Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: Karaköy Geliyor :)
Güzel tespit. Teşekkürler..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
viewtopic.php?f=46&t=43937&start=0
Genişleme Paketi hakkındaki görüşleri, yorumları, tartışmaları tek bir konu altında açmak istedim...
Bu forum üzerinden devam edelim istersen
Genişleme Paketi hakkındaki görüşleri, yorumları, tartışmaları tek bir konu altında açmak istedim...
Bu forum üzerinden devam edelim istersen
2009-2013
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Genişleme Paketi ile ilgili çok özel görüntüler GameX Fuar'ında olacak ..PisKoPoS yazdı:ya yeni genişleme paketi tanıtılacak denilmiyorumu kücük bir şey değildir bu kesin... eminim olun bu yeni seviyeler olablir...
Paketin içinde neler olacağı sürpriz..
2009-2013
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Öğrendiğim kadarıyla yeni bölgenin İsmi Karaköymüş
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Görüntüler diyor demek ki yeni bi mekan geliyorJouRney yazdı:Genişleme Paketi ile ilgili çok özel görüntüler GameX Fuar'ında olacak ..PisKoPoS yazdı:ya yeni genişleme paketi tanıtılacak denilmiyorumu kücük bir şey değildir bu kesin... eminim olun bu yeni seviyeler olablir...
Paketin içinde neler olacağı sürpriz..
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
Yeni Bölge geleceği henüz kesin değil. Ama gelebilecek bölge adları ;yusuferkam yazdı:Öğrendiğim kadarıyla yeni bölgenin İsmi Karaköymüş
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
Karaköy,Çemberlitaş
2009-2013
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
zaten tanıtım resminde 7 tane soru işareti var!
karaköyde 7 harfli bir kelime !
kulede bi ipucu olabilir tabi!
karaköyde 7 harfli bir kelime !
kulede bi ipucu olabilir tabi!
http://bit.ly/qM7njk
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
anaa messi lan 
gerçekten çok dikkatlisiniz ben hiç bakmadım okadarına
ama görünüşe göre karaköy olabilme ihtimali daha yüksek ipuçlarını birşeytirdiğimizde karaköy çıkıyor 
gerçekten çok dikkatlisiniz ben hiç bakmadım okadarına
DediklerinixDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı.![]()
Tadını çıkarırsınız umarım.
viewtopic.php?f=46&t=43937&start=0
Buraya yaz. Burdan devam edelim...
2009-2013
Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
2009-2013