Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Etkinlik Yorumları

Mesaj gönderen KaPLaN »

KEMALIZMX yazdı:
IIxDyNaCxII yazdı:Tılsım sunucusunda oyuncular genellikle 39 VS si atar yani Meteorit, Buz, Konsantrasyon, Meditasyon ve büyü bozma yetenekleri kullanılarak atılıyor.49 vs si atan çok nadirdirki yanlızca 1 kişinin attığını biliyorum. Bu konuda herhangi birşey yapılamazmı turnuvaya katılanların fikri sorulamazmı acaba ? Eminimki 16 kişiden en fazka 1 kişi 49 isticekdir.En azından tılsımda kurallarda değişiklik yapılmasını istiyoruz.
@Fatih Kaplan
Arkadaşın bahsetmiş olduğu durum tılsım sunucusunda yapılan Oko'larda "kutup rüzgarı , Zihin Saldırısı , Tesla Hariç " geriye kalan yetenekler kullanılmaktadır. Tılsım oyuncularının kendi aralarında demiş olduğu +39 seviye vssidir.Geriye kalan yeteneklerden kastım " meditasyon , fiziksel - fiziksel bilgisi , buz buzbilgisi ,yıldırım vs kontanstarsyon vs.vs.
Merhabalar,

Belirtildiği gibiyse,zaten tüm yetenekler serbest durumda oyuncular aralarında bu kuralları koyarak uygulayabilirler ;)
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

KEMALİZM gayet güzel açıklamış tılsımda kuralların değiştirilmesini istiyoruz zihin kutup tesla kaldırılsın yani tüm oyuncular hemfikiriz bu konuda.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

@Merhabalar Fatih KAPLAN
- Bir soru sormak istiyorum ;
Savaşçı vs Savaşçı karşılaşmasında ölüm oyununda yapılan gibi ayı salıp salon etrafında dolaşmak yasakmıdır?
Yoksa günlük yapılan vs ler gibi dikkat , durdurma vs. .gibi başlayıp geri kacmadan mı vs atacagız?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

IIxDyNaCxII yazdı:KEMALİZM gayet güzel açıklamış tılsımda kuralların değiştirilmesini istiyoruz zihin kutup tesla kaldırılsın yani tüm oyuncular hemfikiriz bu konuda.
Tüm sunucu olarak bu fikirdeyseniz aranızda bu kuralı uygulamaya koyarak etkinlikte bu şekilde savaşabilirsiniz.

Bilginize

KEMALIZMX yazdı:@Merhabalar Fatih KAPLAN
- Bir soru sormak istiyorum ;
Savaşçı vs Savaşçı karşılaşmasında ölüm oyununda yapılan gibi ayı salıp salon etrafında dolaşmak yasakmıdır?
Yoksa günlük yapılan vs ler gibi dikkat , durdurma vs. .gibi başlayıp geri kacmadan mı vs atacagız?
Normal sunucularınızda yaptığınız gibi kaçmadan karşılıklı sabit olarak sadece yetenek kullanacaksınız.

Bilginize
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inception

Mesaj gönderen Asinefer32 »

IIxDyNaCxII yazdı:Tılsım sunucusunda oyuncular genellikle 39 VS si atar yani Meteorit, Buz, Konsantrasyon, Meditasyon ve büyü bozma yetenekleri kullanılarak atılıyor.49 vs si atan çok nadirdirki yanlızca 1 kişinin attığını biliyorum. Bu konuda herhangi birşey yapılamazmı turnuvaya katılanların fikri sorulamazmı acaba ? Eminimki 16 kişiden en fazka 1 kişi 49 isticekdir.En azından tılsımda kurallarda değişiklik yapılmasını istiyoruz.
:arrow: o 16 kişiden 1 kişi ben oluyom mantıklı olanı söylüyorum 39 ws si bebek ws sidır ıtemı olan keser yetenek ıse 49 ws si dedıgım tesla harıc tüm yeteneklerdır... eminim kı yönetici 39 ws si demez ...her yetenegı kullanmamızı dusunmüşlerdir :) Eğer 39 ws derse zıhın kutup tesla yetenklerını kaldırsınlar yetenekler kısmından bi zahmet :evil:
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Asinefer32 yazdı:
:arrow: o 16 kişiden 1 kişi ben oluyom mantıklı olanı söylüyorum 39 ws si bebek ws sidır ıtemı olan keser yetenek ıse 49 ws si dedıgım tesla harıc tüm yeteneklerdır... eminim kı yönetici 39 ws si demez ...her yetenegı kullanmamızı dusunmüşlerdir :) Eğer 39 ws derse zıhın kutup tesla yetenklerını kaldırsınlar yetenekler kısmından bi zahmet :evil:
39 wssi bebe wssi? niye o vsyi atan bizler bebemiyiz ne alakası var. Üniversite okuyorsun bide Efe tahsilini bir değerlendir boşa sürünüyorsun kardeşim bence oralarda ;)
Dediğin gibi itemi olan kazanıyor 39 vssinde fakat 49 vssindede bu faktör geçerlidir. Büyücü kullanmayı bilen bir insan her 2 türlüde vs atar ve her yetenekler diyorsa teslanın olmamasıda saçmadır ;) 2 kere düşün 1 kere konuş
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KEMALIZMX yazdı:
Asinefer32 yazdı:
39 wssi bebe wssi? niye o vsyi atan bizler bebemiyiz ne alakası var. Üniversite okuyorsun bide Efe tahsilini bir değerlendir boşa sürünüyorsun kardeşim bence oralarda ;)
Dediğin gibi itemi olan kazanıyor 39 vssinde fakat 49 vssindede bu faktör geçerlidir. Büyücü kullanmayı bilen bir insan her 2 türlüde vs atar ve her yetenekler diyorsa teslanın olmamasıda saçmadır ;) 2 kere düşün 1 kere konuş
:arrow: 1 oyuna kafa yoracağına bırazda dersıne kafa yorsan dıyom benım tahsılım senı ılgılendırmez 49 si item ws si mı yetenek ws sımı anlarsın yeri geldı sadece ejder asa kullanarak adam kestıgım oldu yeri geldi ful artı full ken adam benı kestı örnek NefeRxeMeS (yunus emre git sor 10 *0 kesıldım ) tutmadımı tutmuyo taktıgın bu kadar ....
:arrow: 2 kısıma gelelım tesla olayı ben karsı tarafa adaletsızlık olmasın dıye tesla harıc dıyom fark etmez tesla da olsun benı baglamaz o ılk zıhını atan arkadas tesla acarsa karsı taraf zıhın atsa bıle oturarak can dolduramaz hasar alır durmadan dıgerı ıse 20 can fazla doldurmus olur 49 ws i adıl bır ws sitılıdır ben onun ıcın demıstım ama buyuden anlamadıgın ıcın onu aklınca yorumlayamamıssın : )
:arrow: Madem ki büyü kullanmayı bılen adam her 2 ws si de atarmıs neden korkuyosunuz 49 dedıgımde ... bölgeye yazarsınız buyu ws si atan yoqmu parasına ! dersınız atalım dedgımde ben 49 ws atmıyom oldu buba varmı boyle dunya tılsım sunucusunun sacma kurallları bence ortam ıyı ama kurallar sacma
:arrow: Laflarımın doğru oldugunu bılıyosunuz ama işinize gelmıyo 39 ws sınden korktugumdan deıl atarım atıyomda fakat etkınlıkte teklıf etmeyın katıyen atmam ...
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Efe'cim ders sürecimi geçtiğimi sanıyorum. Buyur gel tılsım sunucusunda bulunan karakterım ile vs atabiliriz.49-39 hiç mi hiç farketmez sunucudan aktarmadan önce karakterımı klandan bölgeden vs diye inliyenki bendim kimse çıkıp bir pm dahi atamazdı bu oyunun en iyi büyücülerden birisi benim aksini idda eden varsa geçer karşıma vs atarız hiç farketmez ;)

Tılsım sunucusuna geçiyorum büyücüm ile vs atıcaksan
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KEMALIZMX yazdı:Efe'cim ders sürecimi geçtiğimi sanıyorum. Buyur gel tılsım sunucusunda bulunan karakterım ile vs atabiliriz.49-39 hiç mi hiç farketmez sunucudan aktarmadan önce karakterımı klandan bölgeden vs diye inliyenki bendim kimse çıkıp bir pm dahi atamazdı bu oyunun en iyi büyücülerden birisi benim aksini idda eden varsa geçer karşıma vs atarız hiç farketmez ;)

Tılsım sunucusuna geçiyorum büyücüm ile vs atıcaksan
:arrow: ben san derdınde deılım kendımı de övmem bılır sancak sunucusu da tılsımda sancakta hala adımız gecer nazımız gecer ben ıyıyım demıyom saglamım demıyom ben kendımı övmem baskası över nam olur o namı bende yıllardır berı vardır bu sunucuya geldıgımdede saygı gosterdıler bende herkeze aynı saygıyı gosterdım kımsede kotu soz dıyemez ben kımseye ıtemde yansıtmadım gösterıste yapmadım yapmamda yetenekte soylemem maksat dostca vakıt gecırmek etkınlıklerın amacı o zaten spor musabakası gıbı bısı dsunmek kavga tartsma yada en ıı olma egosu deıl ben bu oyunda her seyı basarmıs bırıyım ılklerde gerek yoq artslıge senı severım mert ama yanls konusyon benı yensen buyude ne kazancan : )
:arrow: Bizde bi laf vardır : ) Lakap gökten yağmaz kazanılır ...bu sözde sancak sunucusu kahraman neferlerınden efemehmet arkadasımızdan gelsın :)
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Etkinlik Önerileri

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Eski Handan diye adlandırdığımız yerlere İsmet ve Handan ı Tekrar getirsek sonra orda bir savaş düzenleyip ismeti veya handanı kesen klana kp ve şan gelse ne bilim yani oyunda klan savaşı yok denecek kadar az ve yaptığınız etkinlikler hep yetersiz kalıyor alınan oyuncu kapasitesi bakımından yani onun için ödülün değilizde biz eski oyuncular eskisi gibi savaşmak istiyoruz bunu ön plana çıkarmak gerekir bence
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Etkinlikler” sayfasına dön