bakıyorsa ltf bilgilerini paylaşsın ve diğer bilgisi olanlarda içeri
burası maden ocağı deilmi meran köprüsünün altında bir köprü var köprünün sonunda ise gaz lampalı mağara yada maden ocağı benzeri bir yer var giriş orası olacak adım gipi eminim.Hummer yazdı:Bence orası olmaz aynı şeyi kopyalamış hissi verir ama neden olmasın sonuçta maden.bbsnake yazdı:Meran köprüsünün altında 1 adet köprü daha var dikkat edenler görmüştür![]()
Cart curt etmeyin Tangriss girişi Şahkobranın oradaki tapınaktan olacaktır bilmeyen kalmadı.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Furkan Panpa Nabıon 
evetKRaLeX yazdı:Cart curt etmeyin Tangriss girişi Şahkobranın oradaki tapınaktan olacaktır bilmeyen kalmadı.
Nothing
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
o mağaralara dikkatli bakarsan hepsinin içi kapalı yukarıdakininde aşağıdakininde boş bir süs onlar.Ogol yazdı:burası maden ocağı deilmi meran köprüsünün altında bir köprü var köprünün sonunda ise gaz lampalı mağara yada maden ocağı benzeri bir yer var giriş orası olacak adım gipi eminim.Hummer yazdı:Bence orası olmaz aynı şeyi kopyalamış hissi verir ama neden olmasın sonuçta maden.bbsnake yazdı:Meran köprüsünün altında 1 adet köprü daha var dikkat edenler görmüştür![]()

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü