KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Tebrikler
İlklerin sunucusu Eminönü !
Nasıl bir tebrik mesajı iletsem acaba , herşeyi öyle hak ediyorsunuz ki . Ellerinize sağlık , Başarılarınızın devamını diliyorum.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
Öncelikle tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Ama Ceket üretimi için o kadar hefeslenmemeni tavsiye ederim. HİDROJEN'DE Gaffar'dan düşüyor.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kabadayılar
Tebrik ederim Sinan Bey.Gm Reha siz Gaffarı kestikten sonra mışır çarşısında göründü ve üstü full yeni eşyalardandı.Asayı yansıttı ve kendisine şu soruldu.Silahlar yükseltilebiliyor mu ? Kendisi "Önce bir düşürsünler orası sır olarak kalsın dedi".Görünüşe göre bu cevabı sizden almak nasip olabilir 
Saygılarla Meyc
Saygılarla Meyc
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
10 Kere daha kessinler olabilir.KiNgHaKkI yazdı:Tebrik ederim Sinan Bey.Gm Reha siz Gaffarı kestikten sonra mışır çarşısında göründü ve üstü full yeni eşyalardandı.Asayı yansıttı ve kendisine şu soruldu.Silahlar yükseltilebiliyor mu ? Kendisi "Önce bir düşürsünler orası sır olarak kalsın dedi".Görünüşe göre bu cevabı sizden almak nasip olabilir
Saygılarla Meyc
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrık ederım arkadaşlar umarım bizede nasip olur
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Afrodisyak yazdı: Agah beyin görev metnini atamıcam inanın daha ben okumadımTüm görevlerin sonu ise çıkmaza dayandı.Arzuhalci de bir görev var ve bu görevin nasıl yapıldığı yazmıyor.Görev metninde Arzuhalci ölüyor gibi anlatılmış ve yapmamız gereken şu ''Rüzgar ve...''
ÖnceLikle tebRik etmek isteRim KeSen gurubu bir ilke imza attı ve loncanızın adını duyurdunuz bir çok sunucuda eminim sizlerin adı geçiyor bizim sunucuda geçtiği gibi.
Konu görevden açılmışken birtane daha ruh taşı vardı Stuart'ın hemen yan odasında bulunmakta,buraya girmek için görevi yapmamışsınız dıyordu.Acaba o taş nereye çıkıyor görevlerinizin cevabı o taştamı ? gene denemekte yarar var diye düşünüyorum eğer denemediyseniz bir şey kaybetmessiniz.Bizimle payLaştğınız için teşekkürler.
İyi Formlar...
merakta kaldğım bir yer daha var sormak isterim.
BöyLe bir bir yer ile karşılaşmadım oyunda..
Burası neresi ?

BöyLe bir bir yer ile karşılaşmadım oyunda..
Burası neresi ?

Afrodisyak yazdı:Aylarca yaklaşık bir mevsim boyunca sürekli yılmadan ziyaret ettiğimiz her seferinde farklı lanetler yağdırdığımız oyunda kimsenin öldüremediği GAFFAR BEY ve SEMİHA HANIM Eminönü ARZ KLANI - Lonca KARARGAH + 2 MİSAFİRİ İLE KESİLMİŞTİR.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma klandaşlarıma çok teşekkür ederim.Ayların emeğinde sadece bana ( xAFRODİZYAKx ) e [Bıçak Sırtı Ceket Reçetesi ] çıkmıştır.Oyunun rekoru tarafımızdan kırılmıştır.Fazla söze ne hacet işte grubumdaki arkadaşlar.
xAFRODİZYAKx ( Tank )
XbyTaTaNGaX ( Ofansif )
BeŞMiLaNNoOnLiNe ( Büyücü )
ByOnuR ( Büyücü )
DeVRiMTaNRıSı ( Şifacı )
Şifacıgeorge ( Şifacı )
İLK ve ilklerin sunucusu EMİNÖNÜ'nden SEVGİLER

İşte bunu bekliyorduk! Harikasınız arkadaşlar!
Azminizden ve gayretinizden dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ekibinizle sizleri daha nice başarılarda görmek isterim.
Sevgilerimle
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Reçetede istenen Hidrojen x10 toplamamız en az 1 yılımızı alacak gibime geliyor.Nerull yazdı:Afrodisyak yazdı:Aylarca yaklaşık bir mevsim boyunca sürekli yılmadan ziyaret ettiğimiz her seferinde farklı lanetler yağdırdığımız oyunda kimsenin öldüremediği GAFFAR BEY ve SEMİHA HANIM Eminönü ARZ KLANI - Lonca KARARGAH + 2 MİSAFİRİ İLE KESİLMİŞTİR.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma klandaşlarıma çok teşekkür ederim.Ayların emeğinde sadece bana ( xAFRODİZYAKx ) e [Bıçak Sırtı Ceket Reçetesi ] çıkmıştır.Oyunun rekoru tarafımızdan kırılmıştır.Fazla söze ne hacet işte grubumdaki arkadaşlar.
xAFRODİZYAKx ( Tank )
XbyTaTaNGaX ( Ofansif )
BeŞMiLaNNoOnLiNe ( Büyücü )
ByOnuR ( Büyücü )
DeVRiMTaNRıSı ( Şifacı )
Şifacıgeorge ( Şifacı )
İLK ve ilklerin sunucusu EMİNÖNÜ'nden SEVGİLER
İşte bunu bekliyorduk! Harikasınız arkadaşlar!
Azminizden ve gayretinizden dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ekibinizle sizleri daha nice başarılarda görmek isterim.
Sevgilerimle
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Tebrik ederiz, gerçekten büyük başarı.
Fakat akılda kalan halen çok soru var, gaffar görevde ne dedi ? bu REM görevi nasıl alındı ? "Sadece titreşen kömür tozları" görevi nerden alındı nereye verildi ne söylendi sonuçları noldu ? bunlarada açıklık istiyoruz.
Fakat akılda kalan halen çok soru var, gaffar görevde ne dedi ? bu REM görevi nasıl alındı ? "Sadece titreşen kömür tozları" görevi nerden alındı nereye verildi ne söylendi sonuçları noldu ? bunlarada açıklık istiyoruz.