Yakamozx Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamozx Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

Muhammedn carndakı sahsiyet muhattabm sen deilsn bunu sana daha önce 50kere söledm ama anlama sorunun var sanırsam artk bunu anlıorum bn dicemı muhammede dedm bundan snrası bni ilgilendrmıo ister uyarsnz ister gidersnz biz bişy kaybetmeys..Mümknse birdaha muhattab olma bnmle yoksa grcekten kötü sözler sölemek zorunda kalcm artık ii forumlar
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

sabri nur bir ara konuşunda en kısa sürede bi toplantı yapalım artık aramıza yeni gelen ve çıkan arkadaşlarda oldu hem herkes birbiriyle tanışır ayriyetten bazı konularda gerekli açıklamaların yapılması lazım sizde o açıklmaları yaparsınız gerekli kuralları tekrardan herkese iletirsiniz

Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
RraphaeL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen RraphaeL »

Yakamozxinziva yazdı:bundan snrası bni ilgilendrmıo ister uyarsnz ister gidersnz biz bişy kaybetmeys..

Loncanızdaki insanların yanınızdaki degeri bu kadar mı nur belliki bu kadar eger siz bizden birisini kaybetmeyi göze alıyosanız bizde loncanızdan cıksak bişey kaybetmeyiz ok sanmaki size muhtacım allah a çok şükür kimseye muhtaç degilim hı bide sen kötü söz söylerken bizmde agzımız boş durmaz bunuda bilesin...Bir bayan olarak nasıl davranacagını bilmiyosun...
MuhammeD |RraphaeL

Resim
Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

Yakamozxinziva yazdı:Muhammedn carndakı sahsiyet muhattabm sen deilsn bunu sana daha önce 50kere söledm ama anlama sorunun var sanırsam artk bunu anlıorum bn dicemı muhammede dedm bundan snrası bni ilgilendrmıo ister uyarsnz ister gidersnz biz bişy kaybetmeys..Mümknse birdaha muhattab olma bnmle yoksa grcekten kötü sözler sölemek zorunda kalcm artık ii forumlar
Siz muhammedimi kaybetmekten korkmuyosanız biz sizi kaybetmeden hiç korkmuyoruz Sabri sen dururken Nur nasıl konuşur Üstelik muhammedi loncaya alan Nur degil sabri dir Ben gerekli olan konuşmayı Yakamozxpaix yanisabri kardeşime söyledim o bişey demiyoda sana ne oluyor Agır laf sokuşturmayı biliyosun biz bilmiormuyuz Sabri kardşeimin hatrı olmassa ben bilirdim ne diyecegimi Kızsın kızlgını bil biraz Sabri bişey demiyo sen diosun Muhammed takma kafana böle herşeyi oyunda beni bul Mutlaka bu işe son noktayı koyalım Charı Yakamozxraphael charını allahın bi kulu silemez Sabri dışında Varsa öyle bişey yapmaya kalkacak Ben bilirim yapacagımı Sabri aldı loncaya o adamı sen deyil Dolayısıyla senin karışma hakkın yok O charda en ufak bi terbiyesizlik gören olduysa söylesin Veya O charda kmseyi rahatsız ettiysem söylesin Durduk yere Sorun çıkarıyorsun kafana göre
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ben sölicemi yeteri kadar acık seklde söledm bizi degersiz gören sizsinzkı kurallara uymuosunus.defalarca uyarmama ragmen.. ayrıca kimin loncaya aldıgı önemlımıkı gelp burda bana lafını yapıosun ayrıca sen kmsnkı bnm sayfamda bana yazıosun..ben sana çok söledm ama artk grcekten anladm snn anlayışında sorun var :) bizi kaybetmeyi göze alan sensn bnı bu adamla muhattab ettgn için baska bşy demıorum Kmseye yalvarck halimiz yok kurallara uymayan gider şu saatten snra kmsede umrmzda olmaz ii forumlar
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ve ayrıca sabri tek basına kmseyı almadı biz lonca olarak bütünüz ve herkesin kararyla aldık ve şmdi herkesn kararyla bn burda knusuorum sabrı veya bn hc farketmez...ve bnmle inatlaşma bizim aramızda herkesin herseye hakkı vardr sen kafanı yorma ve sen bnm loncamdakı meseleye karışamazsn daha fazla yüzsüzlük yapma kndini rezil etme ii forumlar..
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yakamozxpaix-Yakamozxroman
Yakamozxokculu
Yakamozxinziva-Yakamozxmasal
Yakamozxşanışer
Yakamozxangel
Yakamozxcloe
Yakamozxraphael
Yakamozxhipo
Yakamozxromantix
Yakamozxbep
Yakamozxefemeih
Yakamozxsonador
Yakamozxsinqa
Yakamozxefsane
Yakamozxfero
Yakamozxvareradm
Yakamozxmoon
Yakamozxemrehan
Yakamozxyaren
Yakamozxferrai
Yakamozxsimqesiz

Lonca Sorumlusu : Yakamozxpaix
Lonca Sorumlusu : Yakamozxİnziva
Lonca Yetkilisi :Yakamozxcloe
Lonca Yetkilisi : Yakamozxefemeih
Lonca Yetkilisi : Yakamozxbep

Loncamızın son güncel listesidir...
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

En kısa zamanda bi toplantı düzenlicez herkez formu takip ederse sevinirim toplatınn yerini ve saatini forumda belirticez arkadaşlar ii forumlar
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
YaKaMoZxSaniSeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YaKaMoZxSaniSeR »

Tabiri CaiZse Şöyle Bir Söz DolanıR Ağzımızda Giden Gitmiştir Bizim için Bitmiştir, Biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir. Ne Gidenin Arkasından Ağlar ne bir kişi için huzur bozarız Sonuçta Biz bir loncayız Bu Zamanda Bu şekilde bir üye yöneticisine davranıcaksa Vahh.. Bizim Halimize..

YaKaMoZxŞaNıŞeR

AnLayana SivRiSineK Saz , Anlamayana Sazı SoKSaN aZ ........
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Loncaya alım sürüyormu ?
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kilitli