Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
InMyPlace
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen InMyPlace »

Felipemassa yazdı:Akçe parayla alınacaksa oyunu silmek iki tıklamama bakar bu kadar basit...
ee biz napalım bunu :D
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

InMyPlace yazdı:
Felipemassa yazdı:Akçe parayla alınacaksa oyunu silmek iki tıklamama bakar bu kadar basit...
ee biz napalım bunu :D
Senin ne yapıcağın önemli değil kardeşim.Yorumların hepsini okudunmu bilmiyorum ama ben okuyarak bu yorumu yaptığımı söyleyebilirim.Bunu kastederken yorumların çoğunun olumsuz olduğunu dikkate alarak ve bu olumsuz yorumları genel alarak söyledim bu lafı.Ayrıca yorum açık.Sadece sana söylemedimki.Neden alındın?
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
Desteğe onlarca mesaj atan?
Al işte parası olanın şansı dahada artacak, oyun parasının pekbi önemi kalmayacak, çoluk çocuk şimdiden oyunu bırakacak, bence süper olacak
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

Ya Lütfen Adam Gibi bişey Olsun Oyun Dahada Kötüleşmesin
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

Grandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
Al işte parası olanın şansı dahada artacak, oyun parasının pekbi önemi kalmayacak, çoluk çocuk şimdiden oyunu bırakacak, bence süper olacak
+1
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

Legendxdalgac yazdı:
justine yazdı:Teşkilat dışındaki birçok arkadaş oyun parası ile satılsın demiş..
Buna teşkilat oyuncusu destek vermez , veremez , veriyorsa bir anormallik vardır..
Menekşenin 80m ye kadar çıktığı ,en basitinden mavi topazın 30m leri gördüğü , İKV nin en çok bono basılıp piyasaya sahte para sürüldüğü sunucusu Teşkilat tan aklı başında hiçbir oyuncu bunu kabullenmemeli...

Ayrıca reel parayla alınacak akçe de oyun sisteminin dengesini alt üst edecektir..
Eğer ki EMEK sadece Ankarada bir semt adı olarak bilinmiyorsa bu oyunda o madalyaların işe yaraması lazım.. 500 madalyam var hala zırhım yok diyen oyuncunun da yaraları bir nebze olsun sarılmış olur..

Eğer ki reel parayla satışı yapılacaksa ; o zaman ulaşması kolay olmamalı.. Yoksa gerçekten çoluk çocuğun eline geçer.. (Plus paket alımının kolaylaştırılıp , bölge ve klan kanallarında küfürün eksik olmaması gibi sorunlar yaratır..) Reel parayla satılacaksa en az bi 30tl gibi bir fiyattan sürülsün ki her eli yeten alamasın.. Ne demişler atalarımız "Eli yeten tütün içti , ağzımızın tadı kaçtı"

Saygılarla
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Grandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
haklısın ama ufak bi nokta hariç. baba parası yiyenler ikvde o kadar çok ki :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kralbenim »

Cesurzade yazdı:Eğer tahmin edildiği gibi , gerçek parayla çeşitli kombinasyonlar yapma imkanı doğar ise ,Benim gibi oyuna yıllarını verip elle tutulur, gözle görülür hatırı sayılır eşyalar düşürmekte zorlananlar için artı yönde bir yenilik olacaktır. Örneğin , Grup bölgelerine defalarca girip boss kesmeme rağmen henüz karakterimin neteliğine uygun bir nadide veya şaheser düşüremedim !. Kimi kullanıcılar tek seferde en iyi şah eser veya nadide düşürebiliyor ! üstüne üstlük bir kullanıcıya aynı şeheserden defalarca düşme gibi bir griplikte söz konusu !.
Yapılacak yenilik tam netleşmemişken bile bu kadar aşırı dozda tepki bence anlamsız !. Önce görelim yapılacak olan yeniliği,sonra eleştirilerimizi ona göre şekillendirelim.
Artık İKV yönetimi ,güzel çalışmalar yapmak istiyor ,gün geçmiyorki bir yenlik ile karşımıza çıkmasınlar ! Onlara sabır ile destek olmalıyız ki bize en güzeli en doğruyu sunsunlar. Saygılarımla ...
destekliyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
devilsifa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen devilsifa »

Arkadaşlar bence bu akçe sistemi gerçek parayla olacağını sanmıyorum oyun parası ile alınacak bir sistem diye düşünüyorum buda İkv oyuncularına Plus almaya yönelik bir çalışma olduğu kanısındayım bunun sonunda da plus paket fiyatları yükselebilir veya plus özellikleri arttırılarak daha çok plus paket satılacağını düşünüyorum.

Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Prinssof »

DeathLord yazdı:
+1

coluk cocuk oyunu bırakırsa ikv çöker:)

“Eski Duyurular” sayfasına dön