Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz
Bunun sürpriz olmasını arzu ediyoruz
atabey 25 Kas 2010 20:43
Verilen kod o hesaptaki tüm kullanıcılara hitaben mi olacak Lathander?
Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştrebilirsiniz
Rescuer 25 Kas 2010 20:57
Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
Bir kutu = Sadece 1 karakter değiştirme hakkı mı oluyor ?
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem...
:arrow: Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştirebilirsiniz
Birazcık İpucu Versnız Genşleme Paketinden
Hem bana diyorsun, hem de kendin boş boş konuşuyorsun.
Anlayamadın galiba ? Sürpriz olmasını istiyorlar.. Söylemelerini boşa bekleme..
Sabretmeyi öğrenin biraz
Genişleme Paketi Hakkında Biraz Bilgi Verebirlmsnz
Bunun sürpriz olmasını arzu ediyoruz
atabey 25 Kas 2010 20:43
Verilen kod o hesaptaki tüm kullanıcılara hitaben mi olacak Lathander?
Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştrebilirsiniz
Rescuer 25 Kas 2010 20:57
Çok basit bir sorum olacak, aslında açıklaması yapılmış gibi fakat tam olarak anlayamadım...
Bir kutu = Sadece 1 karakter değiştirme hakkı mı oluyor ?
Yani diyelimki benim 999999999 numaralı Sobee üyeliğime kutuyu aldım, bu kutu ile üyeliğimin içinde XX karakterini mi değiştirebilirim yoksa hem XX hem YY hem GG hem de TT'yi değiştirebilir miyim ? Eğer sadece XX ise gerçekten büyük maddi zararımız olacak, kutu falan her ne kadar indirimli de olsa burası bir sanal dünya ve kimse aniden o kadar parayı yatırmak istemez, şahsen ben istemem...
:arrow: Kodlar tek kullanımlıktır. . Şöyleki ; Fuarda satılan kutularda özel kodlar olacaktır , daha sonra forum üzerinde bir bölüm açacağız , Oyuncumuz istediği zaman bu bölüm üzerinden istediği karekteri değiştirme hakkına sahip olacaktır. 1 kod ile 1 isminizi değiştirebilirsiniz
Birazcık İpucu Versnız Genşleme Paketinden
Hem bana diyorsun, hem de kendin boş boş konuşuyorsun.
Anlayamadın galiba ? Sürpriz olmasını istiyorlar.. Söylemelerini boşa bekleme..
Sabretmeyi öğrenin biraz
çoğu arkadaşım belli bir haksızlık ve hataya kurban gıttıgını dusunuyor ama arkadaslar boyle bır fuar ortamında reklamın en ust duzeyde olacagı bır merkezde bu tıp ufak promosyonların olması en dogal pazarlama metodlarıdır kı bence cok daha fazla opsıyonlar bıle verılebılırdı kı kanatım oyun yonetımı sızlerın bu ıtırazlarınızıda goz onune alarak promosyonu bıle bence dar bır canak ıcınde tutmus.. Sene bır yapılan boyle bır fuar ortamında bellı bır maddı ve manevı emek harcınıyorken bunun karsılıgını almak ıcın yapılmıs promosyonlara bu kadar ıtıraz etmek anlamsız bır cabadır.. Benım tavsıyemkı bende oyle yapıyorum ıstanbulda oturan arkadaslarınız vasıtası ıle 3-5 paket almanızdır bu kadar bu promosyondan faydalanmak ıstıyorsanız.... (kaldıkı oyunda su an oynamıyan bır fert olarak stokla dursun mantıgı benımkı )..........................Saygılarımla..............................................
Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Öncelikle fuara katılacak oyunculara böyle bir jest yapmanızdan ötürü teşekkür ediyorum.Son 2 fuarda ordaydım gerçekten güzel etkinlikler düzenlendi.Bu sendede benzer ilave süprizler mutlaka olacaktır diye umuyorum. Çoğu oyuncu arkadaşımız bu konuya isyan etsede "İstanbul da oturanlara ayrcalık tanıyorsunuz." desede ben şehir dışından işlerimi programlayıp gelebiliyorsam aralarından gelecek samimi arkadaşlar bulabileceğini düşünüyorum.
Asıl sormak istediğim şey;
Oyun içerisinde bazı arkadaşlarımız bu nadide kutuların ticaretini yapmak yada oyun parası ile satmak isteyecektir.Tabiki aralarında kötü niyetli olanlarda olacaktır.
**Bu şifrelerin oyun parası ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
**Bu şifrelerin gerçek para ile ticaretini yapmak yasak mıdır?
**Başka bir sorum ise fuarda düzenlenecek süpriz etkinlikler hususunda iştahımızı kabartmak amaçlı ve hazırlık yapabilmemiz için bizleri birazdaha bilgilendirebilir misiniz?
**Eğerki etkinlik yapılacak ise standınızda geçen sene kurulmuş olan pc ler ile kendi karakterlerimizle mi savaşacağız yoksa yine sizin bizlere vereceğiniz karakterlerle mi savaşacağız?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Pazar günü ikv sevenler ile görüşmek dileği ile...
Ticaret ile ilgili sorunun yanıtını sözleşmenin telif ile ilgili maddelerinde bulabilirsiniz.
Fuarda turnuvalarımız olacaktır. Turnuvalarda bizler tarafından oluşturulan karakterlerle mücadele edeceksiniz. Tabi ayrıca etkinlik harici zamanlarda kendi karakteriniz ile sunucuya girebilme fırsatınız olacaktır.
Ayrıca farklı sürprizler sizleri bekliyor olacak
Selamlar;
Umarım bu cevap fırsat düşkünü aklı hinlikten başka bir şeye çalışmayan oyunculara karşı yeterli olur. İnşallah fuarda Lonca sisteminin aktifleştirilmesi gibi bir müjdeyide bizlere verirsiniz. Zira sahte çarlarla ortada gezinenlerede bir engel olmuş olur.
Pazar günü görüşmek dileği ile..
Lonca liderimize not: Lider bizi boğazda balığa götür..... :twisted:
SAMILBEY yazdı:çoğu arkadaşım belli bir haksızlık ve hataya kurban gıttıgını dusunuyor ama arkadaslar boyle bır fuar ortamında reklamın en ust duzeyde olacagı bır merkezde bu tıp ufak promosyonların olması en dogal pazarlama metodlarıdır kı bence cok daha fazla opsıyonlar bıle verılebılırdı kı kanatım oyun yonetımı sızlerın bu ıtırazlarınızıda goz onune alarak promosyonu bıle bence dar bır canak ıcınde tutmus.. Sene bır yapılan boyle bır fuar ortamında bellı bır maddı ve manevı emek harcınıyorken bunun karsılıgını almak ıcın yapılmıs promosyonlara bu kadar ıtıraz etmek anlamsız bır cabadır.. Benım tavsıyemkı bende oyle yapıyorum ıstanbulda oturan arkadaslarınız vasıtası ıle 3-5 paket almanızdır bu kadar bu promosyondan faydalanmak ıstıyorsanız.... (kaldıkı oyunda su an oynamıyan bır fert olarak stokla dursun mantıgı benımkı )..........................Saygılarımla..............................................
Kesinlikle katılıyorum. Bu tamamen bir fuar organizasyonu ve ayrıcalığı. Hertürlü fuarda böyle etkinlikler ve promosonlar olur. Fuar standında %40 indirime girmiş bir ürünü görüp almayıp sonra mağzasına gidip yine aynı fiyattan almak istemek gibi bir durum söyledikleriniz. Sonuç itibari ile ticari bir organizasyon onlarda satandlarına daha fazla müşteri çekebilmek adına böyle bir promosyona gitmişler bunu çok görmemek lazım. Bende gidemeyecek olanlardanım ama bir şekilde almaya çalışacağım alamazsamda sonunda ölüm yok. Bu duruma Beta charı olanlarında itiraz etmeye hakkı yok bence, sonuçta oyunun eskilerinden biri isen zaten seni tanıyan tanır. İlla Beta chara sahip olman bir sükse olmamalı.
Şu noktaya iyi değinilmiş. Meşhur emek hırsızları. Bu durum onlar için bulunmaz bir nimet olacak en azından önceden çalıntı charı görünce alışverişi kesebiliyorduk şimdi öyle bir şansımız kalmayacak. Yönetim zaten çalınan charları (aktarım yolu ile) tespit ve mailleri yollanamsına rağmen çözüm bulamazken bundan sonra hepten allak bulak olur.
Bir arkadaşın youmu çok güzeldi zamnında 3 dk savaştık diye bize epe verdiler kimse itiraz etmedi oyun dengesini direk etkileyecek bir durum (isim değişikliği) olmamasına rağmen buna neden bu kadar isyan edildi bence çok haklı. Asıl itirazınız oyun dengesini bozacak maddi yardımlara olmalı. (birde o hatıra epe neden el değiştirebiliyor onu anlamış değilim)
Peki Amenna Tamm Her dediğinize tamam Dedik . İYi güzel düşündünüz güzel oldu tebrikler.
ben şanlıurfadan kalkıp gelemesem de fuara istanbuldan tanıdıklarla Konusup aldırtmayı düşünüyorum
diyelimki Aldım. ben orada olamadığım için genişletme paketinden filan haberdar olamicam Bu konuda bir açıklama yapılcakmı resmi sitemizde görüntülr yayınlancak mı
-evet yayınlanacak / Fuardan ne kadar sonra?
-Hayır yayınlanmıcak / yine zarardayız be nacco
Lathander yazdı:GameX'e katılamayan oyuncularımızı da unutmayacağız
Onlarla da oyun içinde güzel bir sürprizimiz olacak
Reklamlardan sonra
Çok teşekkürler... Harikasınız.. Böyle birşey olmasını bekliyordum zaten
Oyun içinden kastınız sanırım Genişleme Paketi olacak gibi ?
Ama sanırım Fuar'a gidemeyenlere özel olacak bu sürpriziniz ? Meraklandım şimdi :lol: