İçerik silinmiştir.iyon yazdı:İçerik silindi .forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Forumda size hakaret/ küfür var ise bize bildiriniz , kısasa kısas yaparsanız sizde ceza alırsınız
[GM]Nocomment
Hanedan Loncası
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
LODOS RUTBE

GERCEKTEN TEBRIK EDIORUM AILENIN NASIL BIR TERBIYE VERDIGI APACIK ORTADA
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
Şunu belirtme gereği buldum bizim loncamızda asla bir cocuk yoktur 25-26 yaşında ınsanlarız bize yapılan bu hareketleri kınıyorum ve doğabilecek sıkıntılardan dolayı hasımlarımızı uyarmak istedim
Arkadaşlar yapılan bu elştirilerden dolayı gercekten özür dileriz
Arkadaşlar yapılan bu elştirilerden dolayı gercekten özür dileriz
TUran AbiniIsrarlarına Ragmen Çar Açmamamın Sebebini Şimdi Anlamışsındır İbrahim Abi Sizin Adını z Kirlenmesin die Çoluk Çolcukla Pek Muhattap Olmayada GErek Yok bundan Böyle ..
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Frosth yazdı:TUran AbiniIsrarlarına Ragmen Çar Açmamamın Sebebini Şimdi Anlamışsındır İbrahim Abi Sizin Adını z Kirlenmesin die Çoluk Çolcukla Pek Muhattap Olmayada GErek Yok bundan Böyle ..
ERTANCIM SEN KIMSEYE ALDIRIS ETME
Biyerlerde birilerine bişeyler göstermek gerekirse ben ve lonca geregini yaparız :twisted: :twisted:
choosensxduygu yazdı:En dandık loncaya uye oluyorsun..Meranda megalara uye ol alırlarsa..OliwercHn yazdı:öncelikle bütün loncanıza iyi günler. dilerim sizi bir kaç kez sordum. aldığım cvp lar çok hoştu.
şimdi asıl konuya gelmek istiyorum.
Teşkilat sunucusunun eski bir oyuncusuyum. bir yıl kadar önce oyunu bıraktım.
adım cihan ve 25 yaşındayım. Loncanıza katılma şartları nelerdir bilemiyorum.
ancak eğer mümkün ise liderinizle konuşmak istiyorum. kısacası ben loncanıza katılarak bu oyuna yeni den meran sunucusunda başlamak istiyorum saygılarımla. en kısa zamanda cvp vermeniz dileğiyle.
CİHAN
Oliwer
Bu ıtem hırsızlarında fazla zaman harcamıs olursun
bana cvp yazmışsın choosensx.
evet yaklaşık bir saattir forumda Choosensxduygu yu okuyorum.
açık konuşmam gerekirse sen adını forumda aratan herkes karekterin hakkında yorum yapabilir.
bana bu loncanın kötü olduğunu daha düzgün bir dille anlatabilirdin. seni tanımıyorum ama baya bir tanınan biriymişsin.
okuduğum kadarıyla o kadarda boş boğaz sana gereksiz işlerden sorumluluk görevi yakışmış anladığım kadarıyla.
bana cvp vermesi gereken kişi Hanedanx lideriydi sağolsunlar bir cvp bile vermediler. canınız sağolsun.
bu arada arkadaşım Choosensxduygu birine hırsız diyerek yücelmezsin. eet kişi gerçekten hırsız sa kanıtlarsın ve kendi yoluna gidersin. ama bakıyorum ki sen onların yolunda gidiyorsun buda bnm sana şüpeyle bakmama neden olur.
fikimi söyledim. yanlış birşey söylediysem özür dilerim. saygılarımla. CihaN
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Lonca: Devgenç
NİCKLERİN ÇOĞUNU TANIYAMADIM AMAAAA BENCE ÇOK İYİ KENDİ HALİNDE AMAÇLARININ BAZILARI GİBİ HAVA OLMADIĞI BELLİ Bİ LONCADIR TEBRİKLER KOLAY GELSİN UMARIM HEP KALICI OLURSUNUZ..
OliwercHn yazdı:choosensxduygu yazdı:En dandık loncaya uye oluyorsun..Meranda megalara uye ol alırlarsa..OliwercHn yazdı:öncelikle bütün loncanıza iyi günler. dilerim sizi bir kaç kez sordum. aldığım cvp lar çok hoştu.
şimdi asıl konuya gelmek istiyorum.
Teşkilat sunucusunun eski bir oyuncusuyum. bir yıl kadar önce oyunu bıraktım.
adım cihan ve 25 yaşındayım. Loncanıza katılma şartları nelerdir bilemiyorum.
ancak eğer mümkün ise liderinizle konuşmak istiyorum. kısacası ben loncanıza katılarak bu oyuna yeni den meran sunucusunda başlamak istiyorum saygılarımla. en kısa zamanda cvp vermeniz dileğiyle.
CİHAN
Oliwer
Bu ıtem hırsızlarında fazla zaman harcamıs olursun
bana cvp yazmışsın choosensx.
evet yaklaşık bir saattir forumda Choosensxduygu yu okuyorum.
açık konuşmam gerekirse sen adını forumda aratan herkes karekterin hakkında yorum yapabilir.
bana bu loncanın kötü olduğunu daha düzgün bir dille anlatabilirdin. seni tanımıyorum ama baya bir tanınan biriymişsin.
okuduğum kadarıyla o kadarda boş boğaz sana gereksiz işlerden sorumluluk görevi yakışmış anladığım kadarıyla.
bana cvp vermesi gereken kişi Hanedanx lideriydi sağolsunlar bir cvp bile vermediler. canınız sağolsun.
bu arada arkadaşım Choosensxduygu birine hırsız diyerek yücelmezsin. eet kişi gerçekten hırsız sa kanıtlarsın ve kendi yoluna gidersin. ama bakıyorum ki sen onların yolunda gidiyorsun buda bnm sana şüpeyle bakmama neden olur.
fikimi söyledim. yanlış birşey söylediysem özür dilerim. saygılarımla. CihaN
Cıhan haklısın son derece ama oyunda benı bulmanı ısterım her konuda yardımcı olmaya calısırız oyunda bul benı HANEDANXBUTCHER
Ayrıca lonca hakkındakı goruslerını tanımadan yapmamanı tavsiye ederım ıyı oyunlar
relaxefendy yazdı:NİCKLERİN ÇOĞUNU TANIYAMADIM AMAAAA BENCE ÇOK İYİ KENDİ HALİNDE AMAÇLARININ BAZILARI GİBİ HAVA OLMADIĞI BELLİ Bİ LONCADIR TEBRİKLER KOLAY GELSİN UMARIM HEP KALICI OLURSUNUZ..
Bi cogumuz eski oyunculardandır kimsenin tavuguna kış demeyız.İyi dileklerin icin cok tesekkürler biz parcalanmayız merak etme RELAXEFENDY
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Yaşın Kaç senınuskurya yazdı:relaxefendy yazdı:NİCKLERİN ÇOĞUNU TANIYAMADIM AMAAAA BENCE ÇOK İYİ KENDİ HALİNDE AMAÇLARININ BAZILARI GİBİ HAVA OLMADIĞI BELLİ Bİ LONCADIR TEBRİKLER KOLAY GELSİN UMARIM HEP KALICI OLURSUNUZ..
Bi cogumuz eski oyunculardandır kimsenin tavuguna kış demeyız.İyi dileklerin icin cok tesekkürler biz parcalanmayız merak etme RELAXEFENDY![]()
Havanız Olmasa Forum Açmazsınız..
Havanız Olmasa Diğerlerıne Özenıp Konu Açmazsınız.
Adam Olsanız Kımseye küfür etmezsınız
Küfürlü içerik silindi / Forum hesabınız daha önce almış olduğunuz cezalarda gös önünde bulundurularak . Süresiz kapatıldı Şimdi Koydum Gediğine Lafı Çıkar bakaLım Adın her neyse
[GM]Nocomment

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/