Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO

Mesaj gönderen RedsxLine »

Meshuggah yazdı:
RedsxLine yazdı:
Meshuggah yazdı:Abuk subuk konuşuyorsunuz.. Yönetim şaheser silahlarda adalati sağlamak için (kadim hidra pençesi-meran mücevheri-dev komodo dişi-liderlik sembolü-örümcek gözü) görev sonucu verilen malzemeleri bütün şaheser silahlara eklemişlerdir.. Bizlerin toplayabileceği materyallerde değişiklik olmamıştır..Siz diyorsunuzki ecel getirene ekstra 2 materyal daha geldi.. Sadece ecelemi geldi inceleyin sonra yönetimi kınayın.. Eski reçetelerde ecel hidra pençesi isterken diğer reçeteler kadim hidra pençesi istiyordu birkaç tanesi.. Yeşil hidrayı kesmek kebap.. Kadim hidrayı kesmek ölüm.. Asıl adaletsizlik eski reçetelerdeydi gayet güzel bir güncellemeyle sorun çözüldü.. Herşeyden şikayet edeceğinize oturun mantıklı düşünün..
Tuzu kuru mantığı mı bu senin ki

koskoca konudan sadece bu sonucamı vardın sence de dengesizlik adaletsizlik iki tane kadim hidra pençesi eklendi diye mi bir etraflıca düşün bakalım belki çözebilirsin
Koskoca konuda bahsedilenlerden evet bu sonuca vardım..
1-Bizim toplayabileceğimiz (çoğumuzun önceden ayarladığı)malzemelerde değişiklik yok..
2-Görev sonucu verilen kadim hidra pençesi vs. bütün şaheserlere eklenmesi dengelenmeyi sağlamış
Buyur söyle bakim kardeşim neymiş adaletsiz olan??

Fakat şaheser silahlar bukadar ağır malzemelere değermi derseniz sizlerle hemfikirim işe yarayan sadece ejder asa var..
Konuda güncelleme tartışıldığı için şaheser silahların kalitesi hakkında yorum yapmadım eğer adaletsizlikten kastın buysa hak veriyorum..
9aydır reçeteleri orada tutup bir günde değiştirmek herşeyden öte ayıptır
Şahaser silahların efsunlarında değişiklik yapmak ayıptır
3 derece saf madenlerden eklenmedi diyorsun o zaman reçetelerin eski hali ile yenisini iyi bir değerlendir öyle yorum yap arkadaşım kapı gibi değişiklikler var
9 aydır silahtarda uzman ol dedikten sonra 9 ay sonra başka çarlarla üretin tekrar çar kasın demek de neyin nesi bunun neresi adalet sence
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Meshuggah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Meshuggah »

Meshuggah yazdı:
RedsxLine yazdı:
Meshuggah yazdı:Abuk subuk konuşuyorsunuz.. Yönetim şaheser silahlarda adalati sağlamak için (kadim hidra pençesi-meran mücevheri-dev komodo dişi-liderlik sembolü-örümcek gözü) görev sonucu verilen malzemeleri bütün şaheser silahlara eklemişlerdir.. Bizlerin toplayabileceği materyallerde değişiklik olmamıştır..Siz diyorsunuzki ecel getirene ekstra 2 materyal daha geldi.. Sadece ecelemi geldi inceleyin sonra yönetimi kınayın.. Eski reçetelerde ecel hidra pençesi isterken diğer reçeteler kadim hidra pençesi istiyordu birkaç tanesi.. Yeşil hidrayı kesmek kebap.. Kadim hidrayı kesmek ölüm.. Asıl adaletsizlik eski reçetelerdeydi gayet güzel bir güncellemeyle sorun çözüldü.. Herşeyden şikayet edeceğinize oturun mantıklı düşünün..
Tuzu kuru mantığı mı bu senin ki

koskoca konudan sadece bu sonucamı vardın sence de dengesizlik adaletsizlik iki tane kadim hidra pençesi eklendi diye mi bir etraflıca düşün bakalım belki çözebilirsin
Koskoca konuda bahsedilenlerden evet bu sonuca vardım..
1-Bizim toplayabileceğimiz (çoğumuzun önceden ayarladığı)malzemelerde değişiklik yok..
2-Görev sonucu verilen kadim hidra pençesi vs. bütün şaheserlere eklenmesi dengelenmeyi sağlamış
Buyur söyle bakim kardeşim neymiş adaletsiz olan??

Fakat şaheser silahlar bukadar ağır malzemelere değermi derseniz sizlerle hemfikirim işe yarayan sadece ejder asa var..
Konuda güncelleme tartışıldığı için şaheser silahların kalitesi hakkında yorum yapmadım eğer adaletsizlikten kastın buysa hak veriyorum..

Üretilen şaheser silahın 49seviye lokman,madenci,silahtar vs olması sonucu üretilebilmesi konusu çözüme ulaşacağı için o konuya hiç değinmedim.. Dengesiz ve ikv oyuncularını sıkıntıya sokan her türlü aksaklık çözülür merak etmeyin.. Oynadığınız oyunun yöneticilerini karalamak yerine birazcık bu oyunu bizlere sunanlara güvenmeyi deneyin..Bu lafım yönetime laf atanlara..
Resim
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FERRO »

Şamilbey'e sonuna kadar hak veriyorum.
+ olarak bugünkü hidra güncellemesi ile ilgili söylemek istediklerim var..
Dün Kadim Hidrayı kesebilmek uğruna 3-4 deneme yaptık. 3-4 deneme demek 6-7 saate eş değer.
Dün edindiğimiz Kadim Hidra hakkındaki tecrübelerimizle, oyunda 3 büyük lonca toplanıp bu akşam kesmeye karar kıldık.
Aman tanrım bir de ne görelim hidraya Dikkat Dağıtma işlemiyor..
Üzerinde 8 tane dikkat dağıtma olmasına rağmen hidra bizden hızlı hareket ediyor..
Oysa dün üzerinde 5 tane dikkat olduğunda hidra kıpırdayamaz hale geliyordu..
Yani hidrayı kesmeyi daha da zorlandırdınız.
Tılsım sunucusunda Kadim Hidra bugünkü yapılan güncellemeden önce kesildi.
Yani onlar için Kadim Hidrayı kesmek daha kolay oldu.
Sorarım size bu haksızlık değil mi?
Ayrıca Kadim Hidraya dikkat dağıtma,zihin saldırısı,kutup rüzgarı,durdurma vs. yetenekler işlemiyor. Madem işlemeyecek neden boşuna mı koydunuz bu yetenekleri ! Online oyunlar içersinde en dandik oyun olmaya yaklaştı bizim oyunumuz. Bu ne kardeşim ya o yeteneği kullanamazsın bu yeteneği kullanamazsın..

Konunun ana fikrine gelirsek: Bıktık artık bu aniden aleyhimize yapılan güncellemelerden !
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Yönetim çıkıp derse biraz zaman verin çalışıyoruz dese amenna
Onu geçtim biz bu kadar yapabildik diğer ayrıntıları yapamıyoruz yetişemiyoruz deseler yine anlarım
Ama yeni yönetici olmuş işin teknik tarafını bilmeden yorum yapmak yönetimin kendine zarar verir
Unutma balık baştan kopar idarede yapılan hata idareyi bağlar bir araya gelip toplantı yapmamaları birbirlerinden bihaber olmaları abes bir durum bizi endişeye sevk eden bunlar

Vahim bir durum olmasa bu kadar veryansın olmazdı
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Konusmalarına şapka cıkarmakla beraber... Dikkatimi çeken tam üretimde malzemeler bitti oyuna bi giris yaptim Kadim Hidra pencesi ve şelit eklentisi olmus Şaheserlere böyle sacmalık mı olur ?

Ne yapmaya calisiyolar anlamıs degilim vakit kazanmak istiyorsanız bu vakit kazandırmaz size....
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
kurbaga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kurbaga »

bu oyuna harcadığız her saniye harcadığınız her kuruş boşunadır. bunu gidin ve şu anda başka oyunlar oynayan arkadaşlarınıza sorun. bu kadar acemice bir yönetim hiç bir yerde bulamazsınız. hele ki artık neredeyse her gün yeni bir online oyun çıkıyor ve rekabet çok yüksek . bu piyasada ikv hala böle amatörlüklerle hayatta kalmaya çalışıyor. ikvnin hala varolmasının nedenin oyuncularının vefası ve sabrıdır. ama oda artık tükendi. bu oyunu yapanlar pazarlayanlar kimse herşeyden önce oyuncuların birer müşteri olduğu unutuyorlar. zaten oyunucu yönetici sistemi çok amatörce bir sistem. öyle yada böyle adeletsizliği doğuruyor. bir oyun yapıyorsanız parasını verip profesyonel dışarıdan yöneticileride getirip başına koyacaksınız. sonuç olarak : bu oyun yönetimi yaptığı bütün hataları oyuncuya ödettirir. bunu defalarca yaşadık ve gördük. başka bir oyunda bir etkinliğinin (ki ikvde 2 yılda bir falan yapılır) bir saat gecikmesinden sonra bile yönetim özür diler. ama ikvde reçeteler değişir. hala oyuncusunu anlamadan bir de aşağılayarak cevaplar verilir işte fark burda arkadaşlar. yapacağınız en güzel bir şey var.bırakın artık şu oyunu ve huzurunuz olsun.

eski teşkilat sakini
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ars211 »

Sevgili Meshuggah;
kardeşim... reçetedeki materyallerin değişmesinden ziyade... yönetim tarafından resmen alay edilmekten şikayetçiyiz... şaheser denilen silahların üretimi eğer bugünkü haliyle olcaksa neden baştan bu haliyle konmadı... neden son dakika değişikliği yapılıyor... o kadar insanın 7-8 aylık emeği neden bir çırpıda silinip atılıyor...
buyrun... sunucuların birinde kadim hidra kesiliyor... yönetim hemen zorlaştırma adına oyuncuların yeteneklerini kısıtlıyor... bu ne demektir... ordaki tüm oyuncular İYİ OYUNCU... ve karşılarında beceriksiz bir yönetim...
ya çıkın süper oyuncularsınız bizi yendiniz... yaptığımız hesapları alt üst ettiniz demeyi bilsinler... kendi adıma konuşuyorumki... kadim hidranın 1-2 ay kesilebileceğini tahmin etmiyordum... ama bunu başarılıp, yönetim tarafından akabinde zorlaştırılması da yönetimdekilerin acizliğidir... kimse kalkıpta bana burda iyi bir oyun yönetimi var diye savunuculuk yapmasın... İKV yönetimini benden çok savunan bulamazsın... taki bugüne kadar... ama şu son olaylardan sonra İKV gözdeliğini kaybetmiştir.. burdaki oyuncuların çoğu bir türk oyunu olduğundan dolayı oynamaktadır... ama yönetim bizi bu tavırlarıyla yabancı destekli oyunlara sevk etmektedir.... umarım yönetim biran önce bu gaflet uykusundan uyanır ve İKV mizi bir düzene koyar...

Meran / Arss
Resim
Meran/Arss
kurbaga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kurbaga »

nabuforum yazdı:Öncelikle meraba.Söze nerden başlasam boş.Nerden sitem etsem boş.Oyun bugün bir dönüm noktası daha yaşadı.

Hidra eklenti paketi geldi.Güzel bi yenilik.Görevlerini yaptık ve gecen mayıs ayından beri reçetesi mısır çarşısında

durmakta olan ''şaheser'' lerden ecel getireni ürettik. Teşkilat sunucusu adına 2 tane gördüm biri Kıvanç arkadaşımızda

diğeri bendeydi. Yaklaşık 7 ay bu reçeteler düzeltilmeden orada durdu ve herkes malzemesini ona göre ayarladı,

hazırladı.Ancak ecel getiren ürettikten yaklaşık yarım saat sonra güncelleme ile oyun yine kapandı ve geriye sadece boş

bir hayal kaldı.Bana söylenen sadece üzgünüz reçeteler değişti ve malzemeler geri iade edildi. Reçete değişikliği son

güne bırakılarak bir kez daha hayal kırıklığı yaratıldı ve yapılan açıklama eksik olan malzemeleri reçetelere ekledik.

Ancak eskiden ecel getirende istenen Hidra pencesi şimdi hiçbir reçetede yok ve yerine Kadin Hidra Penceleri geldi.

Malum Kadim Hidrayı da kesmek çok çok zor. Madem böyle bi düşünce vardı kafanızda şu reçete değişikliğini son anda

değilde 7 ay önce yeni level gelipte mısır çarşısında ilk görücüye çıktıklarında reçeteler o zaman yapaydınız.Bu kadar

saçma bi durum ile karşılaşmazdık :(

Paşaxmüdür
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

Benimde şaheser ve güncelleme için yaptıqım bir konu vardı.
Sildiler, silerler gercekler acıdır.

Şunu dıyorumkı 39 lvl zamanında benim deli gibi bir İKV aşkım vardı 49 lvl geldi oyundan soğudum.Ama yinede bırakmadım her şeyin inişi kalkısı vardır dedım.Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.

Sonra reçeteler değiştirildi.Ben Ejder Asa üreticektim baktım ki Meran Mücevheri, Örümcek Gözü vb. materyaller vardı.Bunları görev sonunda aldım,evet ama satmıstım.Şimdi sattıklarımı 5 KATINA alıyorum.Umarım yönetim mutludur.

Tamam bunada katlatnırım dedim.5 katı fazla para veririm dedim, ama benim Ejder Asa gene yatıyordu.49 seviye toplama veya üretim istiyor.Ben bu oyuna ilk başldıqımda Ejder Asa mı üreticem dedim ? O zaman Ejder Asa'nın A'sı bile yoktu ve o kadar emek verdim uqrastım yönetimde gelen cevap '' Eqer toplama ve üretim konusunda UZMAN değilseniz bunda yapacqımız birşey yoktur.'' cevabıydı.Ben plus alırken bankada neden uzmanlıqın yok demedıler acaba.8,9 ay once deselerdi ya böyle olucak o zaman birini 49 yapardım.Öyle dağıttım suan şifacım lokman 49 da ben napim Ashab-ı Keyf i.

Ben cafeye gittiğimde arkadaşım yan masada oturuyordu benım ekranıma bakıp ''Sen hala bunu mu oynuyorsun yöneticiler kafasına göre bişiler cıkarıyolar sen ve senin gibiler EŞŞEK gibi onların dediğini oynuyorsunuz.'' Bende sustum kaldım ne diyeyim, doğru söze ne denir ?

Ben para verip (oyun parası) materyalları alırım tamam orda sorun yok.Peki nasıl üreteceqım bunları ? Yan çarda üretirim nasıl aktarıcam ? Piyasada milyonlarca oyun var.İKV suan batmıstı, batırmayan şey İKV oyuncularının oyunu sevmesi ve Türk oyunu olduqu için ayakta tutmasıdır ama yönetim bizi diğer oyunlara sevk edıyor.Türk oyunumuz sahip cıkalım dedikce tekme yiyoruz.Biliyorum belkı son mesajım ve biliyorum ki bi forum yetkılısı gelıp kacamak cevap verıp konuyu kilitlicek ama İKV BİTİYOR.Hep yönetimden, yanlıs yapılan güncellemelerden,adeletsizlikten.Umarım düzelir böyle güzel bi oyunu kaybetmek elbette kımse ıstemez...

Saygılarımla...
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Şaheser Silahlardaki Yanlıştan İvedilikle Dönülmeli..!

Mesaj gönderen Lastsamurai »

Arkadaşlar Şaheser Silahların Aktarılamadıgı Söylenmekte Henüz Üretemedigimiz İcin Denemiş Degiliz

Fakat Dogru İse ki kuvvetle muhtemel öyle, O HALDE SORARIM YÖNETİME;

VAKTİ ZAMANINDA TOPLAMA YETENEKLERİNİ YANLIŞ VEREN OYUNCULAR NE YAPACAK ?

45 MADEN 45 SARRAF 6 LOKMAN VEREN OYUNCUNUN DURUMU NE OLACAK

ŞAHESER SİLAH ÜRETEMEYECEK VE SATIN ALAMAYACAK ?

HERHANGİ BİR CARINDA ÜRETSE OYNAYACAGI CARINA AKTRAMAYACAK

BU NE SACMALIKTIR..?

NE YANİ ECEL GETİREN ÜRETEMİYORUM DİYE YILLARDIR OYNAGIMI CARIMI SİLİP YENİ CAR KASMAMI ÖNEREMEZSİNİZ HERHALDE ?

YANLIŞLAR, OYUNCULARIN SIKINTILARI TEMENNİ VE YA ÖNERİ İLE DÜZELTİLEMEZ...

ZATEN SU OYUNDA ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ MANTIKLI DÜŞÜNÜLEREK EKLENE EKLENTİ YOK İLLEDE BİR KUSURU BİR EKSİGİ VAR ..

DİYECEKLERKİ HIRSIZLIGI ENGELLEMEK İCİN YAPILDI BU SİSTEM BÖYLE BİR ŞEY SÖZKONUSU DAHİ OLAMAZ BU SAVUNMA DEGİL DÜPEDÜZ BAŞTAN SAVMAK OLUR..! MADEM HIRSIZLIK ENGELLENECEK O HALDE ALIŞVERİŞ TOPTAN KALDIRILSIN HIRSIZLIGIN KÜÇÜGÜDE BÜYÜGÜDE BİR DEGİLMİ..

YA TOPLAMA YETENEKLERİ BİR SEFERLİK SIFIRLANSIN VE YENİDEN VERELİM YA DA ŞAHESER SİLAHLAR AKTARILABİLSİN..!
ÖYLE YA ZAMANINDA YANLIS VEREN VAR EKSİK VEREN VAR FAZLA VEREN VAR

BENİM NE MADENCİM NE SARRAFIM NE LOKMANIM NE SİLAHTARIM NE ZIRHCIM NE KİMYACIM 49 DEGİL VE YAPAMIYORUM NOLACAK..?

NE ÖNERİYORSUNUZ..?

BİR AN ÖNCE YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ DİLERİM...

Lastsamurai
Lastsamurai / Eminönü
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön