İKV Dükkan açıldı!
Re: İKV Dükkan açıldı!
Bu Sadece Bir başlangıç İleriki zamanlarda bu tür işlemlerde olacaktır.
- LionHawk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Rhill yazdı:Selamlar,
-İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları tarafından beğenilen ancak beğenilmesiyle beraber çok da kötü bir düşünce akımını ortaya çıkardı.İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları adına ;
-Fiyatları aşşağıya çekmek,kolaylıklar sağlamak Bir çok kişiyi oyuna geri döndürecek,Oyunu bırakmışların oyunda kalmasını sağlayacaktır.Emeklerinizin karşılıklarını almanız gerçekten hakkınız.Ancak İKV oyuncuların bilmediği gelir gider durumlarını Bizlerle paylaşırsanız İKV oyuncuları artık bu düşünce akımını bırakıp , yenilikçi düşünce akımına uyum sağlar.
KATILMIYORUM tam tersine oyunu bırakıyorum bu olay yüzünden oynayan herkeze iyi oyunlar. İKV YÖNETİCİLER TEŞEKKÜR EDERİZ BU AKÇEYİ GETİRDİĞİNİZ İÇİN. BENİMLE BİRLİKTE AYRILAN BİRKAÇ KİŞİ DAHA VAR. OYNUYANLARA ALLAH SABIR VERSİN

- LionHawk
- Salgın Koruyucusu
secret yazdı:Artık emek değil parası olan konuşacak ne diyelim hayırlı olsun, tahminimce oyunu bırakan çok olacak
AYNEN KATILIYORUM BEN BIRAKIYORUM 5 YILDIR OYNADIĞIM OYUNU

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Merhabalar,
ya arkadaşlar çok merak ediyorum emek verenlerle bu düzen arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz. İtiraz eden biri bana açıklayabilirmi?
Örnek versin, ne bileyim ben maden çekerdim şimdi bu, veya ben şaheser ürettim şimdi bu? nedir olayınız cidden merak ediyorum.
ya arkadaşlar çok merak ediyorum emek verenlerle bu düzen arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz. İtiraz eden biri bana açıklayabilirmi?
Örnek versin, ne bileyim ben maden çekerdim şimdi bu, veya ben şaheser ürettim şimdi bu? nedir olayınız cidden merak ediyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Merhabalar;Sizinti yazdı:maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
Paketi aldıkdan sonra oyundan gir çık yapmanız gerekiyor. Eğer başka sebeblerden ötürü şikayetiniz varsa lütfen
İKV destege vakit kaybetmeden bildirin. Sistem yeni kulanıma başladıgı için bazı hatalar olabilir ki şayet varsa düzeltilir.
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
Dükkan'a daha bir çok ürün gelecekmiş. Oyuncuların istekleri de göz önünde bulundurulacakmış, yeni ürünlerde. O halde ben isteğimi belirteyim bu konu altından;
"İkv Dükkan'da Saç ve Sakal stillerimizi değiştirebilecek bir ürün gelebilir."
GocmenTurk yazdı:Merhabalar;Sizinti yazdı:maden sans artırıcı çıktı sarraf %60 7 günlük aldım dünden beri paso topmaz 10 saata yakın elmas kalsedeyon çektm 1 tane bile saf çıkmadı bn maden basında bu kdar bekliceksem sans artırıcı almanın ne gereği var zaten oyun yarsı maden de geçiyo bosuna 8 ytl gitti..
Paketi aldıkdan sonra oyundan gir çık yapmanız gerekiyor. Eğer başka sebeblerden ötürü şikayetiniz varsa lütfen
İKV destege vakit kaybetmeden bildirin. Sistem yeni kulanıma başladıgı için bazı hatalar olabilir ki şayet varsa düzeltilir.
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
paketler çift çift düşüyo bazen gir çıkda yaptım yine aynı yine aynı topaz bile çıkmıyo 8 çekişim
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:YaLnIzKaLp yazdı:Güle Güle ''Alınteri''
Hoşgeldin Baba Parası..![]()
Aynen Öyle...
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
:idea: :idea:Locus yazdı:Dükkan'a daha bir çok ürün gelecekmiş. Oyuncuların istekleri de göz önünde bulundurulacakmış, yeni ürünlerde. O halde ben isteğimi belirteyim bu konu altından;
Göster