İlk resimdeki kişi Beyaz Büyücü.(Genç Bilgililer üyesi)İkinci resimde Kenan,Deli ve 2 adet Centurion var.Yani alâkasız şeyler.Videoda güzel bir savaş sahnesi izlenimi vermek için konulmuşlar ; ama Sirkeci Garı hiçbirşeye gebe kalmayacak da demiyorum.bbknow yazdı:
İşte kukLacı ArkdasLaR ArastıRwaLaRıwa qöRe Ve Forumun Sagında Fare aDam PhiL . 1 Kadın Ve 1 Erkek vaR Sanırım Erkek oLan kukLacı
Burası neresi ?
Çemberlitaş mı geliyor ?
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş mı geliyor ?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
bu çemberlitaş migrat sığınak gibi bir bölgemi olcak ? Herkez onu konuşuyor nasıl bir yer olcak ? :?: :?:
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
1) Çemberlitaş yeni genişleme paketidir.oguzhan98 yazdı:bu çemberlitaş migrat sığınak gibi bir bölgemi olcak ? Herkez onu konuşuyor nasıl bir yer olcak ? :?: :?:
2) Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir. İçerisinde keşfedilecek çok sayıda detay ve altedilmesi gereken çok sayıda "Şef" ve "Usta" düşman bulunacaktır.
3) Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır. Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
4) İkv hikayesi Çemberlitaş'ta tüm heyecanı ile devam edecek, çok zorlu görevler ile beraber, senelerdir kafaları kurcalayan bazı sorular, cevap bulacaktır.
5) Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir. Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.
2009-2013
JouRney yazdı:1) Çemberlitaş yeni genişleme paketidir.oguzhan98 yazdı:bu çemberlitaş migrat sığınak gibi bir bölgemi olcak ? Herkez onu konuşuyor nasıl bir yer olcak ? :?: :?:
2) Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir. İçerisinde keşfedilecek çok sayıda detay ve altedilmesi gereken çok sayıda "Şef" ve "Usta" düşman bulunacaktır.
3) Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır. Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
4) İkv hikayesi Çemberlitaş'ta tüm heyecanı ile devam edecek, çok zorlu görevler ile beraber, senelerdir kafaları kurcalayan bazı sorular, cevap bulacaktır.
5) Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir. Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.
teşekkrler
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
EmirBerkKorkmaz yazdı:3) Teşkilat'ın Yaşayan Ölü Düşmanları (Philotheos ve Muhafızları, Junon ve Muhafızları.)i]
Arkadaşta bunu belirtmek istiyor ya 3. şıkka göre gelirsede labirentte yapılırsa
bbknow yazdı:
İşte kukLacı ArkdasLaR ArastıRwaLaRıwa qöRe Ve Forumun Sagında Fare aDam PhiL . 1 Kadın Ve 1 Erkek vaR Sanırım Erkek oLan kukLacı
Burası neresi ?
bence orası agahın yanı çok benziyor
Kapris yazdı:bbknow yazdı:
Burası neresi ?
bence orası agahın yanı çok benziyor
Agahın 9 lwlik kertenkeleler ve fareadamlar arasındaki tren garında ne işi var ??
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
biz 2. resimden bahsediyoruz
Ben 3. resimden bahsediyordum çok pardon ben kaçıncı resimden bahsediyorum ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
Ukulady yazdı:Ben 3. resimden bahsediyordum çok pardon ben kaçıncı resimden bahsediyorum ..
Peki 2. resimde 9lvllik kertenkele hani ?