Schweppers12 yazdı:Ad.Soyad:Mehmet Çelik
Yaşadığı Yer:Hatay
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Schweppers(44)
Oyun Hakkında Tecrübesi:Oyun hakkında Tecrübem gerçekten var çünkü benim charım yaklaşık 1 ay önce çalındı Bobbyzzz karakteri 49 seviyeve yanında Bobbyzz49 şifacı Bobbyz49 büyücü ben oyunu 3 yıldır oynuyorum.Ve oyun hakkında tabi ki en iyi ben demiyorum ama tecrübem güveniyorum.
Referans: - ISKOCYALI
oyundakı basarılarım : plus her zaman alırım . ve bu yüzden hep kasılırm.
Neden Fianna: neden fiana ? Çünkü, fian lonca sının beyazköşk 3 yıldır her loncanın iyi yanını kötü yanını gördüm tanıdım kimin seçimi daha güzel yaptğını yada yanlış yaptğini üyelierin arasındaki uyum gördüm. bana en yakın fian geldi bi yandan benim nick önem veririm. "Fian " da güzel bi görünüm veriyor o yanını ve arz olmasını beğeniyorum.lonca da arkdaşlık edinip oyunda düzgün bi çevrem olabileceği en iyi lonca olarak düşünüyorum başı bozukluk yok düzensizlik yok saygı düzen yardımlaşma ve "dürüstlük"özellikle ona güveniyorum...kısacası BU yüzden Fianna...
Ixxreisxxl yazdı:Ad.Soyad:Adem Alikaya
Yaşadığı Yer:Lüleburgaz
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:Ixreisxl(49 savaşçı),Ixreissxl(45 büyücü),Dangerxkaptan(48 şifacı)
Oyun Hakkında Tecrübesi:3 yıldır oyunu oynuyorum tılsımda başladım sonra köşkü seçtim 4 çar kastım biri Mckeyshout bilgisizliğimden dolayı çalındı fakat sonra hırs yapıp her sınıfta karakter kastım.
Referans:Fianxecel (apo)
Neden Fianna:Köşkümüzün en eski ve en sağlam loncalarından biri olduğu için fian loncasını seçtim bazı arkadaşlarım da bu loncada halit,apo,arda,erdem bu yüzden bu loncaya girmek istiyorum ayrıca köşkte artan lodosların sayısını azaltmayı hedefliyorum
Ad.Soyad:Mustafa KAYA
Yaşadığı Yer:Kayseri
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri: SAVAŞÇITUNA (44) tunahanb (49)
Oyun Hakkında Tecrübesi: Betadan beri oynuyorum .
Referans:Sanırım yok
Neden Fianna: Arzın Çocukları klanında sağlam bir lonca arıyorum uzun süredir devam eden lonca arayışlarımda sizi uygun gördüm ve başvurmak istedim ..
Ad.Soyad:Smyrnaonian ( Duck- Seong Shinsie ) Yaş:18+ Yaşadığı Yer: Smyrna ( İzmir ) Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:..[49] , ..[49] , ..[49] ( bu charları Kerem ' e sorabilirsiniz . Burada belli etmek istemediğim charlar . Bildiğiniz gibi cepheler oluşmasın .. ..[39] , Jabura [29] , Smyrnaonian [21] Oyun Hakkında Tecrübesi:Betadan beridir desem , anılar desem .. Daha ne desem Sayısız destek görevi , 500 ' ü geçkin normal görev tecrübesi . Klan savaşları ve tüm Beyaz Köşk medyası hakkında sınırsız bilgi. Dedikody forever . Referans: Kapı kapı gezip referansa yazmak için onay alırdım , şimdi aklıma geldi ama ; ( şu an onayını almış bulunduğum ) Kerem var dederuhi . Yetmez mi hehe :lol: Neden Fianna:Ben hep " bağımsız " kalmayı istemişimdir oyunda . Ama , çoğu arkadaşım eski Hashx lerdendi ve hepsi de Beyaz Köşk ' ün seviyeli , karakterli düzgün ve saygıdeğer ( saygın ) kişileriydi. Canlarım benimmm .. Çoğu ayrıldı , bıraktı oyunu . Ben de bırakmıştım sayılır ama yeniden başladım . İşim gereği git geller olmuştur hep.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Smyrnaonian yazdı:Ad.Soyad:Smyrnaonian ( Duck- Seong Shinsie ) Yaş:18+ Yaşadığı Yer: Smyrna ( İzmir ) Oyundaki Karakterleri ve lewelleri:..[49] , ..[49] , ..[49] ( bu charları Kerem ' e sorabilirsiniz . Burada belli etmek istemediğim charlar . Bildiğiniz gibi cepheler oluşmasın .. ..[39] , Jabura [29] , Smyrnaonian [21] Oyun Hakkında Tecrübesi:Betadan beridir desem , anılar desem .. Daha ne desem Sayısız destek görevi , 500 ' ü geçkin normal görev tecrübesi . Klan savaşları ve tüm Beyaz Köşk medyası hakkında sınırsız bilgi. Dedikody forever . Referans: Kapı kapı gezip referansa yazmak için onay alırdım , şimdi aklıma geldi ama ; ( şu an onayını almış bulunduğum ) Kerem var dederuhi . Yetmez mi hehe :lol: Neden Fianna:Ben hep " bağımsız " kalmayı istemişimdir oyunda . Ama , çoğu arkadaşım eski Hashx lerdendi ve hepsi de Beyaz Köşk ' ün seviyeli , karakterli düzgün ve saygıdeğer ( saygın ) kişileriydi. Canlarım benimmm .. Çoğu ayrıldı , bıraktı oyunu . Ben de bırakmıştım sayılır ama yeniden başladım . İşim gereği git geller olmuştur hep.
Not /color] Büyücü olarak ( büyük ve kapsamlı ) araştırmalar yaptığım ve bu temada çok tecrübeli olduğuma inandığım için " Büyücü " alımları olmasına sevindim .. Bu konuyu da aynı zamanda bir " + " olarak eklerseniz sevinirim . Şahsen , Beyaz Köşk ' te çokça tanılır ve diğer sunuculardan videolarımı izleyenlerse kendi sunucularındaki usta büyücülerin isimlerini Beyaz Köşk ' ün o su şeklinde tanımlarlardı . Hele ki şimdi böyle eklenti paketleriyLe daha da ( kolay ) oluyor galibiyetler , kuşkusuz . 39 olan Şifacım silindi , 3 ay girmediğimden ; fakat , şifacı da açmam da bir sakınca yoktur . Şifacı karakterinde her normal / iyi düzeyde Şifacı kadar bilgim olsa da kendimi geliştireceğime inanıyorum .
Üyeliğin durdurulduğunu şimdi yeni Kerem ' den öğrendim , Yaşar ' cım. Sayfanızı kirtlettiğim için özür dileyerek başlamak isterim bu sebeple söze . Uzun zamandır , lonca olayına karşı ters durdugum için küskünlükler olmaması amacıyla şimdi heyecanlanmıştım biraz . Son günlerde , yaşadığım ihanetlerden sonra ( genelden de anlaşıldığı şekilde ) adeta yakın arkadaşlarımı bile oyunda daha sonra bana kazık atacakmış gibi geliyor . Kendimi her toparladıgımdaysa ve hissetigimdeyse ağlıyorum . Bu aralar Kerem ' e de bahsettiğim gibi biraz birlik , beraberlik ve bütünlüğe ihtiyacım vardı çokça .. O sebeple ; bütün oyunu bırakan eski arkadaşlarımın güvenlerinin hep sonsuz olduğu Hasxh lere adeta sığınmayı yeğlemiştim . ( Ona da söylediğim gibi ) Bunları neden anlatma gereği duyduğumu da bilmiyordum fakat ; bildiğim tek şey şu sıralar hep yalnız olduğum idi . Ya da kendimi çok yalnız hissettiğimdi ..
Hepinizi çok seviyorum ve her geçen gün biraz daha toparlanmaya çalışıyorum . Destek arayışlarımı terbiye etmeye ve kendime yeniden gelmeye , Kerem ' in önerilerine bol bol kulak vermeye çalışıyorum .
Tüm loncanıza sonsuza dek başarılar dilerim ..
Eski bir dost ..Smy . ops:
Dedeğiniz gibi üye alımları bitmiş bulunmakta idi madem 2 başvurumuz var bunları değerlendirelim ozaman Bir süre boyuınca oyunda olamıcağım yalnız bıraz geç olabilir geç olsunda güç olmasın Herkese teşekkürlerimi sunarım .
Smyrnaonian yazdı:Üyeliğin durdurulduğunu şimdi yeni Kerem ' den öğrendim , Yaşar ' cım. Sayfanızı kirtlettiğim için özür dileyerek başlamak isterim bu sebeple söze . Uzun zamandır , lonca olayına karşı ters durdugum için küskünlükler olmaması amacıyla şimdi heyecanlanmıştım biraz . Son günlerde , yaşadığım ihanetlerden sonra ( genelden de anlaşıldığı şekilde ) adeta yakın arkadaşlarımı bile oyunda daha sonra bana kazık atacakmış gibi geliyor . Kendimi her toparladıgımdaysa ve hissetigimdeyse ağlıyorum . Bu aralar Kerem ' e de bahsettiğim gibi biraz birlik , beraberlik ve bütünlüğe ihtiyacım vardı çokça .. O sebeple ; bütün oyunu bırakan eski arkadaşlarımın güvenlerinin hep sonsuz olduğu Hasxh lere adeta sığınmayı yeğlemiştim . ( Ona da söylediğim gibi ) Bunları neden anlatma gereği duyduğumu da bilmiyordum fakat ; bildiğim tek şey şu sıralar hep yalnız olduğum idi . Ya da kendimi çok yalnız hissettiğimdi ..
Hepinizi çok seviyorum ve her geçen gün biraz daha toparlanmaya çalışıyorum . Destek arayışlarımı terbiye etmeye ve kendime yeniden gelmeye , Kerem ' in önerilerine bol bol kulak vermeye çalışıyorum .
Tüm loncanıza sonsuza dek başarılar dilerim ..
Eski bir dost ..Smy . ops:
Öncellikle güzel msjların için teşşkeürler Alper abi biraz bahsetti yalnız ben bu şeyleri sizden duymak isterim oyuna geri döndüğüm zaman Allaha emanetsiniz.
Ahh .. O kaçkın , ne bahsetti çok meraklandım . Ben her alanda çevre edinmekten o kadar hoşlanırım . Jabura adlı ikinci yan charımla o gün henüz 13 lwl iken Meteor Bölgesine dalmıştım . Uzunca ilerledim , savaşçımla . Taa ki o mağaranın giriş kapısında buldum onu . Bir şaşırtmacadır ki; " Arkadaş olalım mı ? " diye sormuştum . Tabi o da hemen arkadaş olunur mu v.s gibi laflarıyla kaçmıştı mağaranın ilerilerine . Yanındaki ( görev grubuydu ) . Sürekli , tanışmacı ve sevecen mesajlarımla sıkıyor , ( biraz da kasten ) ona sürekli dostum , kardeşim şeklinde hitap ediyordum . Bakalım medyacıyız ; " Bu tür platformlarda ; dostluklar nasıl " . Konuma , tema arıyordum o sıralar . O gittikçe ben de gittim . Adeta sabrını zorluyordum . Her önüme çıkanı ; iki kez devirmek zorundaydı , çünkü; ben de peşindeydim . Öleceksin şimdi git buradan dediğindeyse , ondan yorum çıkarmak için biraz daha idealistliğime güç kattım . Dim dik ayaktaydım .. Yoruyordum , pişmanda değildim . Betayla bir char kasmıştım daha öncelerden (e.ö) ama sunucusunu daha çok beğendiğim ve taşındığım Beyaz Köşk ' te de oyundada daha bir tanecik arkadaşım yoktu . O sıralar yeni üyede yoktu . Kiminle arkadaş olabilirdim ki , herkesin çevresi belirlenmiş .. Dayanamamış kendimi hep zor tutuyordum ama bu sefer emindim . Eklemiştim listeme . Ve o gün ; 13 . seviyemle Dev Ana ' ya varmıştım . " Wow " dedim önce ve ilk hatıra fotoğrafımızı çekildim . Adım Jabura idi , herkes o " Cesur " olarak tanıdı . En düşük seviyeyle ilk bu vazifeyi yapan ben olarak geçtim Köşk' ün tarihli tozlu sayfalarına .. Alper ' mi ; o da ben de gece kuşuyduk . Saatlerce , gittiği mekanları takip eder , o uyuyana kadarda konuşmaktan hep zevk aldım . Onun çevresi benim çevrem , onun kavgası benim kavgam oldu . Ondan bile daha çok dost olduğum Munise , onun sevgilisi iken ; ( tüm samimiyetimizi ) bir kenara çekerek Beyaz Köşk ' ün ortasında onu rezil etmekten de çekinmedim , yeni arkadaşlarıyla tanışmaktanda .. İşim gereği ( Dil bilimci ) sayısız memleket dolaşıyorum . Unutuldu gitti elbet . 6 ayda bir çıkıp düştüğüm yoluna hep ( oyuna uğrayarak ) sırf Alper ' i görmek bir kez onu hissetmek için geldim . Nerelerdesin dedi geldiğimde hep ben izah etmekten yorulmuştum , o da beni devamlı hatırlamaktan . Sonraları yine gitmiştim , ama bu sefer beklediğim değildi işte . Ben de gitmiştim o da gitmiş . Geldiğimde sanki tüm Köşk bom boştu . İlk dostum , ilk arkadaşım ( oyunda ) . Adeta ; sessiz bir liman gibi artık Köşk bana . Hem bunlar hem de el kadar çocuktan aldığım ihanetlerden sonra yalnızım evet . Hem de çok ... Sebeplerini de bilmeyen kalmadı . Yinelerim ki ; hep küslükler olmasın diye bir kenara çektiğim Lonca sistemine bir anda ( çok ihtiyaç duydum ) . Neden Fianna sı mı ? Çoğu arkadaşım Hashx lere çok güvenirdi , işte o vakit aklıma kazınmıştı Fianna ; bir ihtiyacım düşerse gideceğim adresi hep Hashx gösteren arkadaşlarımın silinmiş izlerinin arkasından sığınabileceğim başka bir oyun diyarı var mı ?
Yapamam...Korkarım ...
Smyrnaonian .
Ixxreisxxl yazdı:1.ci si Fian loncasına ilk başvurum 2.cisi ise adım ı hırsız a çıkaranların hiçbirinin kanıtı yok hep bu akşam fotoların forumda deyip geçiştiriyorlar kanıt olsun o zaman adın hırsıza çıkmış deyin ben ne yaptım size bu kadar ya bunu anlamıyorum :?
Hala uslanmıyorsun çocuk. 3. başvuru yapışın. Önce lonca tüzüğünü oku ondan sonra başvuru yap HIRSIZ VE KÜFÜRBAZ ALMIYORUZ...