İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen TAKVA »

Bu Sadece Bir başlangıç İleriki zamanlarda bu tür işlemlerde olacaktır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
LionHawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LionHawk »

Rhill yazdı:Selamlar,
-İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları tarafından beğenilen ancak beğenilmesiyle beraber çok da kötü bir düşünce akımını ortaya çıkardı.İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları adına ;
-Fiyatları aşşağıya çekmek,kolaylıklar sağlamak Bir çok kişiyi oyuna geri döndürecek,Oyunu bırakmışların oyunda kalmasını sağlayacaktır.Emeklerinizin karşılıklarını almanız gerçekten hakkınız.Ancak İKV oyuncuların bilmediği gelir gider durumlarını Bizlerle paylaşırsanız İKV oyuncuları artık bu düşünce akımını bırakıp , yenilikçi düşünce akımına uyum sağlar.

KATILMIYORUM tam tersine oyunu bırakıyorum bu olay yüzünden oynayan herkeze iyi oyunlar. İKV YÖNETİCİLER TEŞEKKÜR EDERİZ BU AKÇEYİ GETİRDİĞİNİZ İÇİN. BENİMLE BİRLİKTE AYRILAN BİRKAÇ KİŞİ DAHA VAR. OYNUYANLARA ALLAH SABIR VERSİN
Resim
Kullanıcı avatarı
LionHawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LionHawk »

secret yazdı:Artık emek değil parası olan konuşacak ne diyelim hayırlı olsun, tahminimce oyunu bırakan çok olacak

AYNEN KATILIYORUM BEN BIRAKIYORUM 5 YILDIR OYNADIĞIM OYUNU
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Merhabalar,
ya arkadaşlar çok merak ediyorum emek verenlerle bu düzen arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz. İtiraz eden biri bana açıklayabilirmi?

Örnek versin, ne bileyim ben maden çekerdim şimdi bu, veya ben şaheser ürettim şimdi bu? nedir olayınız cidden merak ediyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Sizinti
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sizinti »

maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Sizinti yazdı:maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
Merhabalar;

Paketi aldıkdan sonra oyundan gir çık yapmanız gerekiyor. Eğer başka sebeblerden ötürü şikayetiniz varsa lütfen
İKV destege vakit kaybetmeden bildirin. Sistem yeni kulanıma başladıgı için bazı hatalar olabilir ki şayet varsa düzeltilir.

:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

Dükkan'a daha bir çok ürün gelecekmiş. Oyuncuların istekleri de göz önünde bulundurulacakmış, yeni ürünlerde. O halde ben isteğimi belirteyim bu konu altından;

"İkv Dükkan'da Saç ve Sakal stillerimizi değiştirebilecek bir ürün gelebilir."
Kullanıcı avatarı
Sizinti
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sizinti »

GocmenTurk yazdı:
Sizinti yazdı:maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
Merhabalar;

Paketi aldıkdan sonra oyundan gir çık yapmanız gerekiyor. Eğer başka sebeblerden ötürü şikayetiniz varsa lütfen
İKV destege vakit kaybetmeden bildirin. Sistem yeni kulanıma başladıgı için bazı hatalar olabilir ki şayet varsa düzeltilir.

:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

paketler çift çift düşüyo bazen gir çıkda yaptım yine aynı yine aynı topaz bile çıkmıyo 8 çekişim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

YaLnIzKaLp yazdı:Güle Güle ''Alınteri''

Hoşgeldin Baba Parası.. ;)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Aynen Öyle...
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Locus yazdı:Dükkan'a daha bir çok ürün gelecekmiş. Oyuncuların istekleri de göz önünde bulundurulacakmış, yeni ürünlerde. O halde ben isteğimi belirteyim bu konu altından;

"İkv Dükkan'da Saç ve Sakal stillerimizi değiştirebilecek bir ürün gelebilir."
:idea: :idea:
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem

“Eski Duyurular” sayfasına dön