Yapamadığınız görevler.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: Herderde,NcaTubiş AzbekleGeliyorum Hakkında !

Mesaj gönderen acarrr »

LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar bu kişiler loncamıza sızarak hırsızlık yapmayı hedeflemiş ama arastırmalarımız sonucu gerçek kimlikleri ortaya çıkmıstır.Tuğba dülger isimli kişinin facebook profilindeki fotoğrafın sahte olduğu,fotoğrafın gerçek sahibinin bulunması ile ortaya çıkmıstır.
Çalıstığını idda ettiği iş yerine yapılan araştırmalar sonucu böyle bir kişinin olmadığı bildirilmiştir.Akabinde bu kişiler loncadan ilişkisi kesilmekle birlkte kendisine sağladığımız materyaller geri alınmıştır.

Sene 2008 de başlayan istanbuloyun maceram uzun süredir tılsımda kuklacıda ankada ve diğer bir çok sunucuda devam etmiştir.Tılsıma çok emek verdim tılsımda çok kişiye yardım ettim onlar bilirlerki klanda yapılan iddalar asılsızdır.Bu oyuna sayısız emeğim var ama bu yaftalamalar beni o kadar üzdüki anlatamam Sizlerden ricam eğer bir gıram sizlere hakkım geçti ise bir güzel sohbette bir kelime konustuk isek.Bu kişileri sunucuda barındırmayın alışveris yapmayın bölgeye girmeyin.

Tılsım bir ailedir,Bunu göstereceğinize inanıyor ve güveniyorum.
Sahinx
LEPRECHAUN
Sahmeran
AKSU
:) Sadece güldüm Peki arastırdıgına dair bi kanıt varmı yok :) Dediğin şahıs ben ve benm tayfam ile takıldığı için 2 yıllık lonca üyesını ve arkadaşını loncadan oyunda yokken habersız atmayı biliyorsunuz :) . Ayrıca üretmesınde yardmcı oldugumuz demişsin olduguna dair bi gözle görülebilir bişey varmı yok :) yalandan ibaretsın anca Ruh Kalkanı III tılsımı uretırken bı gram yardımın oldumu yok . Tuğba ya tılsımların bende dedi ömer geldı istedi sana topu attı sende ahmet abıne yanı kafana göre loncandakı ayrılmak ısteyen adamın tıslımına el koyuyorsan al ozaman buda Facebook üzerındekı ASPİRİNXBÜYÜÜ Ahmet ıle aramızda gecen bazı konuşmalar :)

ben oyundan Azbeklegeliyorum. Tugbanın tılsımları ne hakka hızmet el koyarsınız sız ? onu geçdım madem emegınız var hepsını almak zorunda degılsınız . Tugbaya tılsımlarını verırsenız eger emeklerınız ne ıse 2 gun ıcınde ben sıze oyundan vereyım hepsını uyarmı ?
hangi hakla ve ünvanla bana hesap sorma çüreti gösteriyorsun,
ıyı pekıde bı daha onceden loncanda olay yasandı dıe acısı tugbadan cıkarmak zorundamısn ?
Senin bana soru sorma hakkın yok
ee nabtınız sımdı tubanın tılsımlarına el koyunca ?
sorgusuz sualsız ?
aynı şeyı tuba sıze yapsa ?
kız senden abılık beklıyor
o kıza demısler kı erkek
o kız benmle cıkıyor anlatabiliyormuym
skypeden gorustuk bız onunla
bursaya gıdıcem ben 2 3 gune
benm cıktıgım kıza sız neye dayanarak erkek dersınız
babam yaşındasın colugun cocugun var az erkek olda gör
Bunu senin söyleme hakkın yok, tuba kendi hakkını arayabilirsin, ayrıca kızlamı erkeklemi çıkarsın benim sorunum değil, baban yaşında olmam saygısızlık yapmanı gerektirmez git babana yap saygısızlığı
tılsımları calıosun ?
calmıs oluyonuz ?
sız hangı konuya neye dayanarak kızın carından alıpda vermessınız ?
ha sen buyuk olcan sen haksız yere sormadan kızın ıtemını alcaksın
vermıceksın
sen haklı olcaksın yasına bkaarak ölemı ::?
Konuşma Sonu

Buda DEVA loncasının 2 yıllık üyesı HERDERDE nın Gazap 1 III Ruh kalkanı III Mavı gazap tılsımını alıp vermeyıp kendı kafasına göre satılığa cıkarması :)

Resim
Daha ortaya dökülcek cok şey var ama neyse )
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Yapamadığınız görevler.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selamın Aleyküm,

Her seyin bir zamanı vardır derler...Her cenin ana karnında erişir ve dünyaya gelir, emekler ilk adımların verdiği zafer ile hayata baslar ve zamanla bu ters döngü olarak devam eder zamanla güçsüzleşir dermanını kaybeder ve ölür.

Hayatın ana kanunu biliniz ki her yerde bu şekilde sonu ölüm.Hiç bir devlet yokturki yıkılmasın hiç bir kurum yokturki ebediyen var olsun ölüm madem öldürülemiyor o halde bundan kaçış yoktur.

Ne kadar da ölümden bahsettim bunlardan neden bahsediyorum.Çünkü artık bu konunun ölüm fermanıdır bu sözcükler.2008 den bu güne acısı ile tatlısı ile tılsıma iyi bir ortam olusturmak için elimden geldiğince yardımcı oldum.Her sey güzeldi tek Herderde ve Bünamın AzbekleGeliyorum adlı kişiler bana iftira etmeye baslayana dek.

Şimdi oyuna ve tılsıma verdiğim emeği gözümün önüne getirdim.Bunlara rağmen o insanların hala aranızda var olması birlikte bir takım şeyler yapmanız beni en çok üzen buydu.

Bizim çabalarımız o kadar çokturki oyuna milyarlar harcadık çemberlitas geliyor dediler yada baska bir bölge geliyor dediler lonca olarak tüm oyunculara plus sağladık bu yardımları yaparken ceza aldık cilvesidir dedik aldırmadık üyelik al bize satın dedi destek ekibi ceza verdi böyle birbiri ile kordinasyon eksikliği olan bir ekiple devam ettik.

İyisi ile kötüsü ile bir çok oyundan kopma teşebbüsüm bir kaç ay destek ekibi maceram oyuna ekledttiğim fikirlerim ile benden bir parca gibi değer verirken bu oyuna emek vermiş kendi çocuğu sayılan oyunun yapımcıları oyunu kendi kaderine terkedip gitmişler ve yenii bir olusum içine girmişlerdir.

İkv oyuncusu bu insanların yaptığını asla ama asla unutmayacak ve desteklemeyecektir.Onlarında sonu tıpki ikv gibi olacak hatta dileğimdirki kısa soluklu olsun.

Çok kızgınım insanın emeğini hayal kırıklığına çevirmelerine çok kızgınım.

Hayatta en değer verdiğim şeylerden bir kaçı emek iyi insan olabilmek ideali ve hayallerimdir.İSon günlerde bu ideallerime öyle çirkin saldırılar gerçeklesiyor ki artık dayanamayacağım.

Sizlere veda ederken aylar önce yazdığım şu son yazıyı yazıyorum

Gökyüzünden bir haber söylenecek
Geçmişten gelenler geleceği getirecek
Arabalarıyla gidenler
Bu kez intikam için dönecek

Göremeyen gözler görecek
Gören gözler yok edecek
Bir çölün ortasında
Katliam gerçekleşecek

Bir kadın çıkacak güneş ülkesinden
Bakışları esrarlı sözleri efsunlu
Dostlardan kimseler