https://www.change.org/p/t%C3%BCrk-tele ... m=copyLinkNaudiR yazdı:Tek derdiniz çamur atmak başka bir şey değil. Neyse ben oyunun tam sürüme geçsini bekliyorum o zaman konuşacağım gerekeni buraya.KarakuleGFB yazdı:Bu oyun tarzına yakın Nosgoth yapıldı. Hatta bu oyundan kat kat iyi ama oyunda denge denen şey yoktu. Pvpde bakıyorum kader mühürlerinde becerisiz olmayan andaval ordusu hepsi sanatçımı neydi büyücü sınıfı işte onu alıp adam kesiyor. Sonra oyun çok güzel daha beta oğlum düzelir. Nah düzelir. Bunla aynı tarzda olan square enix gibi güçlü bir firmanın yaptığı nosgoth bile oyuncu azlığından kapandı. Bumu ayakta duracak. Unreal engineyi 3 4 çocuğun eline ver daha iyi oyun yapar. Grafikler hiçte aham şaham değil. Optimize özürlü bir motorla yapmışlar. Halen oyunu övenleri görüyorum. Sadece 3 kişi oyunu oynarsınız. Baktı yönetim oyunu oynayan yok. Kapatır sizde ortada inek gibi kalırsınız. Oyun piyasasını bilmiyorsunuz. 2 3 görev geçilmedi diyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın kardeşim. Hayatında ilk defa ikv dışında bir oyun oynamışsın grafik filan şahane diyorusn. Onlarda tam rezalet. Daha iiyi optimizasyonlu daha iyi grafik veren motorlar varken ucuz basit unreal engine 3 ile oyun yapmışlar.
yok kanka imza topluyoz.