Kader Mühürleri Açık Beta

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Kader Mühürleri Açık Beta

Mesaj gönderen YemeLik »

NaudiR yazdı:
KarakuleGFB yazdı:Bu oyun tarzına yakın Nosgoth yapıldı. Hatta bu oyundan kat kat iyi ama oyunda denge denen şey yoktu. Pvpde bakıyorum kader mühürlerinde becerisiz olmayan andaval ordusu hepsi sanatçımı neydi büyücü sınıfı işte onu alıp adam kesiyor. Sonra oyun çok güzel daha beta oğlum düzelir. Nah düzelir. Bunla aynı tarzda olan square enix gibi güçlü bir firmanın yaptığı nosgoth bile oyuncu azlığından kapandı. Bumu ayakta duracak. Unreal engineyi 3 4 çocuğun eline ver daha iyi oyun yapar. Grafikler hiçte aham şaham değil. Optimize özürlü bir motorla yapmışlar. Halen oyunu övenleri görüyorum. Sadece 3 kişi oyunu oynarsınız. Baktı yönetim oyunu oynayan yok. Kapatır sizde ortada inek gibi kalırsınız. Oyun piyasasını bilmiyorsunuz. 2 3 görev geçilmedi diyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın kardeşim. Hayatında ilk defa ikv dışında bir oyun oynamışsın grafik filan şahane diyorusn. Onlarda tam rezalet. Daha iiyi optimizasyonlu daha iyi grafik veren motorlar varken ucuz basit unreal engine 3 ile oyun yapmışlar.
Tek derdiniz çamur atmak başka bir şey değil. Neyse ben oyunun tam sürüme geçsini bekliyorum o zaman konuşacağım gerekeni buraya.
https://www.change.org/p/t%C3%BCrk-tele ... m=copyLink

yok kanka imza topluyoz.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

YemeLik yazdı:
NaudiR yazdı:
KarakuleGFB yazdı:Bu oyun tarzına yakın Nosgoth yapıldı. Hatta bu oyundan kat kat iyi ama oyunda denge denen şey yoktu. Pvpde bakıyorum kader mühürlerinde becerisiz olmayan andaval ordusu hepsi sanatçımı neydi büyücü sınıfı işte onu alıp adam kesiyor. Sonra oyun çok güzel daha beta oğlum düzelir. Nah düzelir. Bunla aynı tarzda olan square enix gibi güçlü bir firmanın yaptığı nosgoth bile oyuncu azlığından kapandı. Bumu ayakta duracak. Unreal engineyi 3 4 çocuğun eline ver daha iyi oyun yapar. Grafikler hiçte aham şaham değil. Optimize özürlü bir motorla yapmışlar. Halen oyunu övenleri görüyorum. Sadece 3 kişi oyunu oynarsınız. Baktı yönetim oyunu oynayan yok. Kapatır sizde ortada inek gibi kalırsınız. Oyun piyasasını bilmiyorsunuz. 2 3 görev geçilmedi diyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın kardeşim. Hayatında ilk defa ikv dışında bir oyun oynamışsın grafik filan şahane diyorusn. Onlarda tam rezalet. Daha iiyi optimizasyonlu daha iyi grafik veren motorlar varken ucuz basit unreal engine 3 ile oyun yapmışlar.
Tek derdiniz çamur atmak başka bir şey değil. Neyse ben oyunun tam sürüme geçsini bekliyorum o zaman konuşacağım gerekeni buraya.
https://www.change.org/p/t%C3%BCrk-tele ... m=copyLink

yok kanka imza topluyoz.
hahahaha :mrgreen:

Ben de bir imza kampanyası başlatayım: İKV Kapatılsın.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Change.org kendisi hakkında ki ankete yanıt vermiyor şansınızı fazla zorlamayın :mrgreen:
https://www.change.org/p/change-org-cha ... s%C4%B1n-3
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Aslına bakarsak ben oyunu sevmedim sevemedim ikvye devam edeceğim.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

EYUNAL yazdı:Change.org kendisi hakkında ki ankete yanıt vermiyor şansınızı fazla zorlamayın :mrgreen:
Iyi bak
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Rivalxmelodi yazdı:
EYUNAL yazdı:Change.org kendisi hakkında ki ankete yanıt vermiyor şansınızı fazla zorlamayın :mrgreen:
Iyi bak

Yanıt Yenide Olsa Güzel Cevap Verilmiş.

01 Ağu 2014 — Merhaba,

Öncelikle, etkimizi ve nasıl işe yaradığımızı anlatmamıza imkan veren bir imza kampanyası başlattığın için teşekkürler.

Kampanyanda belirttiğin gibi online eylemciliğin insanları pasifleştirdiğine inananlar var, fakat başarılı change.org imza kampanyalarının önemli bir kısmı kendini sokağa taşıyor. Kampanya sayfası ve araçları örgütlenmek için bir cazibe noktası vazifesi görüyor. Online kampanyalar geleneksel kampanya yürütme yollarına bir alternatif değil. Her ikisi de birbirini tamamlıyor. Günümüzde artık biri diğeri olmadan düşünülmüyor. Bu nedenle kampanyalarda “online” ayrımı ortadan kalktı.

Türkiye’de ve dünyada her gün birçok sayıda imza kampanyasının başarıya ulaştığını ve platformu kullanan kişilerin yarattığı inanılmaz değişiklikleri görüyoruz. Bugün tüm dünyada 75 milyon, Türkiye’de ise 3 milyon insan bir şeyleri değiştirmek için bir araya geliyor. Mesela, Reyhan Dağ Derleyen’in başlattığı Change.org/MS kampanyası sayesinde Türkiye’de yaşayan 40.000 MS hastasının hayatı değişti. Kampanya sonucunda SGK şahsen Reyhan’ı aradı ve Plazmaferez tedavisinin yeniden SGK kapsamına alındığını belirtti. Türkiye’de son bir yılda her hafta change.org kullanılarak en az 3 böyle başarı elde ediliyor.

Her ne kadar bazılarımızın güzel bir tatile ihtiyacı olsa da change.org’u kapatmayacağız çünkü yarattığımız etkinin dünyanın her yerinde olumlu değişiklikler yarattığını düşünüyoruz. Hem bu daha başlangıç!
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

Bugün 10 saat erişim problemi olan bir İKV sunucusunu açmayı "Geçici" olarak sanki kısa sürede çözmüşler gibi yanıt veriyorlar ya gülüyorum pc başında :)

Kader Mühürlerinde oynayacak olanlara başarılar.Bu olayı da göz önünde bulundurun da neyle karşı karşıya kalacağınızı en başından kestirin :mrgreen:

IKV bu hallere düşecek bir projemiydi Mevlüt Dinç gittin bak neler oldu.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:
Iyi bak
Yanıttan kastım şudur.
change.org'un amacına göre kapatılması gerekiyordu bir açıklama ile geçiştirme değil (: . change.org da istersen 5 milyon imzaya ulaş yetkili bir site olmadığı için imzaların fazla bir önemi olmuyor
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Hayırlı olsun diyoruz ama sonu felaket ve hüsranla biten yine bir sobee ürünü
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

tutmayacak :)) sadece gülüyorum. İstanbul Kıyamet Vaktine Acilen Ek Paket İstiyoruz!
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön