[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Konunun ilerleyişine sadece gülüyorum :D

çekememezlik artık nasıl bir hat safhaya gelmişse iftira, fitne fesata vurulmuş iş :)

RoA ile derdim yok diyorsun peki hala bu konuda ne işin var ? RoA'nın yağtığı başarı ve düşürdüğü itemler zoruna gitmiş demek ki :)
Yok cod yazdınız yok devler hediye etti bunlar boş işler, nazar etme ne olur çalış seninde olur :)

Ayrıca bir kişinin derdini anlatmada kullandığı hitap biçimi kişiliğini ortaya koyar, kendini çok iyi tanıtıyorsun :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen GaDDaRLorD »

Burda güzel tartışma sayfası rekabetin yükselişimi diyelim bilmem. Ama şunu bilin derim ( Junon ) ilk kesim Loncanefes kesimidir. Tartışma konusunada gelince. İspatlar.Yetmez ise aynı video ile ispatı vardır. Malum heryerde torpil lazım. Olmayınca olmuyor. Gereksiz yere çamur atmanın bence manası yok bunu hatırlamanızı. Bildiririm.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

Ben ilk önce kişinin yazdıgı yazılara bakarım ona göre Cvp veririm yaşını düşünmem o yazarken Yazdıgı yazılar seviyesini belirler.Şimdi ögretmene bi kişinin hatrına laf etmiyecem...

Fakat Zülfikar Hani biz hic kesememiştik Yanıldıgını 3 resimle kanıtlamışım. Ve bu dogal olarak yanlıs anlama ve İftira gibi şeylere giriyor.. Bu durumda Bize haksız yere İftira yada Yanlıs anlasılmayla dolayı yazdıgın bu yazılardan dolayı özür dilemen gerekli değilmi....Fakat sen bunlara alışkın oldugundan Özür dilemeyi gereksiz görebilirsin..

Şimdi madem ben delikanlı değilim Adresimi isteyen herkese veririm..Delikanlı değilsem buyrun gelin....

Siz Şereften delikanlılıktan ne anlarsınızki bana laf yapıyorsunuz ?
Sizin gibi serseri takımınla muhattap olmam yanlıs... Fakat siz bir kac capulcu buraları boş bulmayasınız diye yazıyorum..
Yoksa siz kimsiniz ki sizin için şurda zaman harcıyım...
Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Merve Aramızda bir sayğı olduğunu düşünüyorum. Selamın hatrımı kalmadı. ?
Kullanıcı avatarı
nuristrong
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nuristrong »

Lonca NEFES Her zaman heryerde sizle çarbışmaya hazır .ROa loncası gecen eme girdi lodoslarda Lonca nefes girdi Skor 15-5 ROA kactı giren adamalr Sirkost Züntikam lalalala Ögretmen

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

aktılar Junon Junon ilk biz kestik. İspatı var inkar eden varsa merve ben GOLGEII silerim
sende kendi çarını. evet ise amenna.Ama gereksiz şeylerle uğraşmayın.
okkes25494
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen okkes25494 »

Oldu kaç kere kenana kesiyoruz hep madalya motorinde bile bir ayakkabı düşmedi bu nedir ? anlaymıyorum adam gidiyo bir kesiyo bir çantada iki item vay bak sen şu şansa pluslulara diyolar yüzde 50 düşme ihtimalı var plusuz 14 kesimde bir şey düşmüyor junona gidiyorlar arkadaşlar ardenerler ardenerler yüzük belki diyolar ilk kesimde çıkmadı ikinciyi kesiyolar yine aynı şey yapılan haksızlıga bir dur densin kimseyide çekememezlik gibi bir şey yok çünkü kimseyi rakip görmüyoruz ki biz :D ama haksızlıga dur densin yeter artık.Yönetici açsın forumu adamı olana item düşecek desin adamı olmayana hiç bir şey yok desin biz boşu boşuna 4 saatlik yol çekmeyelim

SAYGILARIMLA

LONCA NEFES
Resim

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey
Kullanıcı avatarı
Spongebob
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spongebob »

sunucuda bızım kadar kesın yok şu kenanı 1 ıtem vermedi bu şanssızlıkmıdır şimdi..kesim için tbrklr ama o ıtemlern bıze cok daha önce cıkması gerekıyordu oyunun adaletsızlıgımı dıyım bilemedim..Junon kesımıne devm edıcegız ama bi halt cıkmz bize..sizin kadar şanslı degılmıyız acaba??
Umut KILINÇ ( SPoNGeBoB / Geçmişolsun / Hellanimated )
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Allah askına sunlara ne cevap verıyosunuz cekemıyolar basarımızı ılk bız kestık bunuda oyunu yarısı bılıyor.Nefes olarak Junonun ılk bız kesmıs bulunuyoruz yanı neyını cekemıyosunuz ROA sıze dıyorum gelın sızı herturlu ezerız . junonu ılk bız kestıgımızınde bır suru ıspatı var bılen zaten bılıyor bızı . ROA sus ve yerınde otur kasınma kasırlar
XXCEZAXX
hayalxgayya
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hayalxgayya »

Artık konudan elinizi eteğinizi çekseniz çok iyi olucak.Yok torpilliymişisz yok her item bize düşüyormuş.Gerçekleri bilenler bu işin böyle olmadığınıda bilir ;) Ayrıca herkes birbirine laf sokma telaşında bunu da anlamış değilim.Nefes loncası üyeleri orda ilk roa kesti gibi bi ithamda bulunulmadı.siz kestiğinizde foto koyuyursunuz sorun olmuyor biz koyuncamı problem çıkıyor.Azıcık empati yapmayı öğrenin derim.Ve burda şunuda belirtmek gerek ki boş yere kimse kimseyi suçlamamlı herkes bişeyler bildiğini düşünüyor olabilir ama aslında hepsi deryada su damlası kadardır.

Anlayış ve hoşgörü ile...
HaYaLxXxGaYYa,,HaYaLxGaYYa,,Süveyda,,Yakut

“Genel Sohbet” sayfasına dön