Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen Violence »

Weyron loncadan atılmıstır
Tarih:04.07.2010 saat: 05:00

Mehteranxsuskun kardeşimize yapmış olduğu ağır hakaret ve küfür içiren konuşmalarından loncadan atılmıştır.
Yukarıda bellirttiğim tarihten itibaren yapmıs olduğu herhangi bir olaydan loncamız sorumlu değildir.

Saygılar...

Violencexfox - Yakamozxpaix
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Yakamozxemrehan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yakamozxemrehan »

Lonca Başkanı

Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
Yakamozxpaix - SwaT
Yakamozxinziva - Nightmare

Lonca Sorumlusu

Yakamozxcloe - Lollipopx
Yakamozxbep - Fevzıbey
Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan - Nightwalker - Hunxpesimistyle
Yakamozxkanunu - Chatlaqs

Lonca Disiplin Kurulu

Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
Yakamozxşara - Asilxılgın

Lonca Üyeleri

Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxromantix - Elcin
Yakamozxsinga - CARIZMA
Yakamozxyaren - Dafaxyaren
Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
Yakamozxmoon - Rising
Yakamozxtayga - Hazerfenxx
Yakamozxdej - Dejong
Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
Yakamozxbambirik - Bambirik
Yakamozxgregory - Mcgregory
Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
Yakamozxtaft - Monde - Alwen
Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
Yakamozxfrance - Nuit - Zartanyan - Crises
Lilyumxbüyü - Lilyum
Violencexfox - Cihadxmikail - Violence
Şeri - Şerii
Bırkann - Efexmelih - Bepboys
Yakamozxefsane - Legendx
Aksaraylım - Krizantem
LaStMoHiCaaN
Goblinking – Goblinkingxsifa - Goblinkingxsavas
Oneyman
Oğuzist
Yakamozxantepli - Gizemliaşk
Yakamozxapple - Apple
Nevizadegeceleri
ERGENEKONLUYUZ

Yakamozx Loncamızın En Güncel Listesidir...ERGENEKONLUYUZ (Samad) Nevizadegeceleri (Volkan abim) loncamıza yeni katılan arkadaşlardır Weyron'un Loncamızla İlişiği Kesilmiştir...
Ben Düz Bir Kelime Sen Yaşamla Aramdaki Unutulmaz Kafiyesin...
35 ½ KARŞIYAKA 35 ½
Resim
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Violence yazdı:Weyron loncadan atılmıstır

Mehteranxsuskun kardeşimize yapmış olduğu ağır hakaret ve küfür içiren konuşmalarından loncadan atılmıştır.
Yukarıda bellirttiğim tarihten itibaren yapmıs olduğu herhangi bir olaydan loncamız sorumlu değildir.

Saygılar...

Sabri nin Üyeliğimi Çalındı yada Blokemi Oldu???? Lonca Disiplin Kurulu veya Lonca Sorumluları Oyunumu Bıraktı
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

dabbela yazdı:

Saygılar...

Sabri nin Üyeliğimi Çalındı yada Blokemi Oldu???? Lonca Disiplin Kurulu veya Lonca Sorumluları Oyunumu Bıraktı

Bu konuyu herkesin göreceği şekilde yazman yanlış olanlardan yönetim kurulunun haberi var bu yazıyı yazmamı sabri söyledi o yüzden alta Yakamozxpaix yazdım dikkatini çekerim eğer benim bu konuda sessiz kalmamı istiyorsan tamam bundan sonra loncamızın adına gelebilecek bir sözde ben sessiz kalırım..

Ayrıca bi süre oyunda bulunmayacağım düşünmem gereken konular varmıs bu yazıdan sonra anladım...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Konu hakkında benim bilgim var ve yazıyı sercana yazmasını ben söyledim internet explorer da sorun vardı foruma giremiyordum bu konu yuzunden bosuna birbirinizi kırmayın Weyron denen arkadaş yaptıgı agır hakaretler ve küfürlerden dolayı elime gecen fotolar forum ö.m yoluyla kendisine bildirildi ve başarılar dilenip yollarımız ayrıldı aranızda herhangi bir kopukluk olmasın unutmayın loncayı bizler kurduk ama yöneten üyelerimiz bu felsefe ilede yolumuza devam ediyoruz herhangi bir sıkıntısı olan bir üyeyle alakalı mümkün mertebe yönetime bilgi versin ki ona göre izleme sansımız olur ve sunuda unutmayın hiç bir üyemize tevazu göstermicez hatası olanın affı yoktur heleki küfür konusunda asla ayrım yapmam kim olursa olsun elime kanıt geçerse düşünmeden gerekeni yaparız sizlerinde bu konuda hassas davranmasını istiyorum nihayetinde altı üstü bir oyun ama hiçbir küfürün yada hakaretin karsındaki insanı rencide ediceğini düşünürsek nedenli bir zan altında kalabileceğimizi düşünemiyorum bile şimdiden anlayışınız için tşk ediyorum arkadaşlar hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Oyuna girmiyorum şu aralar ama Oneyman gipi pirinin loncamızda olması peni çok rahatsız ediyor pilmenizi isterim açıkçası pu adam maden çekmek için yaptıgı şerefsizlikleri pi pilseniz varya pöyle piri loncamızda pulunmamamlı tek diyecegim şuan pu oyuna agırlıgımı daha sonra koyacagım emin olapilirsiniz teşekkürlerr...

Yakamozxsinqa pide Yakamozxcarizma charımında ismini loncaya yazarsanız azıalrı sen yakamozlardanmısın diye soruyorda

p nin oldugu yerler v nin yanındaki harfdir klavyemde arıza varda anlayışınız için teşekkür ederim..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hayırlara vesile olması dileğiyle başarılar
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Violence yazdı:
dabbela yazdı:

Saygılar...

Bu konuyu herkesin göreceği şekilde yazman yanlış olanlardan yönetim kurulunun haberi var bu yazıyı yazmamı sabri söyledi o yüzden alta Yakamozxpaix yazdım dikkatini çekerim eğer benim bu konuda sessiz kalmamı istiyorsan tamam bundan sonra loncamızın adına gelebilecek bir sözde ben sessiz kalırım..

Ayrıca bi süre oyunda bulunmayacağım düşünmem gereken konular varmıs bu yazıdan sonra anladım...
paix i gördüm Sercan'ım Sözüm Sana Değildi . Sabri ' ninde Sorununu Öğrendim Benim Oraya Yazdıklarımı Kim Üstüne Alınması Gerektiğini Biliyor Merak Etme Sen Ben Sana Özeldende Sölicem Bu Konuyu

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Vandervaart yazdı:Hayırlara vesile olması dileğiyle başarılar
Saol Güzel Kardeşim Teşekkür Ederim Kendim ve Bütün Lonca Adına

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

YakamozxPaix yazdı:Konu hakkında benim bilgim var ve yazıyı sercana yazmasını ben söyledim internet explorer da sorun vardı foruma giremiyordum bu konu yuzunden bosuna birbirinizi kırmayın Weyron denen arkadaş yaptıgı agır hakaretler ve küfürlerden dolayı elime gecen fotolar forum ö.m yoluyla kendisine bildirildi ve başarılar dilenip yollarımız ayrıldı aranızda herhangi bir kopukluk olmasın unutmayın loncayı bizler kurduk ama yöneten üyelerimiz bu felsefe ilede yolumuza devam ediyoruz herhangi bir sıkıntısı olan bir üyeyle alakalı mümkün mertebe yönetime bilgi versin ki ona göre izleme sansımız olur ve sunuda unutmayın hiç bir üyemize tevazu göstermicez hatası olanın affı yoktur heleki küfür konusunda asla ayrım yapmam kim olursa olsun elime kanıt geçerse düşünmeden gerekeni yaparız sizlerinde bu konuda hassas davranmasını istiyorum nihayetinde altı üstü bir oyun ama hiçbir küfürün yada hakaretin karsındaki insanı rencide ediceğini düşünürsek nedenli bir zan altında kalabileceğimizi düşünemiyorum bile şimdiden anlayışınız için tşk ediyorum arkadaşlar hepinize iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum...

YakamozxPaix
Aynen Öyle Sabrim Zor Dönemleri Atlattık Çok Şükür Oyunda En Kritik Dönemleri Yaşayıpta En Az Zarar Gören Loncayız Buda Gücümüzün Bi Kanıtır Artık Loncada Düzen Oturtulacaktır Lonca Disiplin Kurulumuz Oyuna Ağırlığını Koyacaktır Cezaları Hazırlama Aşamasındayız Bu Zman İçersinde Oy Kararıyla Seçilen Ceza Kişi Üzerinde Etkili Olucak ve Uygulanacaktır Büyümek Kolay Değil Heleki Arz Klanı Loncaları İçersinde.... Anlayış Gösteren Herkese Şimdiden Teşekkür Ederim

BeLax Lonca Yönetimi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön