25 LONCA | 97 KULLANICI > 19 EKİM 2011 > 13:20
Destek veren kişilere teşekkürler
Tekrar özür diliyorum... ikvfan.nette değiştirilmişti ama eski haline gelmiş yine burada hayla Roc loncası sancak yazıyor teşkilat olarak değiştiriseniz tekrar :S
Tekrar özür diliyorum... ikvfan.nette değiştirilmişti ama eski haline gelmiş yine burada hayla Roc loncası sancak yazıyor teşkilat olarak değiştiriseniz tekrar :S
Kusura bakma kardeşim ya bir sonraki listede olmayacak bu hata.
Öncelikle kendim ve Yeniçeri Loncası adına katılıyorum . Fakat benim merak ettiğim şey lonca sistemi geldiğinde sadece lonca bireylerinin kendi içinde konuşması için lonca kanalı gelicekse hiç gelmesin , sırf herkes aynı isim olmak içinse gelmesin . Benim bu sistemden beklentim ;
Sadece lonca bireylerinin girebileceği bir sunucu
Lonca sunucuları içinde loncalar arası maç yapabilme imkanı
Maçlar sonucu lonca exp sistemi olması ve kazanılması durumunda lonca exp artması
İKV anasayfasında lonca sıralaması olması
Eğerki lonca sunucusu açılmaz ise bu oyunun eski oyuncuları çok iyi bilecektir Er Meydanlarının eski önemini 12'şerli gruplar halinde savaşmanın muhteşem tadını . Er Meydanlarının tekrar eski önemine gelmesi için loncalar için özel bir Er Meydanı odası ( Tabi ki 12 kişi olunca en az 2 kişi düşüyodu oyundan bu hatanın çözümü durumunda olması gerekir )
Oyunun reklamı açısından Adeks gibi kaliteli internet kafelerde lonca maçları yapılmalı ( kazanana öpücük )
Bunlar benim beklentilerim ama dediğim gibi lonca sistemi sırf aynı isim olmaksa zaten aynı isimde olmak mevcut oyunda şuanda . Yeraltı bölgesi yeni geldiğinde bir yetkiliden duyduğum şey en az 2 sene içinde olabilir dendiğiydi . Yeraltı geleli yaklaşık 1 sene olduğuna göre en az 1 senemiz var daha .
Bikere akıllıca düşünürsek zaten bu sistemin olması gerekli nedeni ise oyuna yeni başladığınızı düşünün yapayanlızsınız karakterinizi kastınız 49 seviye oldu haliyle grup bölgelerine girmeniz gerekli ama bunun içinde arkadaş topluluğu gerekli .
Lonca sisteminin olmaması İKV gibi değerin değerini düşürdüğü inancındayım . Saygılarımla ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
İKV dünyasında yapılacak yenilikler, uygun görüldüğünde resmi İKV platformları üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu yenilikler için erken bilgi maalesef veremeyiz. İKV Resmi sitesini ve İKV Resmi Forumlarını takip ederek bu bilgileri zaman içerisinde alabilirsiniz.
İKV dünyasında yapılacak yenilikler, uygun görüldüğünde resmi İKV platformları üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu yenilikler için erken bilgi maalesef veremeyiz. İKV Resmi sitesini ve İKV Resmi Forumlarını takip ederek bu bilgileri zaman içerisinde alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Hee Hee Aleyküm Selam !!!
Aslında tek mesaj değilde herkes gönderse bence daha iyi olur.