düz 1000 vursan
240 asit direnc + bilge VAhşi ceket
eder 300 asit direnci
vurursun 700.
[OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: [OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
EmirBerkKorkmaz yazdı:Asit diyen arkadaşlar vardı, büyücü vslerinin biri hariç hepsinde kazandım...![]()
Üstüm:
Hayyan Solucan Ceket
Hayyan Cevriye Kolye
Hayyan Cevriye Yüzük
Hayyan Ayakkabı
Hayyan Cevriye Eldiven (Mor)
M2 Şifa Gözlük
Ashab-ı Kehf
İbni Sina Shen Kuo Pantolon![]()
Oksidant Nefs-i Müdafaa
Bunlarla çok güzel bir yetenek dağılımı buldum ve Ejderli arkadaşlarımı çok rahat yatırdım...![]()
Şu anda benim asit attığımı gören Lodos büyücüler benden kaçıyorlar...![]()
senin asit we asit bilgisi adlı konunu görünce birden kanım ısındı şifacıya zaten çok severdim şifacıyı ama eskiden tek eğlencem savacının elinden büyücüyü kurtarmaktı gb ye girdim
15 şifa ve bilgisi
15 asit ve bilgisi
15 zehir
15 ruh
7 küpek
1 asit yaptım
itemler
ibni cewo set ceket hariç
hayyan solucan ceket hayyan karakurk asa ayak
parsel cewo asa pasrel el
yücelen yusuk kolye el asa
we birde element set
ws e başlarken parsel leri takıp zehir atıyorum sonra yücelenleri takıp hayvan yoluuyorum zaten ws başladıktan 5- 10 saniye içinde adamın burnunun dibine tazıya kilit atıyo (nadiren bana kilit atıyo o zaman da zehir + tazı saolsun diğil can doldurmak yerinden kıpırdayamıyo zihinim geçtikten sonra adamın 30 canı fln kalmıs bnm de max 2 yada 3 kere can basmış oluyorum onun canı 30 bnm kudretim 45 lerde oluyo sonra zihinim geçtikten sonra ibni cewo lar we hayyanlarla dalmaya başlıyorum cewo hem can kritiği artırıyo hem asit . asit + asayla dalmaya başlıyorum ve 5 canı kaldığında zehir atıp oturuyorum kıvranmasını izlemek çok komik oluyo
arkadaşlara anlatmaya çalıştığım buyucu kesmek ya da iyi şifacı olmak için çok item gerekir diye düşünmeyin sadece şifacınızla bütünleşin. muhtemelen diceksiniz ki asit + zehir çok kudret gider. EVET KUDRET BİR ŞİFACININ HERŞEYİDİR AMA UUTMAYIN Kİ SAVUNMANIN EN İYİ YOLU SALDIRMAKTIR.
Saygılarımla Sehrazatxuqur kendi halimde bir şifacıyım mutluyum mesudum
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Sxtoluene yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Asit diyen arkadaşlar vardı, büyücü vslerinin biri hariç hepsinde kazandım...![]()
Üstüm:
Hayyan Solucan Ceket
Hayyan Cevriye Kolye
Hayyan Cevriye Yüzük
Hayyan Ayakkabı
Hayyan Cevriye Eldiven (Mor)
M2 Şifa Gözlük
Ashab-ı Kehf
İbni Sina Shen Kuo Pantolon![]()
Oksidant Nefs-i Müdafaa
Bunlarla çok güzel bir yetenek dağılımı buldum ve Ejderli arkadaşlarımı çok rahat yatırdım...![]()
Şu anda benim asit attığımı gören Lodos büyücüler benden kaçıyorlar...![]()
senin asit we asit bilgisi adlı konunu görünce birden kanım ısındı şifacıya zaten çok severdim şifacıyı ama eskiden tek eğlencem savacının elinden büyücüyü kurtarmaktı gb ye girdim
15 şifa ve bilgisi
15 asit ve bilgisi
15 zehir
15 ruh
7 küpek![]()
1 asit yaptım
itemler
ibni cewo set ceket hariç
hayyan solucan ceket hayyan karakurk asa ayak
parsel cewo asa pasrel el
yücelen yusuk kolye el asa
we birde element set
ws e başlarken parsel leri takıp zehir atıyorum sonra yücelenleri takıp hayvan yoluuyorum zaten ws başladıktan 5- 10 saniye içinde adamın burnunun dibine tazıya kilit atıyo (nadiren bana kilit atıyo o zaman da zehir + tazı saolsun diğil can doldurmak yerinden kıpırdayamıyo zihinim geçtikten sonra adamın 30 canı fln kalmıs bnm de max 2 yada 3 kere can basmış oluyorum onun canı 30 bnm kudretim 45 lerde oluyo sonra zihinim geçtikten sonra ibni cewo lar we hayyanlarla dalmaya başlıyorum cewo hem can kritiği artırıyo hem asit . asit + asayla dalmaya başlıyorum ve 5 canı kaldığında zehir atıp oturuyorum kıvranmasını izlemek çok komik oluyo![]()
arkadaşlara anlatmaya çalıştığım buyucu kesmek ya da iyi şifacı olmak için çok item gerekir diye düşünmeyin sadece şifacınızla bütünleşin. muhtemelen diceksiniz ki asit + zehir çok kudret gider. EVET KUDRET BİR ŞİFACININ HERŞEYİDİR AMA UUTMAYIN Kİ SAVUNMANIN EN İYİ YOLU SALDIRMAKTIR.
Saygılarımla Sehrazatxuqur kendi halimde bir şifacıyım mutluyum mesudum(tavsiye ederim)
/alkış
Arkadaşlar şifa ile büyü kesmenin en kolay yolu asit. Sadece hayyan ayakkabı eksik olmasına rağmen kritik 1500-2000 arası vuruluyor. Asit de çok kritik geliyor. Hayvanada puan verirseniz bazı büyücü arkadaşlar hayvandan korkup ya hayvana yada hayvanı kesmek için size zihin atıyorlar. Zehiride yavaşlatcak puanda verin ki kaçamasın
meteorda gano çekerken dalaşan çok oluyordu. Sonuçta pişman oluyordu 
Tılsım
-Faşoşifa[49]
Lodos
Tılsım
-Faşoşifa[49]
Lodos
Büyük av için büyük yem kullanmak gerekir..
Doğru söylüyosun Üstü Full Asit Dizince Kritikte fena götürüyo,Bide Köpeği SaL tamamdır :twisted:Hakan07 yazdı:Arkadaşlar şifa ile büyü kesmenin en kolay yolu asit. Sadece hayyan ayakkabı eksik olmasına rağmen kritik 1500-2000 arası vuruluyor. Asit de çok kritik geliyor. Hayvanada puan verirseniz bazı büyücü arkadaşlar hayvandan korkup ya hayvana yada hayvanı kesmek için size zihin atıyorlar. Zehiride yavaşlatcak puanda verin ki kaçamasınmeteorda gano çekerken dalaşan çok oluyordu. Sonuçta pişman oluyordu
Tılsım
-Faşoşifa[49]
Lodos
eRuditoTR
JunqenTR
JunqenTR
Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
SaVaŞÇıYLa ws aTMıYoRKi RuH KaLKaNı iŞiNe YaRaMaZ BeNCe. :idea:konfucyus yazdı:
uğrasmaya gerek yok alın size güzel bir puanlama
şifa ve bilgisi 15
can kurtaran 15
zehir 15
asit ve bilgisi 15
geri kalan puanıda meditasyona basın.
tabi bu yetenek sadece büyücüler için dizilimdir.
zira vs ye başladığın anda konst. acan büyücüye zehiri at ki büyü atamasın
can kurtaranı bas ve asitlerle parala
anında yerde. tabi zehiri kullanmayıp ruh kalkanınada verebilirsiniz.
konfüçyüs
SaYGıLaR :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
IIxDRaCuLaxII yazdı:SaVaŞÇıYLa ws aTMıYoRKi RuH KaLKaNı iŞiNe YaRaMaZ BeNCe. :idea:konfucyus yazdı:
uğrasmaya gerek yok alın size güzel bir puanlama
şifa ve bilgisi 15
can kurtaran 15
zehir 15
asit ve bilgisi 15
geri kalan puanıda meditasyona basın.
tabi bu yetenek sadece büyücüler için dizilimdir.
zira vs ye başladığın anda konst. acan büyücüye zehiri at ki büyü atamasın
can kurtaranı bas ve asitlerle parala
anında yerde. tabi zehiri kullanmayıp ruh kalkanınada verebilirsiniz.
konfüçyüs
SaYGıLaR :!:
ruh kalkanına 15 puan nerde yazmışım yukarda arıyorum arıyorum bulamıyorum.
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Pardon bu arkadaş için söylicektim ruh olayını :!:koykoy09 yazdı:ah be abicim büyücü yatırmak o kadar kolay ki sadece tenha bi yer lazım yetenekleride vereyim
Şifa ve şifa bilgisi 15
med 15
çağrı 15
ruh 15
Zehir yahut element direnç 15
bunlarla hiç bi büyü dayanamaz yeterki hayvan büyücüyü bulsun bide yücelen set diz tek efsun bile yeter hayvan sersemletir büyücüyü zehirde yavaşlatır 1500 1500 vuruyosun zaten hayvan zehir 3 snde bi 500 600 canını alır hele kritikse zehir o büyü pert
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İstediğin kişiye söyleyebilirsin ama savaşçıyla mı dövüşüyorz kısmı yanlş meteoritten az hasar almanın tek yolu ruh kalkanıdır yoksa şifa basamayabilirsin çünkü kritk gelirse zırhın düşücek birde kriitkten sonra kons açarsa vay haline ama yetenekler yine sornlu zehir direncine niye weresin element 15 yap buz ve elltkriğe eşit dağıtki direnç kırmadan sonra direncin 0 ın altın düşmesin ve kritik gelmesin buzlar !! ruh makul ama med 15 yerine ck 15 daha çok iş görür ya da şifa çemberini deniyebilirsn çnkü büyülerin elektiirkleri bana 1000 i geçmiyor direnç kırmadan çnkü 700 direnç var ama buz 300 olduğundan direnç kırınca kriitk yiyebiliyorum ama çember varsa adamların attığı her 2 elektiirk hasarını 3 snyede kapatabiliyorm 1500 şifa veriyor adamlar 700 800 elektirk atıyor!IIxDRaCuLaxII yazdı:Pardon bu arkadaş için söylicektim ruh olayını :!:koykoy09 yazdı:ah be abicim büyücü yatırmak o kadar kolay ki sadece tenha bi yer lazım yetenekleride vereyim
Şifa ve şifa bilgisi 15
med 15
çağrı 15
ruh 15
Zehir yahut element direnç 15
bunlarla hiç bi büyü dayanamaz yeterki hayvan büyücüyü bulsun bide yücelen set diz tek efsun bile yeter hayvan sersemletir büyücüyü zehirde yavaşlatır 1500 1500 vuruyosun zaten hayvan zehir 3 snde bi 500 600 canını alır hele kritikse zehir o büyü pert
aslında haksız sayılmassın ama büyücün meteorit'i olmayabilirde bence buda zırh gerektirmez. :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz