Ben kimseden izin filan istemedim, istememde ... Geçer konuşurum oraya laf olsun diye çağrılmadık ki Alp mesaj atarak orada bulunmamı istedi...
Kaçırdın mı bilmiyorum oradaki malum şahıs Açık bir dille '' lonca liderleri toplantısı değil mi, neden 2 kişi birden 1 lonca adına konuşuyor vs vs ... ) gibi laflar sarfetti
Ne gariptir o zamana kadar sadece kadriye ablayla şahsımın lonca adına konuşması vardı yani sadece biz 2 kişi konuşmuştuk...
Yukarıdada söylediğim gibi eğer bir toplantı planlıyorsan''ız'' Küçük ayrıntılara dikkat edecekseniz.O ayrıntılar büyüyüp de başınızı ağrıtmasın...
Daha fazla konuşmak istemiyorum Benide loncamıda başka kişilerle ve loncalarla karıştırmayın başka lonca ve şahıslara söylenen sözler umurlarında olmayabilir fakat bize yapılan en küçük bir ayıbın dahi ileride cezası vardır
&&TOPLANTI&&
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: &&TOPLANTI&&

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
kasaphasan06 yazdı:Ben kimseden izin filan istemedim, istememde ... Geçer konuşurum oraya laf olsun diye çağrılmadık ki Alp mesaj atarak orada bulunmamı istedi...
Kaçırdın mı bilmiyorum oradaki malum şahıs Açık bir dille '' lonca liderleri toplantısı değil mi, neden 2 kişi birden 1 lonca adına konuşuyor vs vs ... ) gibi laflar sarfetti
Ne gariptir o zamana kadar sadece kadriye ablayla şahsımın lonca adına konuşması vardı yani sadece biz 2 kişi konuşmuştuk...
Yukarıdada söylediğim gibi eğer bir toplantı planlıyorsan''ız'' Küçük ayrıntılara dikkat edecekseniz.O ayrıntılar büyüyüp de başınızı ağrıtmasın...
Daha fazla konuşmak istemiyorum Benide loncamıda başka kişilerle ve loncalarla karıştırmayın başka lonca ve şahıslara söylenen sözler umurlarında olmayabilir fakat bize yapılan en küçük bir ayıbın dahi ileride cezası vardır
malum şahıs dediğin kişi kimdir taşkın ?
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Oyunda müsait bir zaman söylerim geçmiş gitmiş bir olay artık daha da fazla bende sıkmak istemiyorum bu konuyu ... Gerekeni lonca toplantısında yapacağız

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
toplantıda konuşalım taşkın bir hata falan olduysa affola..
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
kasaphasan06 yazdı:Ben kimseden izin filan istemedim, istememde ... Geçer konuşurum oraya laf olsun diye çağrılmadık ki Alp mesaj atarak orada bulunmamı istedi...
Toplantıyı Alp Arkadaşımız düzenledi bizlerde aynı şekilde Rica üzerine katıldık. Amaç belli olduğundan fayda sağlayabilmek adına orda bulunuyoruz.
2. toplantıda yine rica üzerine Sıralama ve yönetimi benim yapmam istendi. Her ne konuşuldu her ne fikir sunuldu ise tek tek not aldım. Sırasıyla Lonca temsilcilerine söz hakkı ve öneri hakkı sunduk tıpkı size sunduğumuz gibi.
Burdaki sıralama konuşmalar karışmasın herkes fikrini söylesin söylenileni herkes rahat şekilde takip edebilsin diye idi.
Ancak yazdığınız bu yazıda görüyorumki hoşnutsuzluğunuz bizden yanada var. Saygı ile karşılıyor.
Bundan sonraki toplantılarda Sadece katılımcı olarak bulunacağımızı Burdan bildiriyorum....
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Senin fikrindir benim ağzımdan senin yöneticiliğine dair bir söz çıkmadı farkedersen...
Güzel giden bir toplantıyı iğrençleştiren o şahısa Organizasyonu düzenleyenlerin yukarıdada belirttiğim gibi '' sen ne diyorsun be kardeşim '' diyememesi beni üzdü o gün organizasyonu düzenleyen kimse artık
Bilemiyorum ya cephe kaybetme korkusundan ya da başka nedenlerden o kişilere '' bazılarımız '' dışında laf söyleyemiyoruz ...
Her neyse yukarıdada belirttiğim gibi 2. toplantıdan sonraki toplantılara katılmadım katılmayacağımda loncamda kim görevliyse ( Ablam görevli herhalde ) o katılacak benim ima ettiğimi iddia ettin düşünceyle görevini bırakmanı istemem ...
Güzel giden bir toplantıyı iğrençleştiren o şahısa Organizasyonu düzenleyenlerin yukarıdada belirttiğim gibi '' sen ne diyorsun be kardeşim '' diyememesi beni üzdü o gün organizasyonu düzenleyen kimse artık
Bilemiyorum ya cephe kaybetme korkusundan ya da başka nedenlerden o kişilere '' bazılarımız '' dışında laf söyleyemiyoruz ...
Her neyse yukarıdada belirttiğim gibi 2. toplantıdan sonraki toplantılara katılmadım katılmayacağımda loncamda kim görevliyse ( Ablam görevli herhalde ) o katılacak benim ima ettiğimi iddia ettin düşünceyle görevini bırakmanı istemem ...

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
kardeşim evimde değilde seyahatte olduğum için her an internete bağlanmam zor oluyor o yüzden katılamıyorum zaten olurda katılamazsam Affola...AlpAykan yazdı:Aleyna Aleyküm Selam / Selamün Aleyküm,Mertkan yazdı:S.a hayırlı sabahlar herşeyden önce... Dün düzenlemiş olduğunuz toplantıya elimde olmayan sebelerden dolayı katılamadım yerime Lonca ikinci başkanımı gönderdim... Toplantıda aldığınız kararları taktir etmiş olup Loncam adına uyulacağına elimden geleni yapacağım.. yaptığınız bu güzel düşünceler için tekrar teşekkür ederim....İyi Forumlar
Mertkan kardeşim , toplantıya verdiğiniz katılım ve desteğğiniz devam etmekte.
Bunun için teşekkürlerimi bildiririm.
Bir sonraki toplantıya , senide beklediğimizi belirtmek isterim.
Çünki , bu topantı sadece Lonca liderlerinin katılacağı bir toplantı olucak.
Alınacak önemli kararlar olucak.
Lütfen sen ve diğer liderler toplantıya katılımda bulunun.
Teşekkürler , iyi Forumlar
Harun bilirsin senle çok tartışmalarımız olmuştur. Karşılıklı birbirimizin kalbini kırdığımızda olmuştur ama birbirimizin yazdıklarını anlamışızdır ona göre cevap yazmışızdır. Yazmadığım bir şey ile ne sen beni itham etmişsindir nede ben seni. Sonunda aynı dili konuşan kişiler olduğumuzdan iyi bir arkadaş olup çıkmışız.
Keza aynı şekilde Hüseyin de öyle, Hüseyin yazınca ben anlamam öyle komün çart curt hikayesinden diye, gülümsedim. Çünkü biliyorum Hüseyini. Komün kelimesine fazla takılma yapılan işin adı bu diye açıklamada yaptım sanırım ikna oldu.
Fakat bu toplantıyı düzenleyen arkadaş biraz embesil. Bana cevap yazıyor yazdıklarımla hiç alakası yok. Keza aynı şekilde forum küfürbazı olan örümcek kafada öyle. Saygızıslığını heryerde gösteriyor.
Dediğim gibi söylediklerimi anlamayan verdiğim selamı sen benim dinime küfür ediyorsun diye algılayan zihniyetle işim olmaz. Tek anladıkları cart curt kelimeleri
buda hoşlarına gittiğinden, çok keyiflendiler 
Kurucuları arasında bulunduğum Mimx grubuna daha önce yapmış olduğum yeni fiyatlar belirleniyor bizlerde ona uymaya çalışalım direktifini yukarıdada yazdığım üzere artık oluşacak arz talep dengesine göre belirleyip ona göre alım satım yapacağımızı duyururum. Şuan aktif 14 - 15 Mimx grubu üyesi zaten olması gereken oyun kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunun dışında alınacak kararlar bizleri bağlamamaktadır.
Saygılar sevgiler.
Keza aynı şekilde Hüseyin de öyle, Hüseyin yazınca ben anlamam öyle komün çart curt hikayesinden diye, gülümsedim. Çünkü biliyorum Hüseyini. Komün kelimesine fazla takılma yapılan işin adı bu diye açıklamada yaptım sanırım ikna oldu.
Fakat bu toplantıyı düzenleyen arkadaş biraz embesil. Bana cevap yazıyor yazdıklarımla hiç alakası yok. Keza aynı şekilde forum küfürbazı olan örümcek kafada öyle. Saygızıslığını heryerde gösteriyor.
Dediğim gibi söylediklerimi anlamayan verdiğim selamı sen benim dinime küfür ediyorsun diye algılayan zihniyetle işim olmaz. Tek anladıkları cart curt kelimeleri
Kurucuları arasında bulunduğum Mimx grubuna daha önce yapmış olduğum yeni fiyatlar belirleniyor bizlerde ona uymaya çalışalım direktifini yukarıdada yazdığım üzere artık oluşacak arz talep dengesine göre belirleyip ona göre alım satım yapacağımızı duyururum. Şuan aktif 14 - 15 Mimx grubu üyesi zaten olması gereken oyun kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunun dışında alınacak kararlar bizleri bağlamamaktadır.
Saygılar sevgiler.
Civra , seni tanımam etmem , bu konuyu tartışma konusu haline getirmeyemi çalışıyorsun bilmem ama , bana hakaret ettiğinin fakındamısın?Civra yazdı:Harun bilirsin senle çok tartışmalarımız olmuştur. Karşılıklı birbirimizin kalbini kırdığımızda olmuştur ama birbirimizin yazdıklarını anlamışızdır ona göre cevap yazmışızdır. Yazmadığım bir şey ile ne sen beni itham etmişsindir nede ben seni. Sonunda aynı dili konuşan kişiler olduğumuzdan iyi bir arkadaş olup çıkmışız.
Dediğim gibi söylediklerimi anlamayan verdiğim selamı sen benim dinime küfür ediyorsun diye algılayan zihniyetle işim olmaz. Tek anladıkları cart curt kelimeleribuda hoşlarına gittiğinden, çok keyiflendiler
Saygılar sevgiler.
<<<<<<<<Yaşım 36 , Adım Alpaslan , Denizlide ikamet ediyorum , evliyim 1 erkek çocuk sahibiyim.>>>>>>>
VArsa benimle ilgili bir pproblemin gel özelime sabaha kadar konuşalım.
HA yok , amacın toplantı ortamını bozmak , moralimizi bozmak filan ise ,
sen giderken bu yollardan ben geliyordum.
Yaşım itibariyle herşeye şahit olmuşumdur.
O yüzden benim le uğraşıcaksan benim seviyeme yükselmen lazım.
Varsa bir diyeceğin gel özele bekliyorum.
Bak güzel kardeşim, seviyen yazdığın yazıda kendini gösteriyor. Her kendini çok bilmiş zanneden gibi yollarda bir oyana bir buyana gittiğindende belli. Şimdi yaşın 36 mış, 37 oldunmu bir kazık daha yedinmi bir b.k bilmediğini o zaman anlarsın.VArsa benimle ilgili bir pproblemin gel özelime sabaha kadar konuşalım.
HA yok , amacın toplantı ortamını bozmak , moralimizi bozmak filan ise ,
sen giderken bu yollardan ben geliyordum.
Yaşım itibariyle herşeye şahit olmuşumdur.
O yüzden benim le uğraşıcaksan benim seviyeme yükselmen lazım.
Varsa bir diyeceğin gel özele bekliyorum.
Sanki ben seni tanıyorumda. Senle ne problemim olacak. Bu forumda sayfalara "günaydın" yazan herhangi bir kullanıcısın gözümde. Benim senin oluşturmaya çalıştığın konuya yapmış olduğum destek yazısını nasıl eleştiri yazısı haline soktuğunu anlamaya çalışıyorum. Destek amaçlı yazdığım bir yazı sonrasında nasıl toplantı ortamını bozmak isteyebilirimki. Hem diyeceksiniz herkesin katılımını bekliyoruz, katılımda bulunanların önerilerinede
bu şekilde cevap yazacaksınız. Günün falında çıkan şakamısınız siz ya.İşiniz zor diyip öyle yapın böyle yapın diyenlere de ihtiyacımız yok çok şükür
Hocam, basitçe yazdığım yazıya şu cevap yazılsa idi problem kalmayacaktı. "Teşekkür ederiz ilginize, bir düşünce olarak aklımızın bir köşesinde herzaman bulunacaktır."
Hocam konuştuğun kişi bu sunucunun eneski Loncalarından Mimx arkadaşlık grubunun başkanıdır. Ne oluşumlar gördüm ben, hiç kimse çıkıpta köstek oldun diyemez. Bırakın oluşumları kötülemeyi beğenmediğim bir konuya olumsuz bir yazıda yazmadım. Mümkün mertebe bilgi ve açıklamalar içeren yazılar yazmaya özen gösteriyorum. Sense kalkmış bana tanımadığın bir kişiye ahkam kesiyorsun. Hocam kimsin sen? Sıfatın nedirki yazdığım bir yazıyı saptırabiliyorsun.
Hacı, yazmaya üşeniyorum. Ben öyle özeli mözeli anlamam, skype den Mimxcivra yı ara arkadaşlara ekle, konuşalım.