İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Öncelikle saçma tespit yapan arkadaşı kınıyorum. olaylara uzak kaldım biraz ne yonetıcıs kardeş espri olsun diye yaptım ben onu
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Çok eski bir yönetici olarak susmak istedim. taki mesajları sonana kadar okuyana kadar..
Ama tutamadım kendimi bu kadar haykırışa rağmen...
En başından itibaren böyle bir şeyin olucaği konusunda şüpheliydim ve nihayetinde düşündüğüm gibi çıktı...
Sizce 15 gün boyunca etkinlik olucak ve herkese tek tek e-pin verilicek yok daha neler.. buna çocuklar bile inanmaz...
Yoktur öyle bir sistem.. 15 gün boyunca 100lerce insan giricek hangi birine ne şekil vericeksin bu e-pinleri..
Ve 15 gün sonra verilmesi mantık dışıdır..
Açıkcası e-pin benim için hiç sorun değil oyundan 25m karşiLiğinda aldim,aliyorum..
Ama bu ufak oyunlar ile nereye kadar gidicek bu oyun,Amacınız oyun yaş sinirlaması 18 olsun bunlar yeter bize diyorsanız
Gidelim PAŞAM Gidelim yani..
Kusura bakmayın bu yaptiğiniz gerçekten ayip,Bunları okuyunca Erhan sen böyle demiştin demeyin..
Hatayı kendinizde arayın lütfen..
Son olarak MADTÜRK ve Aburayı özledim demiş bir arkadaşımız... Aburayı bilmem ama Ben MaDTürk`ü gerçekten özledim..
Anlayana..
Beyaz Köşk- CLubber
Ama tutamadım kendimi bu kadar haykırışa rağmen...
En başından itibaren böyle bir şeyin olucaği konusunda şüpheliydim ve nihayetinde düşündüğüm gibi çıktı...
Sizce 15 gün boyunca etkinlik olucak ve herkese tek tek e-pin verilicek yok daha neler.. buna çocuklar bile inanmaz...
Yoktur öyle bir sistem.. 15 gün boyunca 100lerce insan giricek hangi birine ne şekil vericeksin bu e-pinleri..
Ve 15 gün sonra verilmesi mantık dışıdır..
Açıkcası e-pin benim için hiç sorun değil oyundan 25m karşiLiğinda aldim,aliyorum..
Ama bu ufak oyunlar ile nereye kadar gidicek bu oyun,Amacınız oyun yaş sinirlaması 18 olsun bunlar yeter bize diyorsanız
Gidelim PAŞAM Gidelim yani..
Kusura bakmayın bu yaptiğiniz gerçekten ayip,Bunları okuyunca Erhan sen böyle demiştin demeyin..
Hatayı kendinizde arayın lütfen..
Son olarak MADTÜRK ve Aburayı özledim demiş bir arkadaşımız... Aburayı bilmem ama Ben MaDTürk`ü gerçekten özledim..
Anlayana..
Beyaz Köşk- CLubber
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- Leosmontuu16
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
CLubber çok iyi açıklamış. Bende Beyaz Köşk'ün eski bir oyuncusu olarak bu konuya cevap yazacağım.
İlk önce sancak savaşları dedikleri şeye hiç katılmadığımı belirtmek istedim. Çünkü biliyordum böyle olacağını. ikv ekibinin her güzel birşeyin sonunda adilik yaptığını bilmemek için bebek olmak gerekir.
Madenler güncellendi iyi hoş ama bir madenin çıkma süresi 20 dk civarı. Önemli olan yer ise gittiler değerli madenleri en b.... yerlere koydular. Abanoz madenlerini sürülerce akrebin olduğu yerlere koydular. Size soruyorum 20 dk o akreplerde nası dayanacağız? elinde sonunda ölüyoruz. Bir madende beklemekte insanı öldürüyor.
Ve bu oyunda üst düzey yöneticilerin istedikleri kişiye item vermekte serbest olduğunu biliyormusunuz? bir gm arkadaşına şaheser verebilir yada görevlerini yapabilir. İşte bu konuda Knıght Online veya Metin2 ikv yi ezip geçiyor.
Son söyliceğim şey ise Abura ve MaDTürk'ü özledim. Şimdiki gm sıfatı almış çok rahat kişiler oyuna 5 dk girme zahmetinde bulunmuyorlar. Forumdan artislikte üzerlerine yok.
İlk önce sancak savaşları dedikleri şeye hiç katılmadığımı belirtmek istedim. Çünkü biliyordum böyle olacağını. ikv ekibinin her güzel birşeyin sonunda adilik yaptığını bilmemek için bebek olmak gerekir.
Madenler güncellendi iyi hoş ama bir madenin çıkma süresi 20 dk civarı. Önemli olan yer ise gittiler değerli madenleri en b.... yerlere koydular. Abanoz madenlerini sürülerce akrebin olduğu yerlere koydular. Size soruyorum 20 dk o akreplerde nası dayanacağız? elinde sonunda ölüyoruz. Bir madende beklemekte insanı öldürüyor.
Ve bu oyunda üst düzey yöneticilerin istedikleri kişiye item vermekte serbest olduğunu biliyormusunuz? bir gm arkadaşına şaheser verebilir yada görevlerini yapabilir. İşte bu konuda Knıght Online veya Metin2 ikv yi ezip geçiyor.
Son söyliceğim şey ise Abura ve MaDTürk'ü özledim. Şimdiki gm sıfatı almış çok rahat kişiler oyuna 5 dk girme zahmetinde bulunmuyorlar. Forumdan artislikte üzerlerine yok.
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Gene hayal kırıklığı gene hüsran ...Güven kaybetmekten başka bişey değil bu yapılanlar...
o kadar boşa umutlanmışız :S
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Karakter sayısı 1'e indirilince Lathander'in açtığı sancak savaşı konusuna gönderdiğim mesaj.Ne kadar haklı çıktığımı şimdi herkes görüyor sanırım.2 gündür biz kadimi kesmeye çalışıyoruz ama 10 yaşındaki bir çocuk kaçırdığı için kesemiyoruz.Bu çocuğu çok değerli(!) GM'lerimize şikayet etmeyi düşünüyorduk.Ama kusura bakmayın kadimi kaçıran 10 yaşındaki çocuktan farkınız kalmadı.Emeğe saygınız olsun biraz.Saatlerimizi bu oyuna harcıyoruz aldığımız ödül: /nah.Yönetime de benden çok kuvvetli bir /alkış.xFirelifex yazdı:Siz dua edin de o 1 kodu da versinlerKod sadece etkinliğe katılımı arttırmak içindi
Bir bahane üretir onu da vermezler
Şimdi bir hesap yapalım bir günde kaç kişi kod kazanıyor?36.Kaç gün etkinlik olacak?15.Kaç sunucu var?Ankayı saymazsak 7 zaten Ankada topu topu 20 oyuncu var ya da yok
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçasıBeyler siz o 1 koddan da ümidi kesin amaç etkinliğe katılımı arttırmak
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Biz 4 senedir böyle hatalara itiraz ediyoruz.Ve hep de bizi suçluyor yönetim.Bu seferde aynısı olcak biz burda hakkımızı arıyacağız yönetip duyup 1 tane cevap vericek sonrada biz anca bağırıcaz.Nasıl olsa olay unutulacak her olay gibi demi. :evil:
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Resmen salak yerine koyulduk para kazanmaları için oyuncak ettiler bizi orda bişey duyurmuşlarsa vermek ZORUNDALAR hakkımızı istiyoruz.

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
ORHANBEY yazdı:Neden bu kadar olay büyüdü ?
- 6 günde açıklama metnindeki hatayı farketmeyip oyuncuların bu şekilde yönlendirilmesinden dolayı![]()
* Tekrar tebrikler...
*
*

İKV yönetiminin bu ilk yaptığı aymazlık değil, son da olmayacak. Her zaman " plav olmadı çal lapaya " anlayışı hakim. Game Master leri ve kuyrukları böyle, beğenseniz de beğenmeseniz de .
Siz GAme Playerleride bu duruma bağırıp, çağırıp, ağlamayla görevlisiniz başka da yapabileceğiniz bir şey yok, e sizde böylesiniz.
Buralara yazın yazın gazınızı boşaltın. Yarına herşey eskisi gibi olacak, herkes ilk yapılacak etkinlik savaşına katılmak için yine mesaj kanallarından gm lerine beni al, beni al diye yakarışta bulunacak ne de olmasa
Yapabileceğiniz daha iyi bir şey ne yazık ki yok. böyle yığınlara, böyle gm olacak tabiki ne bekliyordunuz.
" Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz "
Siz GAme Playerleride bu duruma bağırıp, çağırıp, ağlamayla görevlisiniz başka da yapabileceğiniz bir şey yok, e sizde böylesiniz.
Buralara yazın yazın gazınızı boşaltın. Yarına herşey eskisi gibi olacak, herkes ilk yapılacak etkinlik savaşına katılmak için yine mesaj kanallarından gm lerine beni al, beni al diye yakarışta bulunacak ne de olmasa
" Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz "