TILSIMIN İLK ÇARLARI
Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI
Arkadaşlar tılsımın ilk açıldığı günden 39 olana kadarki resimlerimi buldum. ordanda az çok görürüz kimler vardı hatırlarız unuttuklarımızıda. ama onları ayrı bir konu olarak mı açayım yoksa buraya mı ekleyeyim çünkü resimler biraz fazla cevapla zor olur gibi
Kendimi Öldürüp İntihar Süsü Vereceğim...!
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Systems yazdı:Arkadaşlar tılsımın ilk açıldığı günden 39 olana kadarki resimlerimi buldum. ordanda az çok görürüz kimler vardı hatırlarız unuttuklarımızıda. ama onları ayrı bir konu olarak mı açayım yoksa buraya mı ekleyeyim çünkü resimler biraz fazla cevapla zor olur gibi
Ayrı bir konu olarak açarsan daha etkili olur...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Açtım yeni konu olarak arkadaşlar, resimlerin içinde kendini bulan olacak mı bakalım
Konu Linki:
viewtopic.php?f=31&t=65240
Konu Linki:
viewtopic.php?f=31&t=65240
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamünaleyküm.
Bu konuyu açarken düşüncem tılsımdaki ilk çarları ve oyuncuları yad ettirip, isimlerini pano ana sayfasına hatıra olarak sabitlenmesini sağlamaya çalışılmasını istemekti. Konu gerçekten çok alaka gördü ama bir türlü benim niyet ettiğim hedefe yönelmedi. Kimbilir ben hatırlattım belki bir kardeşim başka bir aman başka bir konu ile gündem yaparsa belki buda olur. Sunucumuzun ilk çarları ve ilk oyuncuları pano ana sayfasında sabit konu olarak dururlar.
Bu konuyu açarken düşüncem tılsımdaki ilk çarları ve oyuncuları yad ettirip, isimlerini pano ana sayfasına hatıra olarak sabitlenmesini sağlamaya çalışılmasını istemekti. Konu gerçekten çok alaka gördü ama bir türlü benim niyet ettiğim hedefe yönelmedi. Kimbilir ben hatırlattım belki bir kardeşim başka bir aman başka bir konu ile gündem yaparsa belki buda olur. Sunucumuzun ilk çarları ve ilk oyuncuları pano ana sayfasında sabit konu olarak dururlar.

[right]Arif YAMAN[/right]
Aslında cokta uzaklasmamıs amacından konu, herkes ilk günlerdeki charları yazıyor hatırladıkca. hatta bende resimleri ekledim ordanda bakabilirsiniz sohbet edenler kısmından ilk günden 1. haftanın sonuna kadar olan kisilerin geneline.
Tekilla
Şakacı
eczmurat kp cılgını kımı gorseydı dalardı kendısı o zmanlar
Pehlıvan
Sonhakan
delikanlım
Redalert
Sarısaltuk
alloha
rıdfalfal kazaya kurban gıtmıstı bırılerı onu oyunda cok bunaltmıstı oda nevı var yok es dosta bırakarak oyunu bıraktı neden dıyıceksenız kendısıne ve aılesıne kufur edılmıstı
Kazkafası bu car o kadar eskı sayılmaz ama nıkı komıktı oyle aklımda kalmıs:D
lexmark bana sende su su materyaller varmı dıyordu aramız ıyıdı dostlugumuz vardı kendısıyle sonra bıgun kayboldu:D
tarkan bana sormustu ıtemlerın ne bunlar ıste yansıtmıstım ona bunlar gorev ıtemlerı bende gorevler bıttımı zaten oyundakı amacın bıtıyor sanıyorum oyun gorev ıtemlerınden olusuyor dıye dusunuyordum sadece:D bana sormustu hıc tıcaret yapmıyormusun bende o ne demıstım nasıl yapılıyor dıye:D
benle zaftun beraber gorev yapıyorduk o aralar kan orumceklerde gorevımız bıtmıstı sonrada guven gelmıstı labıye benden yardım ıstemıstı kan orumcegı gorevım var dıye o zmanda ben ona yardım etmıstım hafızamda kalmıs ben o zmanlar bu çarı kullanmıyordum savascı car acmıstım bu çarı kardesım kullanıyordum zorla oyuna yonlendırdı benı gel oyna guzeldır eglencelıdır dıye ozamnlarda ben ogame oynardım sonra sıkıldım ogameden gırdım oyuan kaptırdım kendımı ogundur bugun dahada oyundayız
bunlarda eskılerden
hatırlarsanız arkadaslar
Şakacı
eczmurat kp cılgını kımı gorseydı dalardı kendısı o zmanlar
Pehlıvan
Sonhakan
delikanlım
Redalert
Sarısaltuk
alloha
rıdfalfal kazaya kurban gıtmıstı bırılerı onu oyunda cok bunaltmıstı oda nevı var yok es dosta bırakarak oyunu bıraktı neden dıyıceksenız kendısıne ve aılesıne kufur edılmıstı
Kazkafası bu car o kadar eskı sayılmaz ama nıkı komıktı oyle aklımda kalmıs:D
lexmark bana sende su su materyaller varmı dıyordu aramız ıyıdı dostlugumuz vardı kendısıyle sonra bıgun kayboldu:D
tarkan bana sormustu ıtemlerın ne bunlar ıste yansıtmıstım ona bunlar gorev ıtemlerı bende gorevler bıttımı zaten oyundakı amacın bıtıyor sanıyorum oyun gorev ıtemlerınden olusuyor dıye dusunuyordum sadece:D bana sormustu hıc tıcaret yapmıyormusun bende o ne demıstım nasıl yapılıyor dıye:D
benle zaftun beraber gorev yapıyorduk o aralar kan orumceklerde gorevımız bıtmıstı sonrada guven gelmıstı labıye benden yardım ıstemıstı kan orumcegı gorevım var dıye o zmanda ben ona yardım etmıstım hafızamda kalmıs ben o zmanlar bu çarı kullanmıyordum savascı car acmıstım bu çarı kardesım kullanıyordum zorla oyuna yonlendırdı benı gel oyna guzeldır eglencelıdır dıye ozamnlarda ben ogame oynardım sonra sıkıldım ogameden gırdım oyuan kaptırdım kendımı ogundur bugun dahada oyundayız
bunlarda eskılerden
hatırlarsanız arkadaslar
-
- FareAdam Düşmanı
tılsım acıldıktan bi süre sonrabasladım ilk çarım (Serserixemre) savaşçı çarımdı onu 46 lvl e kadar kastım ondan sonra saygı duydugum abimin de oldugu (Dostx) loncasına katılınca o çaro kasmayı bıraktım (Dostxemre) çarımı kastım en eskilerden biri (Asiusta) diye bilirim (Volkan) adlı bi şifacı vardı onu da çok iyi tanırım ya eskiden 50 yasından büyük olan kişiler de oynuyordu o zaman daha zevkliydi oyun
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

beyler inanın duygulanıyorum şu eskileri hatırlarken
plus paket 12 TL di alıordn 1 ay raad sın
plusunda şeinde deilim ama er meydanına kadar herşey iyiydi er meydanından sonra oyun bitti 
sevgilerle Imerthan
bu arada aklıma gelenler
Zaftun
Xenginbey
Siberyus
Enter
Güzelkız
Öğretmen
Sarısakal
sevgilerle Imerthan
bu arada aklıma gelenler
Zaftun
Xenginbey
Siberyus
Enter
Güzelkız
Öğretmen
Sarısakal
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Bu eskileriN konusu değiL de Arkadaşları eski sayan liste olmuş be 
Hüso şuraya fotulu eski listeyi koyda öğrensinler kımleR eski kimleR yeni
Kimler kimin eski oldunu daha iyi biliyoR..
Neyse bu konu acmış kendını SaygılaR... Çığlıkx
Hüso şuraya fotulu eski listeyi koyda öğrensinler kımleR eski kimleR yeni
Kimler kimin eski oldunu daha iyi biliyoR..
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx