Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!

Mesaj gönderen olcaytoo »

Çemberlitaşta göründüğü kadarıyla herşey çok güzel ama neden İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları her yenilik gelince neden mağdur ediliyor onu anlamış değilim...
Şİmdi mor ceket üret mor ayakkbı üret Ecel üret Ejder üret Asabı Keyf üret
ve bunlar süper silah olarak nitelendirilsin bizde sevinelim şaheserimiz var
diye sonra yeni leveller gelmeden bunlardan daha iyi silahlar piyasa sürülsün...
Peki hiç düşünüzmezmi bu adamlar bu şaheserleri üretinceye kadar neler çekti
geceleri uyumak yerine maden çekti Kadim Hidra Pençesi Alabilmek için okadar
uğraşsın ve yaratığı zorakide olsa kessin hiç düşünülmez bizim onlara verdiğimiz
emek harcadığımız vakitttt

Şimdi bir kaçı diyecek beğenmiyorsanız çekin gidin ama kardeş biz İkvyi seviyoruz
Türk oyunu olduğu için seviyoruz ama sürekli madur olunmaktan bıktık bıktık...
M2 mor gözlük için okadar emek verdik M2,5 çıkardılar eski M2 gözlükleri
üçte bir fiyatına geri aldılar peki bizim emeğimiz ne oldu herkese soruyorum

Şimdide Çemberlitaş gelecek başımızın üstüne gelecek ama yine mağdur ediliyoruz yine...
Her yenilikte yine nasıl mağdur edilecez diye kara kara düşünüyoruz oyun üst mercileri
bunları nasıl düşünemiyor inanın bize yazıktır ya gözümüz gibi sevdiğimiz İkvden hep bıktırmaya
çalışıyorlar.
Şimdi diyeceksiniz o şaheser olmadan Çemberlitaşta başarılı olamassınız doğrudur haklısınız ama
neden ürettiğimiz şaheserler varken onadan daha iyileri geliyor ve bizim onca emeğimiz geri planda
kalıyor inanıyorumki çoğu arkadaşımızın düşüncesi böledir

Çemberli taşı bende herkes gibi bekledim uzun süredir ama yine mağduriyet yine mağduriyet

Eminim yeni şaheserlerin reçeteleri kazık gibidir şimdiki ürettiğimiz şaheserden iki
katı daha fazla maden isteyecek peki bizim eski şaheserler ne olacak bide biz
1995 akçe verip yükseltme yaptırdık of of...
Şöle bir durum var ya yeni şaheser reçetelerde yeniden Kadim Hidra pençesi Liderlik Meran gibi madenler
istenirse inanın çok saçma olur zaten üç şaheser için her birinden ikişer tane kullandık ve yeniden çar kasıp
İflis solucan kadim hidra kesilesi gibi değil onca çar kasıp zaten aldıklarımızla bu şaheserleri ürettik.

Eski Şaheser silahlar için yönetimin oyuncuları mağdur etmemesi lazım.
Söyleki eski şaheser silahımızı verip üzerinede ekstra maden verip yeni
Şaheserlerden üretmemiz daha mantıklı olur ve biz mağdur edilmemiş oluruz...
Lütfen bunu iyice gözden geçiriniz...

Bİrde şöyle bir isteğim var Migrat ve Sığınaktan düşen şaheser ve nadideler artık
aktarabilsin çünkü bir sene uğraşmamıza rağmen halen çarlarda eksiklerimiz var
Alışveriş yöntemiyle bunların önü de açılabilir haa diyeceksiniz migrat ve sığınağın
önemi azalır ozaman şöyle birşey yapılabilir sığınak ve migrattaki canavarların hasar
ve enerjileri yüzde elli oranında düşürülürse yine orayada girip çıkanlar tabiki olur...

Biraz uzun yazdım sürç ü lisan ettiysem affola...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

olcaytoo yazdı:Çemberlitaşta göründüğü kadarıyla herşey çok güzel ama neden İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları her yenilik gelince neden mağdur ediliyor onu anlamış değilim...
Şİmdi mor ceket üret mor ayakkbı üret Ecel üret Ejder üret Asabı Keyf üret
ve bunlar süper silah olarak nitelendirilsin bizde sevinelim şaheserimiz var
diye sonra yeni leveller gelmeden bunlardan daha iyi silahlar piyasa sürülsün...
Peki hiç düşünüzmezmi bu adamlar bu şaheserleri üretinceye kadar neler çekti
geceleri uyumak yerine maden çekti Kadim Hidra Pençesi Alabilmek için okadar
uğraşsın ve yaratığı zorakide olsa kessin hiç düşünülmez bizim onlara verdiğimiz
emek harcadığımız vakitttt

Şimdi bir kaçı diyecek beğenmiyorsanız çekin gidin ama kardeş biz İkvyi seviyoruz
Türk oyunu olduğu için seviyoruz ama sürekli madur olunmaktan bıktık bıktık...
M2 mor gözlük için okadar emek verdik M2,5 çıkardılar eski M2 gözlükleri
üçte bir fiyatına geri aldılar peki bizim emeğimiz ne oldu herkese soruyorum

Şimdide Çemberlitaş gelecek başımızın üstüne gelecek ama yine mağdur ediliyoruz yine...
Her yenilikte yine nasıl mağdur edilecez diye kara kara düşünüyoruz oyun üst mercileri
bunları nasıl düşünemiyor inanın bize yazıktır ya gözümüz gibi sevdiğimiz İkvden hep bıktırmaya
çalışıyorlar.
Şimdi diyeceksiniz o şaheser olmadan Çemberlitaşta başarılı olamassınız doğrudur haklısınız ama
neden ürettiğimiz şaheserler varken onadan daha iyileri geliyor ve bizim onca emeğimiz geri planda
kalıyor inanıyorumki çoğu arkadaşımızın düşüncesi böledir

Çemberli taşı bende herkes gibi bekledim uzun süredir ama yine mağduriyet yine mağduriyet

Eminim yeni şaheserlerin reçeteleri kazık gibidir şimdiki ürettiğimiz şaheserden iki
katı daha fazla maden isteyecek peki bizim eski şaheserler ne olacak bide biz
1995 akçe verip yükseltme yaptırdık of of...
Şöle bir durum var ya yeni şaheser reçetelerde yeniden Kadim Hidra pençesi Liderlik Meran gibi madenler
istenirse inanın çok saçma olur zaten üç şaheser için her birinden ikişer tane kullandık ve yeniden çar kasıp
İflis solucan kadim hidra kesilesi gibi değil onca çar kasıp zaten aldıklarımızla bu şaheserleri ürettik.

Eski Şaheser silahlar için yönetimin oyuncuları mağdur etmemesi lazım.
Söyleki eski şaheser silahımızı verip üzerinede ekstra maden verip yeni
Şaheserlerden üretmemiz daha mantıklı olur ve biz mağdur edilmemiş oluruz...
Lütfen bunu iyice gözden geçiriniz...

Bİrde şöyle bir isteğim var Migrat ve Sığınaktan düşen şaheser ve nadideler artık
aktarabilsin çünkü bir sene uğraşmamıza rağmen halen çarlarda eksiklerimiz var
Alışveriş yöntemiyle bunların önü de açılabilir haa diyeceksiniz migrat ve sığınağın
önemi azalır ozaman şöyle birşey yapılabilir sığınak ve migrattaki canavarların hasar
ve enerjileri yüzde elli oranında düşürülürse yine orayada girip çıkanlar tabiki olur...

Biraz uzun yazdım sürç ü lisan ettiysem affola...

Tamamen biz oyuncuları dile getirmişsin ama şuda bi gerçekk bu bir çemberli taş genişleme paketi biz oyuncuları baya bi genişletecek buna eminim tabiki oyunda oyuncu kalırsa :) hadi herkese kolay gelsin
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

iyi o zman şaheserler çöp olmasın diye senelerce daha yeni silahlarla oynayalım bu kadar küçük düşünülmez be kardeşim...
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Gakgos yazdı:iyi o zman şaheserler çöp olmasın diye senelerce daha yeni silahlarla oynayalım bu kadar küçük düşünülmez be kardeşim...
+1

Ayrıca yükseltilmiş silahlarınız ve ürettiğiniz nadide eşyalarınız olmadan çemberlitaş ta nasıl ilerleyeceksiniz ?
Bunu da bir düşünün.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Wizards yazdı:
Gakgos yazdı:iyi o zman şaheserler çöp olmasın diye senelerce daha yeni silahlarla oynayalım bu kadar küçük düşünülmez be kardeşim...
+1

Ayrıca yükseltilmiş silahlarınız ve ürettiğiniz nadide eşyalarınız olmadan çemberlitaş ta nasıl ilerleyeceksiniz ?
Bunu da bir düşünün.

Madem öyle yeni silahları ve eşyaları Bölge Nadidesi olarak patronların vermeleri daha mantıklı olacaktır. Reçete davası geçiyor. Yine üretim yine mağduriyet. Bir açıklama göremedim . Reçete ile biz mi üreteceğiz ? Yoksa patron denilen üst seviye yaratıklardan mı verecek ? Açıklama getirilmesi lazımdı.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
LordDevil
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LordDevil »

Rocnqpung yazdı:
Wizards yazdı:
+1

Bunu da bir düşünün.

Madem öyle yeni silahları ve eşyaları Bölge Nadidesi olarak patronların vermeleri daha mantıklı olacaktır. Reçete davası geçiyor. Yine üretim yine mağduriyet. Bir açıklama göremedim . Reçete ile biz mi üreteceğiz ? Yoksa patron denilen üst seviye yaratıklardan mı verecek ? Açıklama getirilmesi lazımdı.
Bazıları patronlardan direk çıkacak bazılarınıda biz üreteceğiz.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön