GaReZ yazdı:Her Koyun Kendi Bacağından asılır , Buşekilde post kasmanızın bi manası yok yok başka aktivite bulun falan insanlar bu oyundan zevk alıyor oynuyor ve bunu bekliyor herkes kendinizi düşünün siz diğerleri sizi ilgilendirmiyor.
Problem oyun yönetiminden çıkmış bir şey arkadaşım. http://www.ttnet.com.tr/ Tıkla bi geliyor mu ?
Büyük ihtimalle İstanbul'da bulunan TTnet datebasede hizmet gören tüm sitelerde olan bir sorun
Herkes bekliyor burada eleştiri yapmanın yorum yazmanın kimseye faydası yok..
O veya bu sorun neyse bizi ilgilendirmez adamlar TTNET geçince hiçbir sorun kalmıyıcak dedi mi dedi.
O HALDE BUNE?
Ateistler bunuda acıklasın :shock:
Yönetim istifasını isteyen arkadaşlara gülüyorum Her şey sizin istediğiniz gibi olabilse keşke, biri gidip diğeri gelse, sırf siz istiyorsunuz diye. Ayrıca birkaç kişinin de dediği gibi sorun İKV' de değil TTNET'e bağlı olan tüm sunucularda. Yani bu sorun bizim yönetimin elinde olan bir şey değil.
Detay yazdı:Yönetim istifasını isteyen arkadaşlara gülüyorum Her şey sizin istediğiniz gibi olabilse keşke, biri gidip diğeri gelse, sırf siz istiyorsunuz diye. Ayrıca birkaç kişinin de dediği gibi sorun İKV' de değil TTNET'e bağlı olan tüm sunucularda. Yani bu sorun bizim yönetimin elinde olan bir şey değil.
Öyle diyorsunda Oyun Ne zaman acılacak bi saat bile vermıyorlar