İşte gerçek set :)
- Breeze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte gerçek set :)
TebrikLer ama ama burda bunu payLaşmaya gerek yok.Bu biraz görgüsüzLük oLmuş.BunLarın üzerinde setLer gördüm.BunLar artık yavaştan basit geLiyo ,)
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var
Breezex
Kanunxscavanger
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Haklısın olan var olmayan varBreeze yazdı:TebrikLer ama ama burda bunu payLaşmaya gerek yok.Bu biraz görgüsüzLük oLmuş.BunLarın üzerinde setLer gördüm.BunLar artık yavaştan basit geLiyo ,)

hayırlı olsun zırhıda düşürürsün inş.
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
Düşürdüm bile cok oldu teşekkürlerdiscokinq yazdı:hayırlı olsun zırhıda düşürürsün inş.

Süper Set
İnsan neyse o dur. Bir gün insan uzaylıya dönüşemez.
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
Teşkilatın, [Fakir ama Gururlu Genci Lestat (= ]
Ilxlestatxll [49]
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
rapper yazdı:Birşey bilmeyenler yorum atıyorSariyerli yazdı:MykonS yazdı:IxcerenxI yazdı:O meteor olduqundan belkı ıyı setlı ottopsylancet qıbı ıyı bılıosa büyücüyü yatırabılır ama bır savaşçıyı asla yatıramaz fevzı bey savaşçılara hıç bı etkı yapmaz yanı belkı savaşçı ezıq olurda yatırır bılmez savaşçıyı yatırırda fevzı cevo bence fazla bı etkısı yoq onun yerıne elektrık+krıtık yada buz+krıtık yapsın gerçek set ozman olurrapper yazdı:Seninkide güzel ama asıl set Fancy'de (TEŞKİLAT)
Arkadaş Full Fevzi Cevriye + M2 FİZİKSEL SARJLI + EJDER + BÜYÜCÜ ZIRHI
İnanmayanlar Teşkilata gidip bakabilirler
Ottopsylancet ho zırhın darısı başıma bılge cevo set varda ejder yoq bıde 49 lvl olsam xD
fevzi cevriye mi işe yaramaz savaşçılarda fevzi cevriye set kullanmadın sanırım ..
Fevzi cevriye set eskiden olsa savaşçıya iyi vurmazdı çünkü max zırh %60 tı savaşçılarda
Ancak grup bölgeleri gelince gelen yeni yetenek sistemi ile savaşçıların max zırhı %30 oldu
Şuan ben fevzi cevriye + azat cevriye karışık dizdim (Meteoroit + Elektrik Genelde kimse kullanmaz ama harika bi kombinasyon) savaşçıya kritiksiz 2500 3000 arası vuruyorum
Kritikler işe girince 5000 leri buluyorum![]()
Ceren Yok ben inanmam fevzi cevriye kötü diyosan buyur "Welcome to Tılsım" beklerizz![]()
Rapper bilmeyenler derken kimi kastediyorsun :?: :?: Cerenmi , benmi yoksa ogünmü(mykons)
eğer ogün yada beni kastediyorsan kesinlikle """"Welcome to Tılsım Bekliyoruz"""""
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Pek ArtistLik yapmayı sevmem Ama
Bi Resimde ben koyayım
Medi 5 puan He MEdi ile kritigin artıyor demeyin

IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]