Ben senin gibi olayları bilmeden, okumadan, düşünmeden yazmam. Sen veya arkadaşların hiç farketmez, akşamında küfür edip ertesi gün burada biz bir şey yapmadık diye dolaşan adamlarsınız. Yalakalıkta haksız olanı haklı gibi savunmaktır, parayla ancak senin gibi aklı 2 cümle kurabilecek kapasitede olmayan boş beleş adamları kandırırlar.
Şu oyunda emin ol senden az arkadaşım dedigim adam var, gerçekten emin ol senin bile benden çok çevren vardır fakat önemli olan şu ki biz bu adamlarla gerçek arkadaşız, sizin gibi oyun çıkarı peşinde değiliz. Bu yorumu ben değil başkası da yapardı çünkü konuya bakan adam oyun içindeki davranışlarından da forumda ki konuşmalarından da Salih in kişiliğini de senin kişiliğini de açıkça görüyordur.
@ Ateş Loncası @
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: @ Ateş Loncası @
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Peki ozaman niye savunma geregi duyuyorsun insanlara yalakalıp yaparak peşinde koşup kişilini ortaya koyuyorsun sanamı kalmış burdaki tartışmaya alakasız yorumlar yapmak senin için arkadaşlık dostluk kavramının önemsiz oldugu bariz belli ama gel görki insanların yüzüne gülüp çıkarları için oyun oynayan bir karakter yoksunu insanlıkla hiç bir alakan olmamasına rağmen gelipte yorum yapma ve o kişi savunma istegin ne deden oldugu gayet belli birşey daha benim oyundaki arkadaşlarım senden az diyorsun arkadaşım senin gibi şahsiyetsiz kişilerle arkadaşlık bağı kurmak isteyen çok az kişi olması normaldir sana bir abi tavsiyesi adam ol kendin ol yalaka olma yoksa kaybetmeye devam edersin anaya avrada küfür etme konusuna gelincede senin gibi moronların annesinde babasında suç yokki o yüzden rahat ol ailene laf atılmaz kendini biraz geliştir insan gibi davran davranamıyorsan rol yap ki toplum seni kabul etsin.
Sakın CTRL+W 'ye Basma
Öncelikle yeni alımlarınız hayırlı olsun diyeyim.
Evet bilindiği gibi biz bir oyunun içindeki karakterleri yöneten kişileriz ve bu yöneten kişiler(insanlar) bazen istemese de sinirlenebiliyor. Tabi ki insanın kendini kontrol etmesi gerekir. Bazı söylenen laflar kulağıma geliyor her ne kadar ben görmesem de. Evet loncamız bünyesinde sabırsız insanlar var ve bunu biliyoruz,loncayı da itham edebilirsiniz fakat unutmamak gerek bu bir oyun ve hiç bir kimsenin başkasını küçük düşürmek gibi bir hakkı yoktur. Burda herkese cevap yazabilirim lakin mesele bu değil.
Kim kimin arkadaşı ve niye arkadaşlar diye bakmam. Eğer benim arkadaşımsa saygım vardır. Burda istenmeyen konular paylaşcaksak bende paylaşabilirim. Aslında ben bunları kapadık diye biliyordum fakat yine çıkmış. Benim Ateş loncasının düşman saydığı loncada olduğumu biliyorsunuz. Lakin yiğidi öldür hakkını ver ama :!: hiç kimse haddini aşmasın :!: :!:
Herkese hayırlı günler. İyi forumlar..
Evet bilindiği gibi biz bir oyunun içindeki karakterleri yöneten kişileriz ve bu yöneten kişiler(insanlar) bazen istemese de sinirlenebiliyor. Tabi ki insanın kendini kontrol etmesi gerekir. Bazı söylenen laflar kulağıma geliyor her ne kadar ben görmesem de. Evet loncamız bünyesinde sabırsız insanlar var ve bunu biliyoruz,loncayı da itham edebilirsiniz fakat unutmamak gerek bu bir oyun ve hiç bir kimsenin başkasını küçük düşürmek gibi bir hakkı yoktur. Burda herkese cevap yazabilirim lakin mesele bu değil.
Kim kimin arkadaşı ve niye arkadaşlar diye bakmam. Eğer benim arkadaşımsa saygım vardır. Burda istenmeyen konular paylaşcaksak bende paylaşabilirim. Aslında ben bunları kapadık diye biliyordum fakat yine çıkmış. Benim Ateş loncasının düşman saydığı loncada olduğumu biliyorsunuz. Lakin yiğidi öldür hakkını ver ama :!: hiç kimse haddini aşmasın :!: :!:
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yusuf ne için yazdın bu yazıyı ? Annem hakkında laf söyleyen kişileri savunmak için mi ?daimon yazdı:Öncelikle yeni alımlarınız hayırlı olsun diyeyim.
Düşman olduğumuz bir zamanda bile başkaları tarafından Yarar ın eşine laf edildiğini duyduğumda rahatsızlığımı dile getirdim Yarara. Fakat kendi loncanızdan adamlar bizim analarımıza laf söyleyince sabırsız oluyorlar bu kadar yani sabırsızlar bitti, bu mudur Yusuf :!: Haddini aşan kim, aşmayan kim göremiyormusun önündekini :?:
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
AteşEskendiyar adlı karakter loncanıza dahilmidir ??
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
MaSSacHuSeTT yazdı:AteşEskendiyar adlı karakter loncanıza dahilmidir ??
Evet Lonca üyelerimizden bir tanesidir.
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
MaSSacHuSeTT yazdı:AteşEskendiyar adlı karakter loncanıza dahilmidir ??
Fakat Karakter ismi = Ateşİsfendiyar'dır..
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
iyi o zaman şikayetimi bildireyim size labirentin önünde kp kasarken bu karakter gelip bizim charımızı kesti bize mal olan 10 bin kp bu durumla ilgilenecek birey benimle irtibata geçerse sevinirim.
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hımm 10 Bin Kp Istıyorsun Sanırım ?MaSSacHuSeTT yazdı:iyi o zaman şikayetimi bildireyim size labirentin önünde kp kasarken bu karakter gelip bizim charımızı kesti bize mal olan 10 bin kp bu durumla ilgilenecek birey benimle irtibata geçerse sevinirim.
Kaç Char ve 10 Bin Kp ?
Ilginc.
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
adam gibi konuşmayacaksan sözcü olma sana şikayetimi bildiriyorum üstelik herkese yaymıyorum sen bana burada kaç char kesiosunuz 10 bin kp falan diyorsun ben söyleyeyim sana kestiğimiz char sayısı 50 ve karizma 90 a indi umarım merakını giderebilmişimdir şimdi düzgünce konuşabileceğim birinin nickini söylersen sevinirim