LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar bu kişiler loncamıza sızarak hırsızlık yapmayı hedeflemiş ama arastırmalarımız sonucu gerçek kimlikleri ortaya çıkmıstır.Tuğba dülger isimli kişinin facebook profilindeki fotoğrafın sahte olduğu,fotoğrafın gerçek sahibinin bulunması ile ortaya çıkmıstır.
Çalıstığını idda ettiği iş yerine yapılan araştırmalar sonucu böyle bir kişinin olmadığı bildirilmiştir.Akabinde bu kişiler loncadan ilişkisi kesilmekle birlkte kendisine sağladığımız materyaller geri alınmıştır.
Sene 2008 de başlayan istanbuloyun maceram uzun süredir tılsımda kuklacıda ankada ve diğer bir çok sunucuda devam etmiştir.Tılsıma çok emek verdim tılsımda çok kişiye yardım ettim onlar bilirlerki klanda yapılan iddalar asılsızdır.Bu oyuna sayısız emeğim var ama bu yaftalamalar beni o kadar üzdüki anlatamam Sizlerden ricam eğer bir gıram sizlere hakkım geçti ise bir güzel sohbette bir kelime konustuk isek.Bu kişileri sunucuda barındırmayın alışveris yapmayın bölgeye girmeyin.
Tılsım bir ailedir,Bunu göstereceğinize inanıyor ve güveniyorum.
Sahinx
LEPRECHAUN
Sahmeran
AKSU
ben oyundan Azbeklegeliyorum. Tugbanın tılsımları ne hakka hızmet el koyarsınız sız ? onu geçdım madem emegınız var hepsını almak zorunda degılsınız . Tugbaya tılsımlarını verırsenız eger emeklerınız ne ıse 2 gun ıcınde ben sıze oyundan vereyım hepsını uyarmı ?
hangi hakla ve ünvanla bana hesap sorma çüreti gösteriyorsun,
ıyı pekıde bı daha onceden loncanda olay yasandı dıe acısı tugbadan cıkarmak zorundamısn ?
Senin bana soru sorma hakkın yok
ee nabtınız sımdı tubanın tılsımlarına el koyunca ?
sorgusuz sualsız ?
aynı şeyı tuba sıze yapsa ?
kız senden abılık beklıyor
o kıza demısler kı erkek
o kız benmle cıkıyor anlatabiliyormuym
skypeden gorustuk bız onunla
bursaya gıdıcem ben 2 3 gune
benm cıktıgım kıza sız neye dayanarak erkek dersınız
babam yaşındasın colugun cocugun var az erkek olda gör
Bunu senin söyleme hakkın yok, tuba kendi hakkını arayabilirsin, ayrıca kızlamı erkeklemi çıkarsın benim sorunum değil, baban yaşında olmam saygısızlık yapmanı gerektirmez git babana yap saygısızlığı
tılsımları calıosun ?
calmıs oluyonuz ?
sız hangı konuya neye dayanarak kızın carından alıpda vermessınız ?
ha sen buyuk olcan sen haksız yere sormadan kızın ıtemını alcaksın
vermıceksın
sen haklı olcaksın yasına bkaarak ölemı ::?
Konuşma Sonu
Buda DEVA loncasının 2 yıllık üyesı HERDERDE nın Gazap 1 III Ruh kalkanı III Mavı gazap tılsımını alıp vermeyıp kendı kafasına göre satılığa cıkarması

Daha ortaya dökülcek cok şey var ama neyse )