Hoşbuldum Teşekkür ederim. :lol:
Alpaslan abi iyi niyetin için teşekkür ederim. Fakat fatih abimde yeterince çar var onları bir süre kullanayım. Zaten yakın zamanda kendime bir savaşçı açacağım. Adı YiğitlerULUIŞIK olacak. Daha önceden planını yapmıştım
Yasin ;
Benim ;
Mustafa Uluışık
Savaşçı
YiğitlerULUIŞIK
Fatihin ise ;
Fatih Tatar
Savaşçı/Büyücü/Şifacı/Savaşçı
Nasıhat/Nasihat/NaSihatŞifa/Nasihatt
Nasihatt adlı karakteri 49 yapıp YiğitlerNaSiHat Yapacakmış.
Umarım yakın zamanda herkesle tanışırız, güzel muhabbetlerimiz olur.
Herkese iyi oyunlar dilerim.
UluIsIk yazdı:Hoşbuldum Teşekkür ederim. :lol:
Alpaslan abi iyi niyetin için teşekkür ederim. Fakat fatih abimde yeterince çar var onları bir süre kullanayım. Zaten yakın zamanda kendime bir savaşçı açacağım. Adı YiğitlerULUIŞIK olacak. Daha önceden planını yapmıştım
Yasin ;
Benim ;
Mustafa Uluışık
Savaşçı
YiğitlerULUIŞIK
Fatihin ise ;
Fatih Tatar
Savaşçı/Büyücü/Şifacı/Savaşçı
Nasıhat/Nasihat/NaSihatŞifa/Nasihatt
Nasihatt adlı karakteri 49 yapıp YiğitlerNaSiHat Yapacakmış.
Umarım yakın zamanda herkesle tanışırız, güzel muhabbetlerimiz olur.
Herkese iyi oyunlar dilerim.
Tamam Musti yazdım kenara.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.
Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler; YiğitlerŞİFA YiğitlerDAYLAİON
Lonca Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Resmi Web Sitemiz:Hazırlanma aşamasında.
Loncaya üye alımı şuan için yapılmamakta veya davet sistemiyle gerçekleşmektedir. İlerleyen zamanlarda üye alımları açılacaktır.
Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Çok uzun bir uğraşın ardından yepyeni bir liste tamamlandı. Vallahi gözlerim yoruldu. Umarım hoşunuza gider, gitmezse de sallayın illa ki daha güzelleri yapılır.
Hadi herekse hayırlı geceler...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Çok uzun bir uğraşın ardından yepyeni bir liste tamamlandı. Vallahi gözlerim yoruldu. Umarım hoşunuza gider, gitmezse de sallayın illa ki daha güzelleri yapılır.
Hadi herekse hayırlı geceler...
Loncamız tüm tılsım sunucusuna hayırlı olsun.
Böyle bir kadro ile çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum.
Oyunda şu an aktif olamasamda ilerde belki bir gün olurum.
Bu arada yeni liste harikulade olmuş tebrik ederim Yasin.