ferhat a Muhaha :lol: :lol: :lol:
Bundan sonra bana abi demessen seni s... :lol: :lol: :lol:
senı s...... devam devamını nıye getırmedın acaba RoA da kalıye dusuor oktay dıkat et bunlara
Hercüles ve Ferhat yakın arkadaş oldugu ıcın boyle söylemiş. RoA nın kalitesiyle bi alakası yok.
Yakın arkadaşlığı ve samimiyeti söz konusu olsa da dışa vurumu böyle bir ortamda gerçekleşmişse ve böyle bir tepki çektiyse; kalite denen kavramın RoA tarafından tekrar gözden geçirilmesini, acizane tavsiye ederim.
Vay arkadaş böle arkadaşlarımız kaldımı aramızda kızılbey sevdim seni Kalite kaliteyle saglanır . 2 katile ürünleri 1. katile gibi göstermekle kalite olunmadıgı gözler önünde RoA 1. kalite degil toplama 2. kaliteli malzemeden yapılmıştır . Temeli saglam atılmış daha sonradan kullanılan malzeme kalitesizdir Toplama olmayan kaliteli oluşumlar istiyoruz . Herşey temiz bir ikv için Bu arada leonar oktay dikkat et demişsin ya oktay 1. kalitemi 2. kalitemi sormak lazım
ferhat a Muhaha :lol: :lol: :lol:
Bundan sonra bana abi demessen seni s... :lol: :lol: :lol:
senı s...... devam devamını nıye getırmedın acaba RoA da kalıye dusuor oktay dıkat et bunlara
Hercüles ve Ferhat yakın arkadaş oldugu ıcın boyle söylemiş. RoA nın kalitesiyle bi alakası yok.
Buda pek geniş bir arkadaşımız nerdeyse utanmasa ki utanması yok biliorum adam haklı diycek . Dedimya 2. kalite ürünleri 1. kalite gibi göstermeye çalışmak olmuo RoA nın kuralları yokmu ? RoA bu gibi davranışlara ön ayak olma yerimidir birde altında RoA etiketi var ben sana deil topluluguna bakarım ki o topluluguda tanıyayım
bir kez daha diyorum O fotograflar loncamı karalamak amaclı konulmuş o fotograflar 2008 yılında çekildi 2009 da faceye konuldu facem bloke oldu ben dahi giremiyoırum BURDA KENDİMİ kmseye ispatlama gibi bir Sorunum yok ama Herkez kendini bilsin benim yaşım 17 fazlasını kmseye demedim o fotograflar 15 yaş fotograflarım
ben ne oyuncular goRdum 30 40 yasında ama adam yok ıcınde sırf destek ekıbıne gırdı dıye pesınde kosan onca yalakası oLdu, biz ise dikine qıttık herkes bızım ıcın aynıdır 30 40 yasında odun vardı oyunda bılen bıLır nıck yazmayım ne oyuncular gorduk 10 15 yasında o 40 yasındakı odundan daha adam yasın bı onemı yok 17 yasındayım. burası sanal ortam kımsenın kımseyı yasıyla sınayamaz.. ReaL ortam oLsa herkese saygım yasına gore oLurdu kımın ne oLdunu nerden bılecez Ankaraya gelın saygımızı gosterelım odun nıcKLı 40 yasındakı oyuncuyu hala beklıorum ankaraya daha cok gelecek vardı hala gelmedı acık adresımızı verdık Ankara-19 mayıs stadyumu Maraton tırıbun -Genç Güçlüler gurubu PuRsakLarlı Güçlüler
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
Sevinen arkadaşlar olabilir bu bnm icin sorun diil zaten şu dkka örendim ihrac edildiğimi. O yüzden itiraz da etmiycem ancak RoA da tanıdığım arkadaşlar zaten tanıdıktır hep samimiyetimiz olacaktır. O yüzDEN Lonca adına yapılan karalamalar icin cevap vermiyorum herkese k.g Ensonxleonar ben en azından gidip te yazmıorum senin ne kadar kişiliksiz olduğun oyundan belliydi ettiğin kfrlerde belliydi. Ferhat k.b kardesim zaten samimiyetimiz bellidir. Forumun iyi gecmesi dilekleriyle.
S.a ben XENZİA adlı kulanıcı ben loncanıza baş vurdum ama olumlu yad olumsuz bir cevap almadım . kendimi kısaca tanıtıyım benim adım yiğit 25 yaşındayım Eskşihirliyim
atabey yazdı:Hercüles-Türkxşifa loncamızdan ihraç edilmiştir. Bu tür davranışların tekrarı olmaması dileklerimle.
Yol geçen hanında böyle davranışların olması her zaman mümkündür . RoA da pimi çekilmiş birde bomba vardır o patladıgı zaman işte o zaman esas dalga konusu olcaktır RoA ve onu oraya dayatmayla alan kişi
kerim73 yazdı:Sevinen arkadaşlar olabilir bu bnm icin sorun diil zaten şu dkka örendim ihrac edildiğimi. O yüzden itiraz da etmiycem ancak RoA da tanıdığım arkadaşlar zaten tanıdıktır hep samimiyetimiz olacaktır. O yüzDEN Lonca adına yapılan karalamalar icin cevap vermiyorum herkese k.g Ensonxleonar ben en azından gidip te yazmıorum senin ne kadar kişiliksiz olduğun oyundan belliydi ettiğin kfrlerde belliydi. Ferhat k.b kardesim zaten samimiyetimiz bellidir. Forumun iyi gecmesi dilekleriyle.
Profesyonellikten uzak bir lonca yapısını görüyoruz . RoA sizlere çok güsel örnekler teşkil etmekte izleyerek yapıp veya yapmıycaklarınızı görebilirsiniz . Samimiyetle kurulan veya bu yönde üye seçen bir oluşum çökmeye sürünmeye mahkumdur şu anda oldugu gibi bu yolu RoA ya açan sorgusuz sualsiz arkadaşlarını samimi arkadaşlarını RoA ya sokarak bu yola öncülük edenBeberuhiye tşk bir borç biliriz