Kardeş kusura bakmayın size basvuru formunu kardeşim göndermiş ve loncaya almııssınız ben loncanıza gelmek istemiyorum onun adına özür dilerim kusura bakmayın loncalara katılmak istemiyorum bir zahmet lon c adan fast cenzgizhanı çıkarın üye listesinden
.................................................06 /10 /2010 .......................................................... Tarihinin en son Güncelidir alımlarla güncelleşecektir.
BURADA GÖRDÜKLERİNİZ DIŞINDA Kİ KİMSE LONCAMIZDAN DEĞİLDİR...
Bu saatten sonra loncamıza SON 4 şifacı alınacaktır Büyü alımlarımız SON 1 kişidir baş vuru için bana özelden ve buraya mesaj atınız (ikisinede)
SON 1 BÜYÜCÜ + 4 şifacı alınacaktır ...
LONCAMIZ YAZ TATİLLERİ ÇOK GİRMEKTEDİR hafta sonrarı lonca başkan ve yardımcının çarlarını görebilirsiniz Göremiyede bilirsiniz ama Yaz tatilleri Herkez girmektedir... LONCAMIZA en çok yaz tatilleri yardım edilir...LONCAMIZ lodostur... yaş sınırı + 15 dir.
ANA SAYFADAKİ KIURALLARDANDA ÖRENEBİLİRSİNİZ... İYİ FORUMLAR... .
.
.
.
.
.
.
.SON 1 BÜYÜCÜ + 4 şifacı alınacaktır ...
ARKADAŞLARIYLA ORTAK KULLANILAN KİŞİLER ALINMAYACAKTIR
abdullahbaba27 yazdı:Kardeş kusura bakmayın size basvuru formunu kardeşim göndermiş ve loncaya almııssınız ben loncanıza gelmek istemiyorum onun adına özür dilerim kusura bakmayın loncalara katılmak istemiyorum bir zahmet lon c adan fast cenzgizhanı çıkarın üye listesinden
:ugeek: Millet deliye muhtaç biz akıllıya varya... :ugeek:
spawnjayjay yazdı:Yaş 16
Yaşadıgım Yer : İstanbul / Eyup Sultan
Adım: Mustafa
Soyadım : Kararasul
Oyundakı Karakterimin Adı : xmustafags
Oyunda Geçirdigim Zaman : En Az 2 saat .
Baska Bir Sorunuz Warsa Sorabılırsınız .
şifacı çarla girebilirsiniz karakter adınızı belirleyin kayda geçem