ee biz napalım bunuFelipemassa yazdı:Akçe parayla alınacaksa oyunu silmek iki tıklamama bakar bu kadar basit...
Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Senin ne yapıcağın önemli değil kardeşim.Yorumların hepsini okudunmu bilmiyorum ama ben okuyarak bu yorumu yaptığımı söyleyebilirim.Bunu kastederken yorumların çoğunun olumsuz olduğunu dikkate alarak ve bu olumsuz yorumları genel alarak söyledim bu lafı.Ayrıca yorum açık.Sadece sana söylemedimki.Neden alındın?InMyPlace yazdı:ee biz napalım bunuFelipemassa yazdı:Akçe parayla alınacaksa oyunu silmek iki tıklamama bakar bu kadar basit...
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
Desteğe onlarca mesaj atan?
Al işte parası olanın şansı dahada artacak, oyun parasının pekbi önemi kalmayacak, çoluk çocuk şimdiden oyunu bırakacak, bence süper olacak
Al işte parası olanın şansı dahada artacak, oyun parasının pekbi önemi kalmayacak, çoluk çocuk şimdiden oyunu bırakacak, bence süper olacak
http://bit.ly/qM7njk
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Ya Lütfen Adam Gibi bişey Olsun Oyun Dahada Kötüleşmesin
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
+1Grandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Legendxdalgac yazdı:justine yazdı:Teşkilat dışındaki birçok arkadaş oyun parası ile satılsın demiş..
Buna teşkilat oyuncusu destek vermez , veremez , veriyorsa bir anormallik vardır..
Menekşenin 80m ye kadar çıktığı ,en basitinden mavi topazın 30m leri gördüğü , İKV nin en çok bono basılıp piyasaya sahte para sürüldüğü sunucusu Teşkilat tan aklı başında hiçbir oyuncu bunu kabullenmemeli...
Ayrıca reel parayla alınacak akçe de oyun sisteminin dengesini alt üst edecektir.. Eğer ki EMEK sadece Ankarada bir semt adı olarak bilinmiyorsa bu oyunda o madalyaların işe yaraması lazım.. 500 madalyam var hala zırhım yok diyen oyuncunun da yaraları bir nebze olsun sarılmış olur..
Eğer ki reel parayla satışı yapılacaksa ; o zaman ulaşması kolay olmamalı.. Yoksa gerçekten çoluk çocuğun eline geçer.. (Plus paket alımının kolaylaştırılıp , bölge ve klan kanallarında küfürün eksik olmaması gibi sorunlar yaratır..) Reel parayla satılacaksa en az bi 30tl gibi bir fiyattan sürülsün ki her eli yeten alamasın.. Ne demişler atalarımız "Eli yeten tütün içti , ağzımızın tadı kaçtı"
Saygılarla

-Arz !

-Keseriz anam

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
haklısın ama ufak bi nokta hariç. baba parası yiyenler ikvde o kadar çok kiGrandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
destekliyorumCesurzade yazdı:Eğer tahmin edildiği gibi , gerçek parayla çeşitli kombinasyonlar yapma imkanı doğar ise ,Benim gibi oyuna yıllarını verip elle tutulur, gözle görülür hatırı sayılır eşyalar düşürmekte zorlananlar için artı yönde bir yenilik olacaktır. Örneğin , Grup bölgelerine defalarca girip boss kesmeme rağmen henüz karakterimin neteliğine uygun bir nadide veya şaheser düşüremedim !. Kimi kullanıcılar tek seferde en iyi şah eser veya nadide düşürebiliyor ! üstüne üstlük bir kullanıcıya aynı şeheserden defalarca düşme gibi bir griplikte söz konusu !.
Yapılacak yenilik tam netleşmemişken bile bu kadar aşırı dozda tepki bence anlamsız !. Önce görelim yapılacak olan yeniliği,sonra eleştirilerimizi ona göre şekillendirelim.
Artık İKV yönetimi ,güzel çalışmalar yapmak istiyor ,gün geçmiyorki bir yenlik ile karşımıza çıkmasınlar ! Onlara sabır ile destek olmalıyız ki bize en güzeli en doğruyu sunsunlar. Saygılarımla ...

Arkadaşlar bence bu akçe sistemi gerçek parayla olacağını sanmıyorum oyun parası ile alınacak bir sistem diye düşünüyorum buda İkv oyuncularına Plus almaya yönelik bir çalışma olduğu kanısındayım bunun sonunda da plus paket fiyatları yükselebilir veya plus özellikleri arttırılarak daha çok plus paket satılacağını düşünüyorum.
Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
DeathLord yazdı:+1Grandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
coluk cocuk oyunu bırakırsa ikv çöker:)