Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!

Mesaj gönderen SedaT03 »

Topkapı sarayı Haziran ın 2. haftası geliyor..
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Puppetmaster »

Topkapı Sarayı hayırlı olsun.Yeni kıyafetler item içermesede çok güzel duruyorlar bence.Benim asıl merak ettiğim bölgenin genişliği.Bölge yeterli genişlikte değilse bir sürü kişi girerse lagdan bir şey yapılmaz orda.(İlk açıldığı gün hiç girilmez zaten o ayrı mesele:D)
Gotteshelfer(49)
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Hayırlı olsun herkese...
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Voyant yazdı:Hürrem Sultan da bizi görecek mi?
Evet.
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Muriscoyagmao yazdı:Bu eklentinin şimdi değil 1 Aralık'da Lonca eklentisi geldiği anda gelmesi gerekiyordu.
Sürekli taksit taksit eklemeler yaparak oyuncuların gözü boyanıyor.

Yapılması gereken bir eklenti fakat geç kalınmış bir eklentidir.
Oyunun bir an önce 39 seviye dönemindeki bireyselliğe dönmesi şarttır.

Zırhçılık ve Silahtarlık tamamen bitmiş durumdadır.

Örnek;

Alman ok ucu ceket reçetesi sayılı kişilerde olurdu işçilik ile üretim yapılırdı.

Çünkü;

Oyunda vakit geçirdiği sırada onu düşürmüştü kazanç sağlaması çok normal bir durum olduğu için kimse bir serzenişte bulunamaz.
Fakat şuan düşenler torbalardan alınmamaktadır.

Önceden olduğu gibi gidip efsunlarını düşürüp satma ortamının yaratılması gerekmektedir.

Tek tipliğin bitmesi için bu şarttır.

Şuan oyun tamamen gruplaşmadan ibarettir.
Herkes belli bir çevresini oluşturmuş sadece onlar ile hareket etmektedir.
Buna bende dahilim İkv'nin oluşturduğu ortam bunu gerektirdiği için kimsenin elinden bir şey gelmemektedir.

İkv şuan ki yapısı ile hiç bir şekilde yeni oyuncuları bünyesine çekemez.

49 seviye'ye bir şekilde kasılıp geline bilir fakat asıl her şey o 49'dan sonra başlamaktadır.

Grup bulma çevre edinme ve bulduğun çevreden kazık yememe aşaması bundan sonra başlamaktadır.

Kimse buna mecbur değil bu bir oyunsa elbette gruplaşma olacak fakat aynı seviyede bireyselliğin de korunması şarttır.

İkv gruplara hitap etmeyi düşünebilir çünkü bireysel kişilere göre grupların PARA olarak getirisi daha hat safhada olduğu için böyle düşünebilirler fakat unutmamalılar ki ve bu oyun piyasada kalabilmeleri için her zaman yeni oyuncuya aç oyuncuya ihtiyaçları var.

Senede 1 kere veya 2 kere ufak çapta eklenti ile göz boyamak yerine tam eklenti getirip 2 3 sene eklenti getirmeden gelen eklentinin oturmasını sağlamaları daha iyi bir çözüm olacaktır.

Siz sürekli az verdikçe oyuncular daha çok istemektedir.

Kısaca işin özü oyunda var olan fakat şuan için boş ibareler olan Silahtar,Zırhçı ve Grup bölgeleri haricinde düşen efsunların çöp niteliğinin kaldırılması ve Gruplaşmalara verilen önemin Bireyselliği de verilmesi temennisi ile....

Bu yazımı alıntı yaparak destek olmak isteyen arkadaşların yorumları kaldırılmış yazıklar olsun.

İşinize gelmeyen her şeyi sansür veya dayanaksız olarak kafanıza göre kaldıracak iseniz bu forumun ne gibi bir amacı vardır ?

Yazıklar olsun Yönetim...

Gerçekler acıdır demiş atalarımız...

Tabi ki anlayana...

insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kedy »

Muriscoyagmao yazdı:
Muriscoyagmao yazdı:Bu eklentinin şimdi değil 1 Aralık'da Lonca eklentisi geldiği anda gelmesi gerekiyordu.

Örnek;

Alman ok ucu ceket reçetesi sayılı kişilerde olurdu işçilik ile üretim yapılırdı.

Çünkü;

Oyunda vakit geçirdiği sırada onu düşürmüştü kazanç sağlaması çok normal bir durum olduğu için kimse bir serzenişte bulunamaz.

Önceden olduğu gibi gidip efsunlarını düşürüp satma ortamının yaratılması gerekmektedir.

Buna bende dahilim İkv'nin oluşturduğu ortam bunu gerektirdiği için kimsenin elinden bir şey gelmemektedir.

49 seviye'ye bir şekilde kasılıp geline bilir fakat asıl her şey o 49'dan sonra başlamaktadır.

Grup bulma çevre edinme ve bulduğun çevreden kazık yememe aşaması bundan sonra başlamaktadır.

Kimse buna mecbur değil bu bir oyunsa elbette gruplaşma olacak fakat aynı seviyede bireyselliğin de korunması şarttır.

İkv gruplara hitap etmeyi düşünebilir çünkü bireysel kişilere göre grupların PARA olarak getirisi daha hat safhada olduğu için böyle düşünebilirler fakat unutmamalılar ki ve bu oyun piyasada kalabilmeleri için her zaman yeni oyuncuya aç oyuncuya ihtiyaçları var.

Senede 1 kere veya 2 kere ufak çapta eklenti ile göz boyamak yerine tam eklenti getirip 2 3 sene eklenti getirmeden gelen eklentinin oturmasını sağlamaları daha iyi bir çözüm olacaktır.

Kısaca işin özü oyunda var olan fakat şuan için boş ibareler olan Silahtar,Zırhçı ve Grup bölgeleri haricinde düşen efsunların çöp niteliğinin kaldırılması ve Gruplaşmalara verilen önemin Bireyselliği de verilmesi temennisi ile....

Bu yazımı alıntı yaparak destek olmak isteyen arkadaşların yorumları kaldırılmış yazıklar olsun.

İşinize gelmeyen her şeyi sansür veya dayanaksız olarak kafanıza göre kaldıracak iseniz bu forumun ne gibi bir amacı vardır ?

Tabi ki anlayana...

destek!
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Tüm Camiaya hayırlı olsun.. 8-)

Resim
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Geceee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Geceee »

Madem ki world of warcraft dan esinleniyorsun(!) tam esinleneceksin ki bizide uğraştırmayacaksın. Dungeon pardon grup bölgesi koyuyorsan "dungeon finder" dan da esinleneceksin insanları 3 saat bi kapının önünde bekletmeyeceksin. Zorlaştırmak için oyunculara türlü taklalar attırmak yerine mantıklı yollar seçeceksin ki insanlar eziyet çekmesin. phase leri olan boss koyuyorsan bunları ilan edeceksin ki bir boss 6 ayda kesilmeyecek. Para kazanmayın demiyorum elbet bunu insanları eğlendirmek için yapmıyorsunuz ama tabirimi mazur görün söylemeden edemeyeceğim çünkü bu olay yaşandı senin gamemaster'ın gelip bana bu kadar zaman bedavaya çalıştık bizde biraz para kazanalım demeyi biliyorsa ve ben ücretini ödeyen bir müşteri isem benim beklentilerimi tatmin etmek zorundasın.Lag varsa server ını büyüteceksin şikayet varsa değerlendireceksin efsunlu eşya düşmüyor diye isyan ediyorsa insanlar bana gelip algoritma safsatasını anlatmayacaksın sen hem bunu söyleyip hemde karakterlerin şanslı şanssız zamanları var dersen o iş olmaz. ya göründüğün gibi olacaksın ya olduğun gibi görüneceksin.

sözün özü bu deveyi güdemiyorsa bu diyardan gideceksin.

yazımda çokca oyun terimleri v.b. kullandım kusruma bakmayın.
sürç-ü lisan etiysem affola.
herkese hayırlı günlker iyi oyunlar...
Sürç-ü lisan eylediysek affola....
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

Geceee yazdı:Madem ki world of warcraft dan esinleniyorsun(!) tam esinleneceksin ki bizide uğraştırmayacaksın. Dungeon pardon grup bölgesi koyuyorsan "dungeon finder" dan da esinleneceksin insanları 3 saat bi kapının önünde bekletmeyeceksin. Zorlaştırmak için oyunculara türlü taklalar attırmak yerine mantıklı yollar seçeceksin ki insanlar eziyet çekmesin. phase leri olan boss koyuyorsan bunları ilan edeceksin ki bir boss 6 ayda kesilmeyecek. Para kazanmayın demiyorum elbet bunu insanları eğlendirmek için yapmıyorsunuz ama tabirimi mazur görün söylemeden edemeyeceğim çünkü bu olay yaşandı senin gamemaster'ın gelip bana bu kadar zaman bedavaya çalıştık bizde biraz para kazanalım demeyi biliyorsa ve ben ücretini ödeyen bir müşteri isem benim beklentilerimi tatmin etmek zorundasın.Lag varsa server ını büyüteceksin şikayet varsa değerlendireceksin efsunlu eşya düşmüyor diye isyan ediyorsa insanlar bana gelip algoritma safsatasını anlatmayacaksın sen hem bunu söyleyip hemde karakterlerin şanslı şanssız zamanları var dersen o iş olmaz. ya göründüğün gibi olacaksın ya olduğun gibi görüneceksin.

Helal olsun +1
Yusuf
Xcutter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xcutter »

Muriscoyagmao yazdı:

Örnek;

Çünkü;

Tabi ki anlayana...

++++++++++++++
Geceee yazdı:Madem ki world of warcraft dan esinleniyorsun(!) tam esinleneceksin ki bizide uğraştırmayacaksın. Dungeon pardon grup bölgesi koyuyorsan "dungeon finder" dan da esinleneceksin insanları 3 saat bi kapının önünde bekletmeyeceksin. Zorlaştırmak için oyunculara türlü taklalar attırmak yerine mantıklı yollar seçeceksin ki insanlar eziyet çekmesin. phase leri olan boss koyuyorsan bunları ilan edeceksin ki bir boss 6 ayda kesilmeyecek. Para kazanmayın demiyorum elbet bunu insanları eğlendirmek için yapmıyorsunuz ama tabirimi mazur görün söylemeden edemeyeceğim çünkü bu olay yaşandı senin gamemaster'ın gelip bana bu kadar zaman bedavaya çalıştık bizde biraz para kazanalım demeyi biliyorsa ve ben ücretini ödeyen bir müşteri isem benim beklentilerimi tatmin etmek zorundasın.Lag varsa server ını büyüteceksin şikayet varsa değerlendireceksin efsunlu eşya düşmüyor diye isyan ediyorsa insanlar bana gelip algoritma safsatasını anlatmayacaksın sen hem bunu söyleyip hemde karakterlerin şanslı şanssız zamanları var dersen o iş olmaz. ya göründüğün gibi olacaksın ya olduğun gibi görüneceksin.

Aynen denildiği gibi.

“Eski Duyurular” sayfasına dön